BAKALÁŘSKÁ PRÁCE - pravidla spolupráce mezi autorem a vedoucím BP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ostravská univerzita v Ostravě, Přírodovědecká fakulta prf.osu.cz/kip/ Oborový projekt prof. Ing. Radim Farana, CSc. RNDr. Jaroslav Žáček, Ph.D.
Advertisements

Seminář závěrečné bakalářské práce
Dopisy učitelům. Vážený pane magistře, chtěl bych přijít na vaše konzultační hodiny, ale nemůžu, protože mám v té době výuku. Chci vás požádat o jiný.
ASERTIVITA Alena Krákorová. Asertivita základy asertivního chování základní asertivní způsoby jednání asertivita DESATERO asertivita a obtížný klient.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Kuchařka na práci s mnohočleny Matematika pro ZŠ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je David Salač. Dostupné z Metodického portálu.
Učení ducha v praktickém životě. Učení ducha je praxe vlastních myšlenek, citů a činů Učení ducha znamená učit se správně utvářet své myšlenky a city.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Inovace výuky prostřednictvím.
Hodnocení bakalářské práce. Formální náležitosti BP odevzdat ve 2 vyhotoveních a v elektronické podobě (PDF) Dodržet termín odevzdání Hodnotí vedoucí.
Praktická maturitní práce STRUČNÉ POKYNY PRO PSANÍ PMZ.
1 Profilová část maturitní zkoušky a poznatky z 5leté praxe Mgr. Petra Pátková, odbor vzdělávací soustavy jednání Asociace SPŠ Špindlerův Mlýn, 7. říjen.
Výchovná poradkyně D. Pospíšilová. Přijímací řízení 2016 Maximálně 2 přihlášky originál a kopie v 1. kole Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
SEMESTRÁLNÍ PROJEKT B Učebna UF 219 pátek h.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Maturita 2017 YMNÁZIUM BLANSKO Základní informace o maturitní zkoušce v roce 2017.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Diplomový seminář úvodní přednáška
Svaz chovatelů českého strakatého skotu, z.s. Skalský Dvůr
model fungování a praxe
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2017 / 2018.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Autor: Pavel Maroušek Vedoucí: Ing. Martin Maršík, PhD.
První informativní setkání
NOVÉ TRENDY VPODOPŘE ZÁJMU O OBOR A NÁBOROVÉM PROCESU
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Seminář pro příjemce OPVK
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Komunikace, etiketa – Mobilní telefon
Informatika I – Cvičení 2.
Informatika I – Cvičení 2.
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Soustava dvou lineárních rovnic se dvěma neznámými
Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU
MINIMATURITY
Běžné reprezentace grafu
Gymnasium Jižní Město Praha
Univerzita Karlova v Praze Možnosti FREEMOVERS 13. října 2015
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ústav podnikové strategie Analýza komunikačních chyb řídících pracovníků ve vybrané společnosti.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2018 / 2019.
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Bibliografické odkazy a citace změny oproti starší verzi normy ISO ČSN 690 Mgr. Zdeňka Firstová Univerzitní knihovna ZČU v Plzni
Obhajoba diplomové práce
Děti odsouzených rodičů
TŘÍDNÍ SCHŮZKY
Lexikon veřejné správy ČR
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba bakalářské práce
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2017/2018
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Citáty . Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být.
kam vlastně směřujeme ??? 
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Schůzka fakultních provázejících učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti
ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti
Pořádek slov v české větě
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Transkript prezentace:

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE - pravidla spolupráce mezi autorem a vedoucím BP

PROČ? aby se předešlo možným problémům a nedorozuměním, aby byla umožněna efektivní a přínosná spolupráce.

TERMÍNY je nutné se řídit termínem, kdy chcete práci obhajovat (který semestr). Toto je VAŠE POVINNOST. Konkrétní termín lze zjistit na studijním oddělení! jednotlivé části práce nebo celou práci posílejte elektronicky s dostatečným předstihem ke kontrole – u kompletní práce to znamená alespoň 10 dnů před termínem, kdy je nutné práci oficiálně odevzdat! zkontrolovaná práce bude vrácena nazpět v horizontu 7 dní

PRAVIDLA A ZÁSADY práci nebo její části (kapitoly) posílejte vždy ve finální a slušné podobě. pokud pošlete polotovar, ze kterého bude patrné, že jste si své dílo po sobě nepřečetli (velká koncentrace nesmyslných vět, gramatických chyb apod.), čteme takovou práci pouze k první koncentraci těchto jevů a následně vracíme.

PRAVIDLA A ZÁSADY pokud o sobě víte, že neumíte vyjadřovat své myšlenky (viz příklad níže), nechejte své dílo před odesláním vedoucímu pročíst někoho, kdo to umí.

DOPORUČENÍ vytvářejte svou práci průběžně – začněte rešeršní částí a pak pokračujte vlastním výzkumem, rozvrhněte si dobře čas a stanovte si vlastní termíny pro zpracování jednotlivých kapitol (vyhněte se zpracovávání práce na poslední chvíli!)

VAROVÁNÍ nepošlete-li práci ke kontrole včas, riskujete, že nestihnete naplánovaný termín obhajoby pokud práci nahrajete do UIS bez souhlasu vedoucího, riskujete, že vedoucí práci nedoporučí k obhajobě když bude práce slabá, a bude v ní příliš chyb, nebudete připuštěni k obhajobě. Práci je nutné vždy upravit tak, aby byla vysoká pravděpodobnost, že je obhajitelná!

ZÁVĚR snažte se, aby Vaše BP měla co nejvyšší úroveň!! Ať se za to nemusíme nikdy stydět! BP je prakticky to jediné, co po Vás na škole zůstane a jedná se o písemný dokument = kdokoliv ho může v budoucnu vyhledat a snadno použít proti Vám i universitě – viz skandály typu

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/kauzy/primator-onderka-ma-problem-bakalarska-prace-je-pochybna_197631.html

http://zpravy.idnes.cz/za-ztratu-me-diplomove-prace-muze-univerzita-haji-se-rapkova-p5r-/domaci.aspx?c=A091002_192950_domaci_ban

http://usti.idnes.cz/namestek-usteckeho-primatora-celi-podezreni-ze-opsal-bakalarskou-praci-1a0-/usti-zpravy.aspx?c=A110621_161701_usti-zpravy_alh

http://www.lidovky.cz/starosta-prahy-11-mlejnsky-opsal-diplomovou-praci-vyplyva-z-posudku-1gb-/ln_domov.asp?c=A111103_072803_ln_domov_ani

http://www.marekbenda.cz/download/diplomova-prace.pdf