Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Informační a komunikační technologie Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK 2.7 Obrázky Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník:
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Obrázek v prostředí MS-WORD
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Vzhled prezentace - šablony
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Jak vytvořit prezentaci
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Faremní porážka hyršov
Microsoft Excel Téma: Vkládání grafů Krok 1 Nejprve otevřete nebo udělejte tabulku, pro kterou budete graf vytvářet.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit prezentaci
Power Point– sestavujeme prezentaci
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Vytvoření hypertextového odkazu
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
INFORMATIKA 9 MS Excel II. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_043.ICT.13 Práce s předlohou snímku.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Název společnosti Produkty a služby
Souboj školních kapel 8. června –24.00
Vkládání grafických objektů
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
Klasické fotoalbum.
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Klasické fotoalbum.
PowerPoint.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Současné fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Název události Datum akce Čas akce
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Miroslav Konečný Viceprezident Fabrikam
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA hvrchotkova@fabrikam.com Přední 1234 Znojmo 670 31, Česká republika Kancelář 123 456 789 Kancelář Kancelář Kancelář Kancelář Mobil 123 111 222 Mobil Mobil Mobil Mobil První ukázkovou vizitku si upravíte tak, že obsah nahradíte svým vlastním. Když chcete změnit logo, vyberte obrázek „Nahrad’te LOGEM “ a na kartě Nástroje obrázku – Formát vyberte Změnit obrázek. Pokud chcete radši začít s prázdným listem, klikněte na kartě Domů na Nový snímek, aby se vložila nová stránka. Teď si místo prázdného zástupného textu dejte svůj text a pak vložte logo pomocí funkce Vložit obrázek. Kancelář Kancelář Kancelář Kancelář Kancelář Mobil Mobil Mobil Mobil Mobil