IB999 Vstupní test z programování

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Advertisements

VŠB – Technická univerzita Ostrava
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Cisco Networking Academy
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
VŠB – Technická univerzita Ostrava VŠB – Technická univerzita Ostrava Hezký den Hezký den.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
Vyučovací hodina 1 vyučovací hodina: Opakování z minulé hodiny 5 min Nová látka 20 min Procvičení nové látky 15 min Shrnutí 5 min 2 vyučovací hodiny: Opakování.
Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_RO_18 Digitální učební materiál Sada: Úvod do programování.
Riskuj - pravidla Otázky si skupina může zvolit libovolně
Studijní IS a e-learning Patrícia Eibenová
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI FAKULTA PEDAGOGICKÁ KATEDRA GEOGRAFIE
Časová složitost algoritmů, řazení a vyhledávání
Digitální fotografie Struktura a organizace. Digitální fotografie úvod doc. Ing. Stanislav Horný, CSc,
Test č.3  Binomické rozdělení pravděpodobnosti VY_32_INOVACE_21-17.
Úvod do JavaScriptu JavaScript je p JavaScript je programovací jazyk, který se používá na webových stránkách. JavaScript je typu KLIENT - KLIENT To znamená,
Úvod do studia.
PRAVDĚPODOBNOST A MATEMATICKÁ STATISTIKA Úvod, kombinatorika
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
2. infoschůzka.
Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_RO_02 Digitální učební materiál Sada: Úvod do programování.
Studium eLearningovou formou na Obchodně podnikatelské fakultě Slezské univerzity v Karviné Petr Korviny, Jaroslav Ramík
ALGORITMIZACE A ZÁKLADY PROGRAMOVÁNÍ
Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_RO_16 Digitální učební materiál Sada: Úvod do programování.
doc. RNDr. Zdeněk Botek, CSc.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
Přístupnost v praxi aneb jaký smysl mají testy, provedené handicapovanými uživateli Mgr. Radek Pavlíček, RNDr. Hana Bubeníčková, duben 2007.
ALGORITMIZACE A ZÁKLADY PROGRAMOVÁNÍ PODMÍNĚNÝ PŘÍKAZ – PŘEVOD ČASOVÉHO ÚDAJE Vytvořila: RNDr. Ivanka Dvořáčková Gymnázium K. V. Raise, Hlinsko, Adámkova.
Riskuj - pravidla Otázky si skupina může zvolit libovolně
Univerzita třetího věku na ZČU v Plzni v roce 2005/06.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Z0076 Meteorologie a klimatologie
Analýza podobnosti výsledků přijímacího řízení na FIS VŠE
OBCHODNÍ PODMÍNKY V MEZINÁRODNÍM OBCHODĚ - TEORETICKÁ A PRAKTICKÁ ANALÝZA Michal Wit Pospíšil BA (Hons) Bakalářská práce Právnická fakulta Masarykovy univerzity.
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová, Ph.D. č.d.634.
Úvod do programování Vyučující: Mgr. Vítězslav Jersák
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
KURZ ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ V JAZYCE C Lekce č. 4: Programovací jazyk C Bc. Radek Libovický.
Algoritmizace a programování Algoritmy 4 – Vývojové diagramy (cykly)
Algoritmizace a programování Algoritmy 1 - Úvod. Základní pojmy Počítačový program Počítačový program zápis zdrojového kódu, kterému rozumí počítač zápis.
M2160 – Úvod do programování II RNDr. Jaroslav PELIKÁN, Ph.D. katedra počítačových systémů a komunikací Fakulta informatiky Masarykovy univerzity Botanická.
1 Dopravní simulace Lekce 1:Úvod. 2 Představení Ondřej Přibyl, Ph.D. Schůzky: Konzultační hodiny: dohodou.
KURZ ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ V JAZYCE C Lekce č. 2: Základní pojmy Bc. Radek Libovický.
Doc. RNDr. František Koliba, CSc. Katedry Informatiky a matematiky OPF SU Budova A Informatika pro ekonomy II INM / BPNIE Přednáška.
RISKUJ ! soutěží tři skupiny (určíme pořadí) pořadí volby je dáno číslem skupiny na odpověď mají skupiny limit 3 minuty za správnou odpověď si zapisují.
Testování biometrického systému založeného na dynamice podpisu
PB069 – Vývoj desktopových aplikací v C#/.NET
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Ing. Veronika Vindemanová
22F200 Manažerská informatika
M2160 – Úvod do programování II
MPH_FMAN Finanční management jaro 2016
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Algoritmizace – základní pojmy
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
PhDr. Lenka Gajzlerová, Ph.D. SZ7BK_SP1P Speciální pedagogika 1
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Úvod do praktické fyziky
Doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D.
Požadavky na studenta, Literatura
Cisco Networking Academy
22F200 Manažerská informatika
Cisco Networking Academy
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Kreditní systém studia
Celoživotní vzdělávání učitelů
UA104 – Didaktika informatiky I
Transkript prezentace:

IB999 Vstupní test z programování RNDr. Jaroslav PELIKÁN, Ph.D. katedra počítačových systémů a komunikací Fakulta informatiky Masarykovy univerzity Šumavská 15, 602 00 BRNO kanc.: G409,  : +420 – 549 495 751 E-mail: pelikan@fi.muni.cz http://www.fi.muni.cz/usr/pelikan

Základní informace Cíl testu: prověřit znalosti z oblasti návrhu algoritmů a programování Čas na vypracování: 50 minut čistého času Počet otázek: 21 otázek, z toho: 20 bodovaných otázek 1 nebodovaná otázka (napsána tučným písmem) Bodový rozsah: maximální možný počet bodů: 50 minimální možný počet bodů: –102 02/01/2019

Volba testu Test je ve dvou variantách Je možné si zvolit, zda váš test bude popsa-ný s využitím syntaxe programovacího: jazyka Pascal jazyka C 02/01/2019

Vyhodnocení testu (1) V závislosti na dosaženém výsledku vám bude následně: předepsáno, abyste v prvním ročníku povinně absolvovali jeden z předmětů: IB001 Úvod do programování skrze C IB111 Úvod do programování skrze Python nebo: doporučeno, abyste si zapsali některý z dalších předmětů, kde již předpokládáme, základy algorit-mizace a programování a tudíž předmět IB001 ani předmět IB111 absolvovat nemusíte 02/01/2019

Vyhodnocení testu (2) 20 a více bodů: Méně než 20 bodů: Upozornění: předmět IB001 ani IB111 si zapisovat nemusíte Méně než 20 bodů: bude vám předepsáno, abyste předmět IB001 nebo IB111 povinně absolvovali Upozornění: za chybné odpovědi se odečítají body! Nemá smysl náhodně tipovat! za nezodpovězenou otázku je 0 bodů 02/01/2019

Poznámky Na každou otázku je minimálně jedna správná odpověď Některé otázky mají více než jednu správnou odpověď 02/01/2019