Postup vložení tohoto snímku do prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Advertisements

PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Vytvoření menu K čemu slouží Jak se s ním pracuje
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Postup pro vkládání obrázků a výplní do pozice. Účelem vkládání Je zpřesnění a zvýraznění prvků a tvarů v nabídce či smlouvěJe zpřesnění a zvýraznění.
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Obrázek v prostředí MS-WORD
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: březen.
VY_32_INOVACE_E3-13 KRESLÍME RASTROVOU GRAFIKOU I. AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ZÁŘÍ 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU KRESBY RASTOVOU.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
IT začátečníci - Word Modul 3.
Power Point– pracujeme se snímky
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Interpretace neuměleckého textu Popis pracovního postupu III.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
postup tvorby prezentace
MS ACCESS - FORMULÁŘE Databázové systémy.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Kreslíme rastrovou grafikou I. v programu MALOVÁNÍ
INFORMATIKA 8 Vytváření zástupců III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Tabulky, kreslení, diagramy, šablony
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Moderní učitel.
Anotace Žák se seznámí s odrážkami a číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci odrážky a číslování.
Malování lupa. Malování lupa Lupa: Provádí zvětšení pohledu na obrázek. Políčko pod pruhem udává možné násobky zvětšení a zmenšení. Zvětšení obrázku.
Jak vložit tabulku Excel do Wordu
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
Vytvoření hypertextového odkazu
Vkládání klipartů a obrázků do excelu
INFORMATIKA 9. ročník.
Identifikátor materiálu: EU
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
PREZENTACE JAK NA TO?.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Správce úloh = systémový nástroj Windows, pomocí kterého máte jednak možnost zobrazit spuštěné aplikace a procesory a ukončovat je -Dále jsou zde spuštěny.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Microsoft® Office Excel® 2007 – školení
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007 Školení
Kofigurace & napájení Windows
Malování - uložení a otevření obrázku
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Použití pravého a levého tlačítka myši
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Vložení tohoto snímku do prezentace
Michelangelo Postup vložení tohoto snímku do prezentace  
Transkript prezentace:

Postup vložení tohoto snímku do prezentace   Uložte tuto šablonu do počítače jako prezentaci (soubor PPT). Otevřete prezentaci, do které chcete snímek s obrázkem vložit. Na kartě Snímky umístěte kurzor za snímek, který má být před snímkem s obrázkem. (Dejte pozor, abyste nevybrali žádný snímek. Kurzor musí být mezi snímky.) V nabídce Vložit klepněte na příkaz Snímky ze souboru. V dialogovém okně Hledání snímků klepněte na kartu Najít prezentaci. Klepněte na tlačítko Procházet, vyhledejte a vyberte prezentaci, která obsahuje snímek s obrázkem, a klepněte na tlačítko Otevřít. V dialogovém okně Hledání snímků vyberte snímek s obrázkem. Zaškrtněte políčko Zachovat formátování zdroje. Pokud byste toto políčko nezaškrtli, zkopírovaný snímek by zdědil návrh snímku, který je v prezentaci umístěn před ním. Klepněte na tlačítko Vložit. Klepněte na tlačítko Zavřít.