„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Regenerace sídliště Hromůvka
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Stavební akce 2013 Města Benešov nad Ploučnicí stav k
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Základní zadání POPR (2009 ZS) 1.základní informace k sestavení modelu objektu 2.pro model použijte stávající projekt z výuky nebo jiný dostupný projekt.
David Mareček uvádí.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Rekapitulace obsahu modelu Předmět: Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor E ZS, 2011, K126 EKO Přednášky/cvičení : doc.Ing. P. Dlask, Ph.D. Cvičení.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Projektové záměry podané v rámci II. výzvy
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Dětské dopravní hřiště Hustopeče, areál Lipová
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Koncepce dětských hřišť a sportovišť v Mohelnici Únor 2015.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
V Bruntále dne: zpracováno pro účely jednání PSSP skate park Bruntál Krajský program prevence kriminality na rok 2010 investiční dotace MV ČR.
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Prezentace pro OS tramvají - Bratislava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Bratislava.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ jednání Expertní skupiny manažerů IPRM Děčín Ing. Michal Pluta, ředitel Holdingového fondu SFRB.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Snídaně starostů , Jedlí
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Dotační programy sfdi.
Prezentace projektů, KD U Boudů
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Aktuální dotační příležitosti IROP
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
Ateliérová tvorba I VB301 Petr MACURA.
Strategický plán rozvoje obce pro období
Informace o vyhlášených výzvách
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa

I. etapa In-line parku Uvedena do provozu 9/2014 Investiční náklady 50,5 mil. Kč, z toho 27 mil. Kč IOP Provozovatelem je společnost SAREZA Dráhy pro In-line bruslení v délce 200m, 400m a 1200m Objekt zázemí Dětské hřiště s herními prvky a umělým povrchem Víceúčelové hřiště s asfaltovým povrchem Parkoviště Odhad návštěvnosti v roce 2017 – 180 000 návštěvníků

II. etapa In-line parku Doplnění drah pro IN-LINE bruslení o dráhy v délce téměř 1600 m Objekt zázemí Tenisové kurty Skate park Parkourové hřiště Pumptracková dráha Rekonstrukce komunikací a chodníků, vybudování parkoviště u I. etapy

Informace o investiční akci - časový harmonogram Financováno z kapitálového rozpočtu SMO Investor – společnost SAREZA Investiční náklady, včetně vybavení – 99 mil. Kč Zahájení stavebních prací - 7/2017 Předpoklad výstavby 7/2017 – 7/2018 Ukončení realizace – 6/2018 Slavnostní otevření a zahájení provozu – 29.6.2018

Celkový pohled - napojení I. a II. etapy

OBJEKT ZÁZEMÍ S RESTAURACÍ A OBCHODNÍ JEDNOTKOU

OBJEKT ZÁZEMÍ Objekt zázemí – zastavěná plocha 407 m², vnitřní plocha 342 m² Restaurace/bistro se zázemím, vnitřním posezením a venkovní terasou Obchodní jednotka – prodej, půjčovna a servis sportovních potřeb Šatny pro návštěvníky – hráče tenisu Úschovné boxy pro návštěvníky – volně přístupné Sociální zařízení pro návštěvníky Zázemí správce areálu

TENISOVÉ KURTY - ilustrační foto

TENISOVÉ KURTY Sportovní vyžití hráčů tenisu Celková plocha sportoviště 2 592 m² 4 oplocené tenisové kurty Profesionální povrch Courtsol Comfort – certifikace ITF - kategorie 3 – Medium Povrch na bázi pružných akrylátů na pružné PU podložce 2 kurty s osvětlením Jediná placená služba pro návštěvníky areálu

SKATEPARK - vizualizace

SKATEPARK Sportovní vyžití skateboardistů Celková plocha sportoviště cca 1 600 m² Plocha zastavěná stavbou 2 700 m² Železobetonová skořepina, povrch z cementové pálené omítky Sestava obloukových křivek doplněná o betonové překážky Jump-Ramp, Wall-Ramp, Bank, Bowl, apod. Skatepark je osvětlený

PARKOUR – ilustrační foto

PARKOUR Parkour - fyzická disciplína a metoda tréninku s účelem překonat překážky Celková plocha sportoviště cca 600 m² Plocha zastavěná stavbou 700 m² Variabilní systém překážek, hrazd a stěn - z oceli, betonu a dřeva Ocelové nosné konstrukce, opláštění z pigmentovaných betonových panelů Použité materiály simulují městské prostředí Podkladní dopadová plocha - dvouvrstvý sportovní povrch SmartSoft

PUMPTRACKOVÁ DRÁHA - ilustrační foto

PUMPTRACKOVÁ DRÁHA Pumptrack - nový druh volnočasové i sportovní aktivity Pohyb jízdních kol, koloběžek, skateboardů a in-line bruslí Voděodolná překližka a speciální sklolaminátové vrstvy po celé pojezdové ploše Vyroben pro Olympijský park Ostrava 2018 Zapůjčen Českým olympijským výborem na dobu 5ti let

Další informace, vybavení areálu Areál bude otevřen veřejnosti celoročně, včetně zimního období 159 nových parkovacích míst, z toho 10 pro ZTP Celková kapacita vč. I. etapy - 199 parkovacích míst Nové chodníky ke sportovištím, obnova původních chodníků v parku Odpočinková místa s lavičkami Venkovní mobiliář a osvětlení – lavičky, stojany na kola, koše Kamerový systém napojený na Městskou policii Ostrava

Děkuji za Vaši pozornost. jednatel společnosti SAREZA Ing. Jaroslav Kovář jednatel společnosti SAREZA