Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pojištění firemní flotily
Advertisements

zdravotnickÉ ProstředkY Aktualní témata Pohled VZP ČR
Představení společnosti
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
specialista na firemní květinový servis
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
CK – činnosti touroperátora
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
SYSTÉMY ŘÍZENÍ ZÁSOB Jana Burešová Kateřina Cimická
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
 Konference zdravotnické prostředky 2009  Celkem 154 dotazníků  Neúplných 17 dotazníků  Připomínky 99 dotazníků zpracovala: Hana Pavlasová.
Česká asociace adiktologů
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Výběr dodavatelů Ivan Gros
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Marketing v pojišťovnictví února 2007 E :45 – 17:15 hod.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
MARKETINGOVÝ MIX.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Ohlédnutí za konferencí. 3. ročník konference – základní informace více než 18 měsíců příprav náklady cca 2,5 mil. Kč více než 300 účastníků ( z toho.
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách ORSOFT OPEN / OR-SYSTEM OPEN OD TEORIE K PRAXI Odvážný prezentátor.
NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Představení Uherskohradišťské nemocnice součást nemocnic Zlínského kraje.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
2015 – uzavření smlouvy o spolupráci ve výzkumu a vzdělávání
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Úskalí úhradové vyhlášky 2017 z pohledu zdravotnického zařízení
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
účetnictví, daně a controlling
Sportisimo ½ Marathon Praha
Státní správa – zaměstnavatel znevýhodněných skupin
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
A – FORUM CS A KVALITA Mgr. Bc. Jan Vojvodík A – FORUM CS
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
INTERNÍ AUDIT PROCESU INVESTIC
Stručné poznámky k opakování PIS1 - PIS2-druhá část
Cestovní kancelář DAEN
Transkript prezentace:

Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás Konference – Olšanka 17.1.2013 Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás Kateřina Šmejkalová Manažer pro kontakt se zdravotnickými zařízeními Úvod SILVA Dobrý den, vážení kolegové, kolegyně… Jsme rády, že se můžeme účastnit tohoto Vašeho setkání…..vtipek nějaký na úvod  je potřeba Lékař vs. Lékárna, slovo léčit – něco mají společného… Dovolte nám , abychom se představily – první Silva, potom slovo Janka a rozvede, jak se dostala k MC lékařům (lékárník, provoz, rozvoj…)

Dr. Max lékárny Představení ČL, a.s. Výhody lékáren Dr. Max OBSAH: Představení ČL, a.s. Výhody lékáren Dr. Max Možnosti spolupráce SILVA Cílem našeho dnešního sdělení je představit naši společnost a navrhnout/ nastínit možnosti spolupráce mezi 2 obory, které mají k sobě blízko. Něco málo řekneme o vizích České lékárny, ……….

DR. Max lékárny - představení Česká lékárna, a.s. provozovatel sítě lékáren Dr. Max Od roku 2006 1 700 zaměstnanců Lékárny v OC, poliklinikách, ve městech Úvod SILVA Dobrý den, vážení kolegové, kolegyně… Jsme rády, že se můžeme účastnit tohoto Vašeho setkání…..vtipek nějaký na úvod  je potřeba Lékař vs. Lékárna, slovo léčit – něco mají společného… Dovolte nám , abychom se představily – první Silva, potom slovo Janka a rozvede, jak se dostala k MC lékařům (lékárník, provoz, rozvoj…)

PROČ zvolit Dr. Max lékárny jako svého dodavatele-partnera? Úvod SILVA Dobrý den, vážení kolegové, kolegyně… Jsme rády, že se můžeme účastnit tohoto Vašeho setkání…..vtipek nějaký na úvod  je potřeba Lékař vs. Lékárna, slovo léčit – něco mají společného… Dovolte nám , abychom se představily – první Silva, potom slovo Janka a rozvede, jak se dostala k MC lékařům (lékárník, provoz, rozvoj…)

Síť lékáren Dr. Max v ČR > 260 poboček SILVA

VIZE Dr. Max+= Lékárna první volby… JANKA Každá velké společnost má vizi. Něco v dáli, co nás táhne vpřed… Bez vizí nejsou cíle….

Ekonomické výhody pro klienty Slevy 30,- na každý Rp* Nejnižší doplatky na trhu (detralex 224 Kč, inzulíny BEZ DOPLATKU...) Individuální nastavení cen, individuální přístup Aktivní hledání ekonomicky výhodnějších variant léčby Aktuální měsíční nabídka (sezónní zboží, atraktivní položky) SILVA Výhody jednotného konceptu, které vidíme jako lékárnice s odstupem, máme možnost sledovat binec, jaký je v soukromých lékárnách ve chvíli prodeje…

DR. Max lékárny – výhody servisu (Doprava na náklady Dr. Max) Individuální balíček pro každého klienta SILVA Výhody jednotného konceptu, které vidíme jako lékárnice s odstupem, máme možnost sledovat binec, jaký je v soukromých lékárnách ve chvíli prodeje…

DR. Max lékárny – výhody servisu Flexibilní platba dodávek (hotově, fakturou, měsíčně...) SILVA Výhody jednotného konceptu, které vidíme jako lékárnice s odstupem, máme možnost sledovat binec, jaký je v soukromých lékárnách ve chvíli prodeje…

DR. Max lékárny – výhody servisu Příprava dodacích listů v Cygnusu Komplexní dodávání HVLP a IVLP Odborné přednášky, materiály SILVA Výhody jednotného konceptu, které vidíme jako lékárnice s odstupem, máme možnost sledovat binec, jaký je v soukromých lékárnách ve chvíli prodeje…

Dr. Max lékárny = Vaše volba   Obě

Těšíme se na spolupráci… Kateřina Šmejkalová a Lékárny Dr. Max www.drmax.cz Obě