APLIKACE OctopusPro - práce s inzerátem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání v eGonCentru ORP Boskovice
Advertisements

Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Práce s okny.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Vyhledávání informací na mapových serverech Ing. Zdeňka Javorková Základní škola Ostrava-Stará Bělá Určeno pro 6. ročník základní školy Vytvořeno v prosinci.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_13.
Power Point– pracujeme se snímky
3MA381 PowerPoint - seznámení
Nástroj pro efektivní práci moderního makléře Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
 Kalkulátor  Slouží k tvorbě tabulek, sestav, grafů i pro náročné výpočty z oblasti matematiky, statistiky, financí apod.
Tabulkový procesor.
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Co je to multiatribut a jak se využívá? Zuzana Illková.
Power Point– správa prezentace
JAK NA DATABÁZOVÉ FUNKCE Linda Lahodná 4. B POKRAČUJ KLIKNUTÍM>>>
Formátováním textu se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného textu,
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Mapy (další možnosti) VY_32_INOVACE_14 Sada 12 Základní škola.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Power Point– sestavujeme prezentaci
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
WWW – hypertextový informační systém
Popis a ovládání Plocha I
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Pracovní seminář ASEP IPAC 3 - novinky.
Hynek Černý 1 EVIDENCE A NAHLAŠOVÁNÍ PÁLENÍ Návod na použití HZS STŘEDOČESKÉHO KRAJE STANICE HOŘOVICE.
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
EXCEL FILTROVÁNÍ DAT ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – zobrazení aplikací.
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK 3. Tabulkové procesory Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: 2.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Úvod do práce ve Windows Autor: Mgr. Aleš Kozák.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Kontakty Autor: Mgr. Aleš Kozák.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Menu Vytváření menu.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Jak sestavit dokument v Apstr 4
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Zástupce Zástupce souboru (anglicky file shortcut) je v informatice typ souboru používaný v systému Microsoft Windows. Umožňuje odkazovat na data, která.
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
KIV/ZD cvičení 5 Tomáš Potužák.
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
Distribuční portál (DIP)
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Aplikaci OctopusPro - nastavení zasílání na
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
APLIKACE OctopusPro - Hlídač LV
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
Základní informace - Ovládání systému
Tvorba webových stránek na google – Sites (2.)
Transkript prezentace:

APLIKACE OctopusPro - práce s inzerátem HELPDESK +420 776 259 259

Hlavní nabídka Každý inzerát je nahoře označen a je mu přiděleno ID. Text inzerátu je zakončen identifikací zdroje. Údaje ohledně publikace jsou uvedeny vlevo. Cena a kontakt jsou viditelné vpravo Pod inzerátem je lišta s možnostmi práce s inzerátem.

Informace k nemovitosti Inzerce s přesným adresným bodem je provázána se službami : Google Maps StreetView informacemi z Katastru Nemovitostí informacemi z ČÚZK

Zobrazení inzerátu - čas Inzerát nový – zobrazený prvně! Inzerát opakovaný – zobrazený po několikáté. Kliknutím na číslo u opakovaného inzerátu – graf vývoje ceny inzerce.

Poznámky Možnost připsat si poznámku Odeslání poznámky ostatním – dále se pak v inzerátu nezobrazuje.

Připomínka Nastavení připomínky, když zajímavý inzerát chceme připomenou.

Připomenutý inzerát se ve zvolený den a čas zobrazí modře podbarven na začátku výpisu

Domluvená schůzka Nastavení schůzky – dvě hodiny před schůzkou se inzerát znovu objeví modře podbarvený na začátku výpisu ( podobné jako u připomínky) !!!

Zpracování inzerátu I. Možnosti zpracování: prodáno/pronajato – volíme, pokud je inzerát už neaktuální a nemovitost již prodána/pronajata ostatní – před označením je nutno vyplnit poznámku o řádek výše, kde je doporučeno specifikovat označení inzerátu jako „ostatní“ nedovoláno – kontaktní osobu se nám nepodařilo kontaktovat majitel nechce RK – inzerent si nepřeje spolupráci s RK Zpracování inzerátů v rámci Vaší pobočky je sdíleno, tj. makléři navzájem vidí, jaké inzeráty jsou již zpracovány od jejich kolegů z pobočky

Zpracování inzerátu II. Inzerát z jiné lokality – označíme „mapu“ Inzerát od RK – označíme „RK“ Inzerát si můžeme uschovat ve schránce Pro nás nezajímavý inzerát dáme do koše – ostatním se stále zobrazuje !

Zpracování inzerátu III. Makléř si může inzerát přidržet na 60 min – v jeho profilu (makléř Praha) bude pak tlačítko zelené, ostatní uživatelé (např. makléř Alfa) uvidí inzerát šedě, neaktivně. Každý se může podívat na historii zpracování inzerátu – kdo inzerci řešil a jak. Makléř Praha Makléř Alfa

Zpracování inzerátu IV. Makléři si mohou mezi s sebou i inzerci přeposílat s poznámkou (např. M.Procházková předá inzerát makléři Praha) M. Procházková Makléř Praha

Archiv inzerce Makléři si mohou vyhledávat inzeráty v archivu. Po nastavení filtru zmáčkneme tlačítko „VYHLEDAT“ - zobrazí se nám inzeráty pod tímto oknem.

Párování inzerce V aplikaci je možné i u každého inzerátu nabídky dohledat odpovídající poptávky Slouží k tomu tlačítko „párování“, které je u každého inzerátu Páruje se primárně v rámci kraje, ale dá se to omezit i na okres a nebo použít inzerci (nesoukromou) tj. inzerci všech RK. Původní inzerát je uveden modře nahoře – vhodné proti nabídky/poptávky pak pod ním

Zvolená nabídka Dohledané poptávky

Vyhledávání Horní panel v hlavní části aplikace slouží k vyhledávání inzerátu podle telefonního čísla nebo emailu Vyhledat inzerát lze i podle jeho ID

Výsledky vyhledávání na Googlu