Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem H, h

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Jak vznikají barvy ??? Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Vítejte v Písmenkově seznamte se s písmenkem A, a Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem K, k Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Letní bouřka Klikej! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Multikulturní výchova Národy a národnosti světa
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem F, f
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, kde se nachází podnebné pásy zmíněné v prezentaci a vyznač je na mapě. 2) Na kterých kontinentech je možné.
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
Finanční gramotnost Základní pojmy
CO VŠECHNO VÍM O HODINÁCH
Rozlišování krátkých a dlouhých samohlásek interaktivní
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Rozvíjíme pozornost a soustředění
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem P, p
Pracovní listy zaměřené na vybavení jízdního kola
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
ANIMALS OPAKOVACÍ HRA Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Úvodní lekce, opakování
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
ČTVERCOVÁ SÍŤ Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je RNDr.Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
LOGOPEDICKÉ KOSTKY P Sestavení – síť vystřihneme a sestavíme kostky (síť můžete zalisovat, vystřihnout, ohnout hrany dle pravítka a sestavit pomocí průsvitné.
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Rozumíš mi 2 HRAČKY Čtecí list:
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem K, k
KVARTETO – hláska L Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Vypočítej ceny zlevněného zboží
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
pedagogických pracovníků (NÚV).
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Ruský obrázkový slovník XVII Části těla a hlavy – тела и головы
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
PUZZLE B Skládáním puzzle si dítě procvičuje a trénuje nejen abstraktně vizuální myšlení, ale i nenásilně procvičujeme hlásku B. Autorem materiálu.
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Najdi a přiřaď tělo k hlavě zvířete
Představujeme a sestavujeme krychli
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Vánoční počítání zpaměti
Kolik je...? Pracovní listy
Logopedické pexeso B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
pedagogických pracovníků (NÚV).
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
DESETINNÁ ČÍSLA DESETINNÉ ZLOMKY
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
MLÁĎATA ZVÍŘAT PREZENTACE
SPOČÍTEJ TEČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Rozumíš mi 1 Zvířata Čtecí list:
Převody jednotek obsahu - 2.část
Na každou stránku přiběhla myška hrabalka a přidala jednu potravinu navíc. Když poznáte kterou, tak ji prý zas odnese. Kliknutím se zobrazí chybějící.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
S ČERNÝ PETR Ostré sykavky – S
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Seznamujeme se s geometrickými tvary - obdélník
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem H, h KLIKEJ ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

Představuje se vám písmenko H, h

H h H h H h H h Houby rostou po dešti, to ví každé mrně. Povídal to Pepíček, co teď bydlí v Brně.

Nejsem čaroděj Rumburak, jsem obyčejný ..... ha

Denně stojím na pódiu, svítí na mne reflektory, učím se texty zpaměti, mé povolání je ... he

To jsou ale vysoké .... ho

Jde jedna husa za druhou. Kolik je ...?

To je ale roztomilý oslík. Jakým zvukem se ozývá? hý

Jsme tři sestry. Rodiče nám všem dali jména od písmene H: Hedvika Hana Helenka

Čteme slova s písmenkem h: Ha na He la ho ry hý ká no ha ro hy ho tel vý tah had ham hod hůl jih roh hu rá pi ha ja ho dy

Hádej, hádej, hadači: Hýká to? Má to rohy? Bučí to? Nemá nohy? Má to parohy? Má na nose pihy? Volá hurá?

Super, šikulkové!

Zdroje: OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-10496.html> OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-3297.html> Morpho. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-theatre-masks-9.html> Odette Joannidis. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-theatre-spotlight.html> OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-goose-bird.html> OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-15978.html> OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-15341.html> OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-24279.html> OCAL. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-10030.html> Ann. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-52003.html> Wolfgang Beyer. [cit. 2011-09-07]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Annapurna_Lamjung_Himal.jpg>