Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Obrázek v prostředí MS-WORD
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Popis zadání úlohy v komínu. Po spuštění programu vybrat zjednodušené zadání.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Textový procesor (MS Word)
MS ACCESS parametrický dotaz
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Práce s textem v objektech prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Popis a ovládání Plocha I
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Pracovní prostředí počítače
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Vkládání klipartů a obrázků do excelu
INFORMATIKA 9. ročník.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Základy práce s OS Windows
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Základy úpravy digitální fotografie Seznámení s program Zoner PhotoStudio.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Manuál pro editaci webu PCP
Jak sestavit dokument v Apstr 4
Název společnosti Produkty a služby
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
PowerPoint.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Textový editor – Microsoft WORD 2007
Pracovní prostředí počítače
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Datové referáty Apstr4.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Prezentace v Power Pointu
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Transkript prezentace:

Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat Škola RISCON – Lekce 1 Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat

Pokyny Na následujících několika snímcích uvidíte příklad, jak v programu RISCON provedete určitou funkci. Některé funkce, které jsou představeny v rámci Školy RISCON, nemusí být dostupné v testovací verzi. Pokud máte nápad, jakou funkci bychom v rámci Školy RISCON měli podrobněji vysvětlit, dejte nám o tom vědět prostřednictvím k tomu určeného komunikačního kanálu na adrese http://www.markl.cz/podpora.html 31.12.2018

Z nabídky „Katalogy“ vyberte možnost „Soubory bezpečnostních parametrů“. 31.12.2018

Klikněte levým tlačítkem myší nad tlačítkem „Nový“. 31.12.2018

Vyplňte postupně všechny kolonky počínaje Názvem souboru bezpečnostních parametrů, který bude pravděpodobně stejný, jako název organizace nebo organizační jednotky, kterou budete zpracovávat. Na další pole se dostanete stisknutím tabelátoru nebo kliknutím myši. Věnujte pozornost kolonce „Vlastní název bezpečnostního pokynu pro zaměstnance“. Zde můžete tento dokument nazvat pro danou organizaci. Může zde být napsáno např. „Místní provozní bezpečnostní předpis“. 31.12.2018

31.12.2018 3. Stiskněte myší tlačítko „Uložit“. 1. V tomto místě můžete tlačítkem „Získat“ najít cestu na soubor ve formátu BMP, GIF nebo JPG, který obsahuje logo organizace, kterou budete zpracovávat. Toto grafické logo se bude objevovat téměř na všech výstupních sestavách, které se budou této organizace týkat. Tím dodáte těmto výstupním dokumentům mnohem lepší vzhled spjatý s danou organizací. 2. Pokud nějaký soubor s obrázkovým logem vyberete, objeví se zde vybrané grafické logo pro kontrolu… 31.12.2018

Nyní je příslušná organizace nebo organizační jednotka definována a program RISCON s ní může začít pracovat. Prostředí pro definici údajů o organizacích zavřete kliknutím na tlačítko „Zavřít“. 31.12.2018

Z nabídky „Katalogy“ vyberte možnost „Zvolit jiný soubor bezpečnostních parametrů“. 31.12.2018

1. Vlevo se objeví seznam organizací nebo organizačních jednotek, které jsou v programu RISCON definovány. Tlačítkem myši klikněte na název té, se kterou chcete pracovat. 2. Klikněte myší na tlačítko „Zvolit vybraný SBP“. 31.12.2018

V horní aplikační liště se objeví název organizace, se kterou RISCON právě pracuje. V aplikační liště se také dozvíte: instalovaná verze RISCON, - typ licence (start, net, multi, pro), - počet dní do konce platnosti licence, - právě přihlášený uživatel. 31.12.2018