MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Beckiland Firemní párty.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Božena Jirků od redaktorky Československé televize k výkonné ředitelce Nadace Charty 77 a ředitelce Konta BARIÉRY Praha 18. července 2013.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Nový dětský okruh České televize
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
Zájmová dílna Česká 199, Kutná Hora. Obsah Jak to začalo Jaká je nabídka Co se zatím stalo Co nás čeká Problémy Plány do budoucna.
Jaká bude dětská veřejnoprávní televize ČT :D? Petr Dvořák, generální ředitel České televize Jaká bude dětská veřejnoprávní televize ČT :D? Zlín Film Fest,
Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Dramatika pro děti Workshop ARAS Strana 1.
ČESKÁ DIVADLA výběr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Radek Pilař ( – ) autor: Kateřina Marková.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Programová koncepce ČT :D
Jak to, že film se skládá ze spousty obrázků?
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Jsme kreativní knihovna? Míla Linc. Kreativita Tvořivost neboli kreativita (z lat. creo = tvořím), či invence, je zvláštní soubor schopností, které umožňují.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
 Hudba: Andrew Lloyd Webber  Text: Thomas Stearns Eliot -Praktická kniha o šikovných kočkách (Old Possum's Book of Practical Cats).  vydána v roce.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
DĚJEPIS. Základní informace předmět se vyučuje na nižším i vyšším stupni na vyšším gymnáziu možnost volby semináře Kapitoly z dějepisu - dvouletý - jednoletý.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Galerijní pedagogika v teorii a praxi. Literatura, vzdělávání, aktuální podoby současné animace uměleckého díla. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
Setkání s řešiteli pro veřejnou zakázku
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
České divadlo po 2. světové válce
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Aktualizace uměleckého díla
Animované dobrodružství pro celou rodinu
Česko-slovenský mechanický betlém Horní Lideč
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Aktuální informace o stavu
Český svaz žen Štoky pořádá
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Iva Procházková Eva Švančarová
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Práce návrháře.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
Deset ročníků Dnů židovské kultury Olomouc 2008–2017
Transkript prezentace:

MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–12. 6. 2018

ZLÍN FILM FESTIVAL 2018 Nejstarší a největší filmový festival svého druhu na světě založený tvůrci filmového studia ve Zlíně v roce 1961. Základem filmového programu je pět mezinárodních soutěží s celosvětovou prestiží. Rozsahem filmového i doprovodného programu jedinečná událost. Osmidenní moderní multižánrová akce s vysokou návštěvností. Festival má za cíl formovat filmem, uměním i sportem duševní rozvoj dětí a mladých lidí, dopřávat rodinám kvalitní a inspirativní zábavu v celém regionu. Základní cílovou skupinou je rodina, hlavní komunikace je zaměřena na rodiče (věk 35+). Zvláštní pozornost věnujeme též mladé generaci (18+). Filmový i doprovodný program 58. ročníku Zlín Film Festivalu oslaví 100 let od založení Československé republiky. Diváci se mohou těšit na slavné filmové pohádky, filmy našeho dětství či nezapomenutelné televizní seriály pro celou rodinu. Připomeneme si i nesmrtelné filmové melodie československé filmové tvorby pro děti. A protože stejné výročí založení republiky oslaví také naši sousedé v Rakousku, bude připravena také  speciální kolekce rakouských filmů pro děti a mládež.

ZLÍN FILM FESTIVAL 2017 Jaké byly Mikulovské ozvěny 57. ročníku Zlín Film Festivalu 8.–10. 6. 2017? Navštívilo jej celkem 1 100 žáků a studentů v rámci filmových projekcí pro školy. Veřejných filmových projekcí a doprovodného programu se zúčastnilo 700 malých i velkých návštěvníků. Premiérově bylo uvedeno 18 snímků z 11 zemí světa. Hlavní témata ročníku: 20. výročí Salonu filmových klapek, kinematografie Švýcarska a Švédska a také 110. výročí narození významné autorky Astrid Lindgrenové. Její asi nejznámější postava Pipi před lety umělecky inspirovala výtvarníka Petra Nikla a nyní se stala předlohou festivalového vizuálu. Doprovodný program: kinematovlak 17. 5. 2017, beseda s herci k filmu Špunti na vodě, pořady s Českou televizí Brno – Hopsasa, Jogínci s ČT, animační workshopy, malování filmových klapek, Literární salon s divadlem MALÉhRY, pásmo studentských filmů mikulovského rodáka Martina Dudy, divadelní představení v Galerii Závodný atd.

MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU Co vám nabízíme? 8.–12. 6. 2018 Projekce festivalových filmů pro školní kolektivy 8., 11. a 12. 6. 2018. Projekce festivalových filmů pro rodinné publikum 8.–12. 6. 2018. Projekce pro studenty rakouských škol. Výstava retrospektivy Salonu filmových klapek. Animační, výtvarné, divadelní a literární workshopy pro školní kolektivy i celé rodiny. Hudební pořady pro děti i dospělé. Besedy s herci a tvůrci filmu.

MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU Jedinečnost projektu 8.–12. 6. 2018 Návštěvníci uvidí unikátní filmy z různých koutů světa. Filmy nejsou běžně dostupné ve filmových distribucích nebo na televizních obrazovkách. Filmové projekce budou promítány v původním znění či s titulky. Prostřednictvím filmového plátna návštěvník nahlédne do životů lidí z jiných zemí světa. Ojedinělé workshopy – např. vytvoření vlastního animovaného filmu, seznámení se s filmovou tvorbou, vlastní moderace….

MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU Workshopy 8.–12. 6. 2018 Filmové workshopy vzdělají účastníky v klasické animaci, reportážní práci s kamerou, součástí může být i workshop herecký – divadelní. Ve výtvarné kreativní manufaktuře vyrobíme s dětmi originální vzpomínku na Mikulovské ozvěny 58. ZLÍN FILM FESTIVALU. Literární workshop bude tzv. čtenářskou dílnou plnou dobrodružství, která má za cíl vrátit knize její místo ve světě současných dětí. Oblíbené jsou rovněž ilustrátorské dílny. Hudebně pohybový workshop ve spolupráci s Českou televizí.

MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU Ceny vstupného pro školy 8.–12. 6. 2018 Cena vstupného na jednotlivá promítání pro školy je stanovena na 50 Kč / student.

MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU Díky za pozornost! Na setkání s vámi se těší tým Mikulovských ozvěn ZFF pod vedením Jarmily Záhorové, výkonné ředitelky ZFF a Davida Gerneše, ředitele Mikulovských ozvěn ZFF. FILMFEST, s. r. o. (pořadatel ZFF) Mikulovská rozvojová, s. r. o. (pořadatel Mikulovských ozvěn ZFF)