Šárka poláčková SOŠS Kavčí Hory S3B

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Advertisements

Aneb nejvýhodnější studentský účet na trhu se speciální nabídkou pro studenty Mendelovy univerzity v Brně.
Metody placení a finance nejen na internetu Martin Dlask.
Finanční gramotnost Autor: Mgr.Eva Burdová Určeno pro 2. stupeň ZŠ speciální.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_15 Název materiáluPlatební.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Čekalová Sylva. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Účetní závěrka (Sbírka listin)
Na co se v bance neptají…. Představení společnosti Alexiss Group s.r.o. Po mnoha letech působení na českém finančním trhu jsme se rozhodli v létě roku.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
BIKE SHARING PRO BRATISLAVU. Bike Sharing z pohledu uživatele: -občané Bratislavy i turisté budou moci využívat bike sharing co by součást veřejné dopravy.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_CENTRALNI.
KOMPLEXNÍ SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ A ŘÍZENÍ AUTOPARKU.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jindřiška Řehořková Název DUM: VY_32_Inovace_ Opakování Jana Husa a husitské revoluce (test) Název.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Eva Zmeškalová Název šablonyVY_32_INOVACE UCE Název DUMuUCE S Stupeň a typ.
Knihovny – zdroj informací OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jana Drtinová Číslo VY_62_INOVACE_6015 NázevMzda Téma hodinyMzdy PředmětZáklady finanční gramotnosti.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Kurzy měn ZŠ HejniceMgr. Jan Kašpar. Několik základních pojmů: kurz měn = poměr výměny peněz jedné měny za druhou kurzovní lístek = přehled jednotlivých.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO54 Název.
Datum: od Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_62_INOVACE_36 Jméno autora: Ing. Gabriela Hautová Název.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_08_01_banky a jejich služby Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa,
Era účet pro neziskovky Ing. Natálie Filarová Poštovní spořitelna.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti - Úvěry AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup seznámení se základními pojmy úvěrové politiky.
Život ve středověku Vypracovala: Mgr. Jana Jelínková.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Ing. Veronika Dostálková MBA
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
Dostupné z Metodického portálu ISSN
Analýza bankovních produktů bank působících v České republice
Elektronické bankovnictví
Pasivní bankovní operace -přímé bankovnictví
Finanční gramotnost: Platební karty.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
Měnová soustava, měnová politika
Kód vzdělávacího materiálu:
EU_62_B_sada 1_06_M_Příkaz k úhradě_Poliačíková
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Zúčtování s dodavateli a odběrateli
Spolupráce průvodce cestovního ruchu s cestovní kanceláří
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
BANKOVNICTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Úmluva o právech dítěte Listina základních práv a svobod Další zákony
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_18_M9_Hanak TÉMA: Finanční matematika
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
KRÁDEŽE Z BANKOMATŮ Na našem prvním diapozitivu vidíte osobu, která podle všeho provádí bankovní transakci na bankomatu.
Výroba II.. Výroba II. Organizace výrobních pracovišť V jedné dílně jsou příbuzné stroje Výrobek prochází několika dílnami Technologické uspořádání.
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
GE Money Bank.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Městská knihovna Znojmo
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Zdroje financování majetku - PASIVA
Digitální učební materiál
GPRS, EDGE, CDMA, WiFi, vytáčené připojení, linka euro ISDN, ADSL
Definice finanční majetek (u úvěru cizí zdroj) držený ve firmě do jednoho roku vyznačuje se vysokou likvidností Aktivní účty - 21, 22, 26 Pasivní účty.
PENĚŽNÍ ÚSTAVY -BANKY Občanská výchova, 9.roč. Mgr. Renata Šimková.
SPISOVÁ SLUŽBA
Inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály
KRÁDEŽE Z BANKOMATŮ Na našem prvním diapozitivu vidíte osobu, která podle všeho provádí bankovní transakci na bankomatu.
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

Šárka poláčková SOŠS Kavčí Hory Sarkpol@seznam.cz S3B Ideální banka 21. století Šárka poláčková SOŠS Kavčí Hory Sarkpol@seznam.cz S3B

Služby naší ideální banky:

Služby Bankovní účet: Zavedení účtu je zcela zdarma Platební karta k účtu zdarma, poplatek pouze za změnu vzhledu Vedení bankovního účtu za minimální poplatek Výběr z bankomatu cizí banky zdarma

Služby Poradenské služby: Přepážky budou provádět veškeré bankovní služby dle zákonu o bankovnictví Poradenské služby i přes internet (online) Aplikace pro telefon: Poradenské služby

Služby Půjčky: Bez udání využití půjčky Úrok 0,8% Peníze vydány okamžitě Nižší splátky za kratší dobu

Služby Internetbanking: Možnost otestovat internetbanking na 30 dnů zdarma Vysoká úrověň zabezpečení proti zneužití

Pojďte se podívat do naší banky Těšíme se na Vás a Váš usměv 