Test Test Kombinace Barev Barva pozadí Barva písma Typ písma Řez písma

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

Počítačová grafika Nám umožňuje:
Cvičná prezentace Úkoly k procvičení.
Počítačová grafika.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
WORD – Formátování textu
1. Seznámení 2. Objekty a nástroje
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
VY_32_INOVACE_E3-13 KRESLÍME RASTROVOU GRAFIKOU I. AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ZÁŘÍ 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU KRESBY RASTOVOU.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
TNPW1 Technologie pro publikování na webu
ŠTĚPÁN LÍSKOVEC, 4.A Prezentace. Principy úspěšné prezentace Vhodný styl pro příslušnou prezentaci S posluchači je nutné aktivně komunikovat Přednášející.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Tabulkové kalkulátory
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Barva Jak vybrat barvy.
Kreslíme rastrovou grafikou I. v programu MALOVÁNÍ
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Téma: Vektorizace obrázků -10. díl
Počítačové zobrazování. Vektor Křivky Malá velikost souboru Při zvětšení zůstává kvalita.
Cvičení, 3.4. Matematická soutěž Mařík Petr zpracováno pro výuku na ZŠ Mařík Petr zpracováno pro výuku na ZŠ.
Anotace Žák dokáže formátovat text v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže naformátovat text a nastavit různé formáty.
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Práce s textem ve Wordu 2010, vkládání obrázků do textu.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší škole Název:Bitmapový editor – ohořelý papír Autor:Mgr.
Grafika a digitální fotografie Volitelný modul úrovně P díl č. 1.
Začínáme v GIMPu Pracujeme s barvou ….
Lekce 19. Změňte barvu pozadí Změňte barvu pozadí 1. snímku prezentace na libovolný odstín zelené. skryjte grafiku pozadí Na 3. až 9. snímku skryjte grafiku.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Optické klamy a jevy Test Petr Okrajek.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
Informatika GIMP – zajímavé nadpisy
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Prezentační programy 3. ročník oboru Sociální péče Motivy v Powerpointu.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 8. Datum vytvoření:Únor.
Poznámky k testu Z uvedených otázek je vždy jedna odpověď správná.
Semestrální práce Semestrální práce Plakát-leták na hudební akci „Páteční Jam[džem] na přehradě“ Předmět: Počítačová grafika Autor: Petr Bárta.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
Rozvoj zrakového vnímání a odezírání
JAK NA MALOVÁNÍ ZÁTIŠÍ V PC
Od návrhu k hotové kartě
Převod do ČB v Adobe Photoshop Základní převod fotografie do škály šedi Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka a.
Vektorová grafika (11). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Corel DRAW Úloha 1 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_I_S2_19.
Vektorové tutoriály Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Počítačová grafika. Rastrová grafika Fungování monitoru Jak může monitor zobrazit barvy tak věrně? Kolik barev vůbec dokáže zobrazit?
Prezentace Powerpoint 1 Předmět:INFORMATIKA Ročník:7. Tematický okruh:Seznámení s programem MS Excel Název učiva:Návod na používání programu MS Excel Prezentace.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Internetové stránky II. Co se všechno.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Bc. František Vlasák, DiS. Název materiálu: VY_32_INOVACE_IKT.7.Vl.19_Funkce_klaves.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Práce s textem - odstavce Co se všechno naučíme??? Jak správně pracovat.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Internetové stránky III. Co se všechno.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
CorelDRAW – vlastnosti objektů
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
PowerPoint.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Moje cvičná prezentace
Jak si připravit prezentaci
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Šablona pro obrázky na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Test Test Kombinace Barev Barva pozadí Barva písma Typ písma Řez písma … Označte vše Ctrl-A a změňte charak-teristiky písma Pro konverzi do odstínů šedi: Ctrl-A Ctrl-C Alt-TAB IrFanView Obrázek Převod do odstínů šedi Původní Arial 16

Klikněte na libovolné kolečko – jsou seskupeny – označí se tím všechny Nastavte barvy výplně a barvu obrysu – pro tmavou výplň volte světlý obrys a obráceně Pozorujte 20’’ monitor alespoň ze 3 metrů zda vidíte dostatečný rozdíl Všimněte jak obrys výrazně zlepšuje rozlišení barev Pro převod do odstínů šedi zvolte například IrFanView