Soutěž školních webů sCOOLweb 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
On-line komunikace, sociální sítě a propagace vědy
Advertisements

Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Obálka Výroční zpráva 2012 Česká inovace o.p.s logo.
Propagace a reklama na facebooku
Média a propagace Co můžu udělat, aby se o akci vědělo.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje návod jak vytvořit prezentaci, její obsah,
E-knihy E-čtečky Zkušenosti NTK Jana Římanová, Národní technická knihovna,
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
ZŠ Prokopa Diviše a MŠ, Znojmo – Přímětice 569 INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE Složky – vytvoření, přejmenování, mazání 5. třída Mgr. Mario Zelený.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Trendy na internetu aneb co právě frčí Václav Fořt WEBMINT s.r.o.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.10 Téma: PowerPoint Číslo.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Radek Pavlíček, duben 2010 Aktuální trendy v přístupnosti.

CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Jiří Štěpán, duben 2010 Vlastnosti úspěšných webových prezentací.
Internet.  Celosvětový systém propojených počítačů  Funkce  Sdílení dat  Elektronická pošta.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o práci s vyhledávačem Google. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci umí použít vyhledávač Google k vyhledávání.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Propagace Martin Krčál VIKBB42 Knihovnické procesy a služby Brno, 9. května 2012 propagace nových služeb.
S O F T W A R E Šablona 32 VY_32_INOVACE_6_5_Operační systémy.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Školení WordPress a publikování na webu Mgr. Pavel Krejčí
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Word - záložka "Vložit" Klíčová slova: Záložka vložit, obrázek,
ANKETNÍ REDAKČNÍ SYSTÉM Jan Sochor MANKTES. Registrace.
Virtuální Středočeský kraj v databázích Středočeské vědecké knihovny v Kladně PhDr. Eva Wróblewská Ing. Eva Recmanová Středočeská vědecká knihovna v Kladně.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví Úvodní hodina Tereza Balabánová Martin Krčál Brno, FF MU,
Vedoucí práce: Ing. Pavel Štrach, Ph.D et Ph.D Autorka: Bc. Michaela Hozdeková, DiS.
Funkce operačního systému (11). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
 Oblast obsahové náplně  Oblast designu  Hardwarové a softwarové požadavky  Bezpečnost, uživatelská oprávnění zálohování.
Uvadající význam značek David Antoš, Lupa.cz. Kdo jsem? David Antoš Jabber:
Jak jsou na tom parádní weby s přístupností Radek PAVLÍČEK, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
Když image generuje výkon a PPC buduje značku …. 2 Jak budovat značku na internetu? Bannery Nestandardní plochy Soutěže PPC PR … (SEO, blogy, microsites,
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
MAP Trutnovsko Základní informace , Havlovice MAP Trutnovsko.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
HTML stránka – odkaz, zvýraznění textu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Content marketing Hripsime Zohrabyan
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
Obsah, rozsah a kritéria hodnocení prezentace
Informatika v devítce přehled. Úvodní povídání ● Co znamená pro koho informatika ● Cíle pro první půlrok ○ Rozumět principům komunikace (historie, vývoj,
Městská knihovna jevišovice
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
HR NÁBOROVÉ SPOTY 1 x měsíčně
Transkript prezentace:

Soutěž školních webů sCOOLweb 2017 Mgr. Pavlína Komeštíková Ředitelka Zš a Mš Kojetice

1. MÍSTO ZŠ a MŠ Hovorčovice sCOOLweb2016

Kritéria soutěže sCOOLweb Otevřenost školy vůči veřejnosti Uživatelská přívětivost - použitelnost, přehlednost, přístupnost a srozumitelnost. Bezpečnost webu Grafické zpracování Kritéria soutěže sCOOLweb

http://www.scoolweb.cz/kriteria-souteze/ sCOOLweb2017

Proč web děláme Oficiální prezentace školy Propagace, nábor nových žáků, studentů Komunikační kanál Proč web děláme

Uchazeči Rodiče Stávající žáci / studenti Pro koho web děláme

Co patří na web Texty – články, blogy Video – live stream, animace Fotky, obrázky, infografiky eBooky, audiozáznamy, podcasty 360º pohledy, PDF, microsites, emaily Sociální sítě www.skolakojetice.cz Co patří na web

Zaujmout uživatele Vytvořit vztah Odlišit se Funkce webu

Tvořte obsah se svými žáky Blogeři, youtubeři

Zš a Mš Kojetice – finalista sCOOLweb2017 Tvořte obsah, který zajímá vaše návštěvníky Zš a Mš Kojetice – finalista sCOOLweb2017

Cena veřejnosti Do 28.5.2017 můžete hlasovat http://www.scoolweb.cz/finaliste2017/331 Cena veřejnosti

Děkuji za pozornost Mgr. Pavlína Komeštíková www.skolakojetice.cz komestikova@skolakojetice.cz mobil: 723 590 636 Děkuji za pozornost