Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým."— Transkript prezentace:

1 School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. next

2 Check your or your partner’s work.
an a 4 11 2 8 a a a 1 9 5 12 a a a a 13 6 10 15 a a a 7 3 14 16 next

3 Check your or your partner’s crossword.
N O T I C E B A R D P E N P A I N T B O X P E N C I L S H A R P E N R U B E C R A Y O N S next

4 Check your or your partner’s crossword.
C A L U T O R R U L E P A I N T B R U S H S C I O R B O K S E X R C I S B O K B L A C K O R D S C H O L B A G C O M P U T E R back

5 Zdroje: OCAL. Ruler Without Url Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Valessiobrito Coloured Pencils Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Book 01 Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < school bullitin board Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < : notebook blue Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Pen Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Eraser Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Books-aj.svg Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Chalk Board Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < : backpack 03 Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Simple Calculator Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Painter Color Palette Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Scissors Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < pencil 1 Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < pencil sharpener Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Desktop Pc Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Použité nahrávky © Hana Matuszková.


Stáhnout ppt "School Dostupné z Metodického portáluWWW.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým."

Podobné prezentace


Reklamy Google