Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom.
Advertisements

Ve zprávě je napsáno, že níže uvedený seznam přestupků zachycených bezpečnostními kamerami nepomohl a na výzvy a napomenutí zaměstnanců SBS reagoval p.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Školní rok 2013/2014. Organizace výuky  Zahájení vyučování v 7:50 (ranní kruh)  Týdenní služba – tabule, květiny, sešity, pořádek ve třídě (vždy dvojice,
2.světová válka v próze JAN DRDA.
Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_O8_CJL_M Ročník: III. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu Mgr. David Vencl Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaInformatika NázevWord.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy číslovek, žáci si.
SBĚRNÝ DVŮR ČESKÁ TŘEBOVÁ
Sluka Scolopax rusticola Štěpánka Pechmanová 3.A.
Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_29_CJL_M Ročník: I. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Principy interaktivního programu. Co je to interaktivní program? Jedná se o program, během kterého jsou třída i lektor v intenzivním kontaktu – nejedná.
Starověká Indie 6. ročník
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
Masarykovo gymnázium Vsetín
Den ve škole Hrát Cíle: - Nedostat poznámku - Nemít problém - Nedostat špatnou známku Autoři.
Dělitelnost – slovní úlohy
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_539_Rytmika-nádobí AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK, DATUM:
Projekt je spolufinancován z ESF a ze státního rozpočtu ČR v rámci OP VK. DRUHY HODIN.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Škola.
Didaktika geografie.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Přísudek. Přísudek = predikát  základem věty  slovo nebo spojení ve funkci přísudku vyjadřuje  děj (Učitel bedlivě zkoumal výrazy studentů.)  stav.
Učitelská praxe 2 Mgr. Libuše VODOVÁ,Ph.D Katedra biologie PdF MU.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2PRV2,3_10.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová ŠIKANOVÁNÍ vyhrožování rvačky vymáhání peněz.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Název školy: Zš a MŠ Březno Autor: Hašlar Luboš Název: VY_32_INOVACE_50_Rekatolizace Téma:Rekatolizace Číslo projetku: CZ.1.07/1.4.00/ Anotace:
Školní řád. Žáci mají právo na ochranu před fyzickým a psychickým násilím a nedbalým zacházením na svobodu ve výběru kamarádů na volný čas a přiměřený.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr.Dorota Šáchová NÁZEV: VY_32_INOVACE_145_NÁŠ SVĚT_ŠKOLNÍ ŘÁD TEMA: Školní řád.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Autor: Andrea Kolářová
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Dělitelnost – slovní úlohy
Centrum odborné přípravy Sezimovo Ústí
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_07_PRVOUKA
Živá kronika projekt spolupráce mas krajina srdce
Dělení mnohočlenu mnohočlenem
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
NÁZEV: Jan Lucemburský
Řád: Dravci a sovy.
Jméno autora Mgr. Jiří Kozák Datum vytvoření Listopad 2011 Ročník 8
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor: PaedDr. Jan Havlík Název:
Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj.
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
Zvířata v lese – sovy VY_32_INOVACE_16_sovy
Sada číslo 14 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
VZPOMENEŠ SI ? ? ? ? ? Matematika 2.ročník opakování.
ZŠ a MŠ Deštné v O. h. Mgr. Martin Kapucián VY _52_INOVACE_A_12_Čas
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom. Váš syn při hodině hraje mariáš, hlásí dvacet i když nemá krále a ještě se hádá.

Přinesl do hodiny prášek na pečení a předstíral prodej drog Přinesl do hodiny prášek na pečení a předstíral prodej drog. Odmítal vše vydat a nyní i přiznat. Z žákajdy Simuloval zvonění školního zvonku budíkem, a když se mu na to přišlo, ještě tvrdil, že ho o to školník požádal. Hází po spolužačkách sušeným semenem.

Přinesla do školy DYMOGAM (zápalná tableta proti hmyzu) a vykouřila celý učitelský sbor. Z žákajdy Při písemné práci chtěl odejít na záchod a vymlouval se, že se posere. Strká si lentilky do nosu a hraje všemi barvami.

Při měření ve fyzice používá vlastní měřící přístroj a prohlašuje, že školní voltmetry nestojí za nic. Z žákajdy Směje se mi za zády do očí. Vyvolán prohlásil, že nebude odpovídat bez advokáta. Pravidelně chodí do školy nepravidelně.

Z žákajdy Sebral třídní knihu, nechce ji vrátit a žádá výkupné. Při hodině dějepisu zapálil lavici a naváděl zbytek třídy, aby mě upálili. Vědomosti vaší dcery se rovnají nule; pro postup do vyššího ročníku je třeba, aby je minimálně zdvojnásobila.

Z žákajdy Nechává se od spolužáků osahávat a nehlásí to učiteli. Smrká mi do výkladu. Strká ptáka do topeni! (poznámka žákovi, který nastražil do radiátoru chcíplého kosa).

Z žákajdy Tahá děvčata za mléčné vaky. Vyhrožuje mi smrtí ! Straší děvčata ptákem (Sovou pálenou). Běhá po zdi.

Z žákajdy Při hodině pleská mokrým pytlíkem o lavici. Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem – Spermium. Při slohové práci "Nejhezčí zážitek z prázdnin" popsal soulož.

A máš to za 5 jarno.webovastranka.cz