Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítač, základní pojmy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Miroslav Kaňok, DiS. Dostupné z Metodického portálu
Advertisements

KUFR MAGNETISMUS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Monika Dudová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Tim´s holiday in Prague ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČELÁKOVICE VY_32_INOVACE_086_Tim´s holiday in Prague Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Převody – jednotky délky
Konstrukce trojúhelníku
RYBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
B I N G O vzory podstatných jmen
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Poznáte, které místo je schováno v puzzle?
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_88
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Poznáte, které místo je schováno v puzzle?
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
Pravidla pro počítání s mocninami
Orofacionální cvičení I
Hyperoskulační kružnice elipsy
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
Převody délky MATEMATIKA
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
WHAT IS WHITE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Základní škola Čelákovice
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
WHAT IS GREY? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Ruský obrázkový slovník IV Rodina − семья
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
České země za 1. světové války
Ruský obrázkový slovník XL Kontinenty a oceány – Континенты и океаны
Určení severního pólu cívky s proudem pomocí pravidla pravé ruky
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_25
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Interaktivní hra s různými obrazci a jejich skládání
Ivana Kuntová, Pětiúhelník Přesná konstrukce velikosti strany pětiúhelníku ze zadaného poloměru opsané kružnice Ivana Kuntová,
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_inovace 2_67
Body Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
SČÍTÁME A ODČÍTÁME DO 5 S KAMARÁDEM
Převody – jednotky délky
Konstrukce trojúhelníku podle věty sus
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Ruský obrázkový slovník XV Tvary – формы
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Konstrukce pravoúhlého trojúhelníku pomocí Thaletovy kružnice,
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Ruský obrázkový slovník XXV Přídavná jména A
Kvadratická rovnice Vlastnosti kořenů kvadratické rovnice
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
WHAT IS GREEN? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hra Znáš některé dopravní značky?
Konstrukce trojúhelníku podle věty sus
Poznáte, které místo je schováno v puzzle?
Transkript prezentace:

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11 Město Hořice VOLNÝ ČAS Anglický jazyk Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11

FREE TIME – YOU CAN swim [swim] plavat play volleyball [plei valibo:l] hrát volejbal play floorball [plei flo:r bo:l] hrát florbal Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

play football [plei futbo:l] hrát fotbal play skittle [skitl] hrát kuželky play tennis [plei tenis] hrát tenis Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

play basketball [plei ba:skit bo:l] hrát basket go for a walk [gou fo:r a wo:k] jít na procházku play table tennis [plei teibl tenis] hrát stolní tenis Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

go to see unique open-air collection of sculpture go to the theatre go to the cinema

Odkazy a citace Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 23.7.2006 [cit. 2011-03-27]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Kraul.JPG/220px-Kraul.JPG>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 1.10.2005 [cit. 2011-03-27]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Floorball_game.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 17.4.2010 [cit. 2011-03-27]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b9/Football_iu_1996.jpg/200px-Football_iu_1996.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 9.2.2006 [cit. 2011-03-27]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Volleyball_game.jpg/200px-Volleyball_game.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 31.10.2005 [cit. 2011-03-27]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8e/Kegeln-Kugel.jpg/220px-Kegeln-Kugel.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 1.7.2009 [cit. 2011-03-27]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/40/Roger_Federer_%2826_June_2009%2C_Wimbledon%29_2.jpg/200px-Roger_Federer_%2826_June_2009%2C_Wimbledon%29_2.jpg>. [e-příspěvek] , Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Odkazy a citace Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 19.7.2008 [cit. 2011-03-29]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Basketball_game.jpg/200px-Basketball_game.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 8.4.2006 [cit. 2011-03-29]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/People_walking_on_walk_towards_Kohlberg.jpg/220px-People_walking_on_walk_towards_Kohlberg.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 10.7.2009 [cit. 2011-03-30]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Competitive_table_tennis.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 4.12.2006 [cit. 2011-04-10]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8e/Ho%C5%99ice_-_galerie_kamenn%C3%BDch_plastik.jpg/800px-Ho%C5%99ice_-_galerie_kamenn%C3%BDch_plastik.jpg>. [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, 29.12.2006 [cit. 2011-04-10]. Dostupné z WWW: <http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/27/Cinema_in_Budapest_Kino.JPG/800px-Cinema_in_Budapest_Kino.JPG>. [e-příspěvek] Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.