Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.08 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 08 Název materiálu:Domestic animals Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Room next Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Ruský obrázkový slovník VII Oblečení − одежда
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
BAREVNÉ TVARY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ANIMALS OPAKOVACÍ HRA Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Úvodní lekce, opakování
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Clothing Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Hyperoskulační kružnice elipsy
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
Převody délky MATEMATIKA
ČTVERCOVÁ SÍŤ Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je RNDr.Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
WHAT IS WHITE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Food & Drink 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník XVII Části těla a hlavy – тела и головы
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
FEELINGS hungry thirsty scared happy sad angry tired
Najdi a přiřaď tělo k hlavě zvířete
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Kolik je...? Pracovní listy
Logopedické pexeso B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Ruský obrázkový slovník XIV Rok – Год
Animals 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
pedagogických pracovníků (NÚV).
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Body Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
DESETINNÁ ČÍSLA DESETINNÉ ZLOMKY
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
SČÍTÁME A ODČÍTÁME DO 5 S KAMARÁDEM
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Na každou stránku přiběhla myška hrabalka a přidala jednu potravinu navíc. Když poznáte kterou, tak ji prý zas odnese. Kliknutím se zobrazí chybějící.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Seznamujeme se s geometrickými tvary - obdélník
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. next

Check your or your partner´s work. 13 11 6 1 a a a a 3 8 15 14 a a a a 2 12 5 10 a a a a 9 7 16 4 next

Check your or your partner´s crossword.   P I G G O S E R A B I T C O K C O W C A T D U C K next

Check your or your partner´s crossword.   G O L D F I S H D O G T U R K E Y B U D G I E H E N H O R S E H A M S T E R S H E P G O A T back

Zdroje: OCAL. www.clker.com: Horse clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-10982.html. www.pdclipart.org: thanks giving turkey large Clip Art online. cit. 2010-06-06. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.pdclipart.org/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=27. OCAL. www.clker.com: Goat clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-11795.html. OCAL. www.clker.com: Piggie clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-10197.html. OCAL. www.clker.com: Sheep Ewe clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-11650.html. OCAL. www.clker.com: Ottenbach Coat Of Arms clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-wipp-ottenbach-coat-of-arms1.html. www.pdclipart.org: angry dog Clip Art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.pdclipart.org/displayimage.php?album=23&pos=14. OCAL. www.clker.com: Running Chicken clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-16942.html. OCAL. www.clker.com: Cow clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-30095.html. OCAL. www.clker.com: Hamster clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-11781.html. www.pdclipart.org: parrot aqua Clip Art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.pdclipart.org/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=4 OCAL. www.clker.com: Duck clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-3069.html. OCAL. www.clker.com: Gatto Cat clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-6989.html. OCAL. www.clker.com: Canada Goose clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-23608.html. OCAL. www.clker.com: Golden Fish clip art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.clker.com/clipart-3143.html. www.pdclipart.org: rabbit 1 Clip Art online. cit. 2010-06-22. Dostupný pod licencí Public domain na www: http://www.pdclipart.org/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=3. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.