Jméno autora výukového materiálu Lucie Hrachová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_08_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Advertisements

Elektronická učebnice – l
Zájmena přivlastňovací
Číslo: VY_32_INOVACE_15_06 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: UNIT 1.
Tázací zájmena ANOTACE Šablona:ICT AJ Tázací zájmena Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk Tematický okruh:
NÁZEV ŠKOLY Gymnázium, Česká Lípa, Žitavská 2969, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU Digitalizace vzdělávání na.
Předložky prostoru Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak je Bc. Kateřina Najmanová Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
procvičování základních anglických předložek pro určení místa
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.15 Název pro školu:
Where is it? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Aj_12 Sada DUMAnglický jazyk Předmět Anglický jazyk Název materiáluPředložky on, in, under, over, next to.
Procvičování anglického jazyka – hračky, nábytek, předložky
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
prezentace je určena pro žáky pátých ročníků slouží k osvojení si názvů zvířat žijících v ZOO žáci si osvojí a procvičí fráze týkající se orientačních.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.107/1.500/ Název aktivityIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
GIVING DIRECTIONS Vypracovala: Mgr. Věra Sýkorová
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Existenční vazba THERE IS / THERE ARE
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
Comparison of pictures
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum : Název : VY_22_INOVACE_2.2.1.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Anotace Žáci si zopakují, jak říci v angličtině, kde co ve městě je a procvičí si nejdůležitější slovíčka. Naučí se, jak se v angličtině zeptat, kde něco.
VY_22_INOVACE_63 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. My family. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Me and my family 2.
Anotace – Předložky místa on, in, under Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby předložek místa, tvoření vět s předložkami, překlad vět a spojení.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_ ANGLICKÝ JAZYK NA II. STUPNI ZV-LMP (AJ)
On, in, under, next to, between, behind.  III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  VY_32_INOVACE_20_ Předložky AJ  Zpracovala Mgr. Jitka.
VY_32_INOVACE_10 Anglický jazyk 5.tř. Name: Prepositions.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_33_Vazba.
HOUSE kitchen bedroom bathroom garden a garage dining room living room.
Charakteristika výukového materiálu
Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum :
který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad Lužnicí v letech 2011 – 2012.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
My toys NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Prepositions + at home AUTOR: Miroslava Jarkulišová
It is ... They are ... There ... Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Sochorová. Dostupné z Metodického portálu.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_18_AJ4
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
Prepositions of place Škola
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk- anglický jazyk DUM 13
It is ... They are ... There ... Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Sochorová. Dostupné z Metodického portálu.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Věra Tománková Project 1
AUTOR:Mgr. Iveta Hejtmánková
Jazyk a jazyková komunikace - Anglický jazyk
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
PREPOSITIONS OF PLACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
AJ My school.
Téma (název prezentace)
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90,
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_16_AJ4
PREPOSITIONS of PLACE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Jméno autora výukového materiálu
NÁZEV ŠKOLY Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Překlad, otázka, zápor, doplňování, Anglický jazyk – 5. ročník –
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Metodický pokyn Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – žluté x zelené Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň.
SPORTS.
VY_32_INOVACE_38 IT IS ….
Transkript prezentace:

Jméno autora výukového materiálu Lucie Hrachová Datum (období,ve kterém byl vytvořen) 7.11.2011 Ročník,pro který je výukový materiál určen 4. ročník Vzdělávací oblast/obor/tem.okruh/téma Anglický jazyk/ předložky Metodický list/anotace Prezentace byla vytvořena k naučení a správnému anglickému použití předložek před slovem.

UNIT 7 FIND THE BALL Najdi ten míč….

Opakuj a zapamatuj si…! on na in v under pod next to vedle on the left vlevo between mezi on the right vpravo find najít pocket kapsa

Popiš, kde je předmět. on the table under the bed next to chair next to the lamp on the left in the box

Where is the …? (Odpověz do sešitu) Where is the banana? Where is the plum? Where is the apple? Where is the yellow pear? Where are the bananas?

Najdi obrázek, udej jeho polohu. Find a teddy. Find a doll. Find a ball. Find a train. Find a brick. Find a car. Find a bell. It is between the train and the ball. It is between the bell and the brick. It is between the teddy and the car. It is next to the teddy on the left. It is next to the doll on the right. It is between the ball and the bell. It is between the car and the doll.

GRATULUJI 

Zdroje: www.office.microsoft.com