Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREPOSITIONS OF PLACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz;

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREPOSITIONS OF PLACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz;"— Transkript prezentace:

1 PREPOSITIONS OF PLACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 WHERE IS THE PICTURE?

3 ABOVE = NAD THE PICTURE IS ABOVE THE BED.

4 WHERE IS THE BOY?

5 BEHIND = ZA THE BOY IS BEHIND THE TREE.

6 WHERE IS THE GIRL?

7 IN FRONT OF = PŘED THE GIRL IS IN FRONT OF THE TREE.

8 WHERE IS THE FROG?

9 IN = V THE FROG IS IN THE BOX.

10 WHERE IS THE CUP?

11 NEAR = POBLÍŽ THE CUP IS NEAR THE PHONE.

12 WHERE IS THE PHONE?

13 NEXT TO = VEDLE THE PHONE IS NEXT TO THE CUP.

14 WHERE IS THE DOG?

15 ON = NA THE DOG IS ON THE TABLE.

16 WHERE IS THE MOUSE?

17 UNDER = POD THE MOUSE IS UNDER THE TABLE.

18 Do you live above the shop?
CAN YOU ANSWER THESE QUESTIONS? Do you live above the shop? Who is sitting behind you? Are you standing in front of the car? Are you in a tent? Is your mum near you? Is your friend next to you? Is your book on the table? Is your bag under the table?

19 Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2012-03-10]
Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: str. 2: < picture < > bed str. 4, 6: < tree str. 4: < boy str. 6: < girl str. 8: < frog in the box str.10, 12: < phone < cup str. 14, 16: < table str. 14: < dog str. 16: < mouse


Stáhnout ppt "PREPOSITIONS OF PLACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz;"

Podobné prezentace


Reklamy Google