Školní parlament ZŠ Písnická

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
Advertisements

Základní škola Tvrdonice
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Třídní aktivy Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, tel.:
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
PARTNERSTVÍ… … s kým… …a proč vlastně???. Národní knihovna & BUDVAR Česká televize: Kniha mého srdce SKANSKA & SKIP Český rozhlas Leonardo BIBLIO & české.
Tělovýchovná jednota Černěves Podívejte se na historii akcí roku 2008 Fotky ukazují akce, na kterých se podíleli členové TJ. Příjemnou zábavu!
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Vesnice Strupčice.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Základní škola Lenešice
Rozbor celkové úrovně vzdělávání na ZŠ Olbramovice po ukončení celkové rekonstrukce školy (ve školních letech 2012/2013 a 2013/2014) Vyhodnocení dotazníku.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
ZŠ Školní náměstí 100/5.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Žákovský parlament – I. stupeň
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
Aktuální informace o stavu
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Valentýna Szybakowská
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
ZŠ Staré Město.
Studentský parlament Gymnázia Uničov
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Plavecký klub Děčín.
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
G6A 1.čtvrtletí 2018/2019.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Třídní schůzky
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Tým MAS Vladař, o. p. s. Řídící výbor MAP 2.
Základní škola a Mateřská škola Štramberk
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Školní parlament ZŠ Písnická Lucie Sedláčková, Gabriela Krpelánová

Školní parlament Žákovská samospráva letos nahrazena Školním parlamentem Školní parlament spolupracuje i s okolím školy (např.: MŠ, MČ) Jednou měsíčně ve školní jídelně Schází se předsedové a místopředsedové tříd

Práce zástupců tříd Každá třída - alespoň jedna akce ročně Návrh musí parlament schválit Zástupci tříd mohou pronést prosby, stížnosti a návrhy na zlepšení fungování školy… S akcemi pomáhají třídní učitelé jednotlivých tříd

Každoroční aktivity Spolupráce 1. a 9. tříd Jarmark Čarodějnice Halloweenská stezka Svatováclavský turnaj Mikuláš Barevný týden Akademie

Akademie

Mikuláš

MASOPUST

Pálení čarodějnic

Akce na 1. stupni Noc s Andersenem Drakiáda

!DĚKUJEME ZA POZORNOST!