Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci"— Transkript prezentace:

1 Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Úkol Naučte se poznávat a pojmenovávat tyto živočichy.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

3 Obr. 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 Obr. 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 Obr. 3 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

6 Obr. 4 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

7 Obr. 5 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

8 Obr. 6 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

9 Obr. 7 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

10 Obr. 8 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

11 Obr. 9 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

12 Práce s prezentací Zařaďte živočichy. Určete rod a druh živočicha.
Připravte si referáty na dané živočichy. (Použijte tuto prezentaci ke zkoušení.) Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

13 Zdroje Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons – – na . Obr. 1: žirafa: Obr. 2: velbloud dvouhrbý: Obr. 3: bizon americký: Obr. 4: daněk evropský: Obr. 5: jelen lesní: Obr. 6: mula: Obr. 7: osel: Obr. 8: zebra Grévyho: ZOO.Dvur.Kralove.jpg Obr. 9: kůň: Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci"

Podobné prezentace


Reklamy Google