NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Základy sportovního tréninku mládeže
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Vysoké mýto.
PROJEKT 5.ročník - anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Téma: Rok – měsíce – dny.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Speciální péče na naší škole
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Taktická příprava Michal Lehnert.
LOGOPEDICKÁ INTERVENCE
Učte se anglicky 4krát rychleji Úvod Dr. Arkady Zilberman *US Patent 6,341,958.
Specifika zpracování vzdělávacích obsahů vyučovacích předmětů: Čtení – globální a analyticko–syntetická metoda – vzhledem k vícečetnému postižení bylo.
VÍTÁME VÁS u přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Praktická škola jednoletá Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková.
Zavedení nových trendů a metod předškolního vzdělávání
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Zdravá škola.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Logopedická třída MOTÝLCI
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
Tento materiál není určen pro jakékoliv další šíření či citování
Praha 4, Tajovského1309 IČ:
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Cesta za dobrodružstvím..
Reedukace SPU s využitím počítačů
Západočeská univerzita v Plzni
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Přípravná cvičení předchází výuce správné výslovnosti
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2016/2017.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
HVM – RVP PV a hudební činnosti v MŠ Osnova pro studenty středních pedagogických škol oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika.
Dětský aerobik Pod pojmem dětský aerobik rozumíme rozmanitá cvičení za hudebního doprovodu, která vycházejí především z aerobiku pro dospělé, ale také.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Čísla a početní operace, Složené.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Šachy do škol Projekt Šachového svazu ČR. O projektu: Šachy jsou součástí školních osnov ve více než 30 zemích světa Na základě řady studií přijal v roce.
 Závazný dokument pro předškolní pedagogy (mateřské školy, přípravné třídy základních škol) a pro zřizovatele vzdělávacích institucí (od )
MLADŠÍ ŠKOLNÍ VĚK Vojtěch Smejkal, Mikuláš Radouš.
Šachy do škol 2016/17.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Organizační formy práce v tělesné výchově
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rodičovská schůzka září 2017.
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
Specifické didaktické formy ve vyučovací jednotce
SPECIFICKÉ PORUCHY UČENÍ
Současné pojetí školní TV Zážitková pedagogika
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Současné trendy důraz na kontinuitu předškolního a počátečního školního rozvoje teorie emergentního rozvoje gramotnosti předškolní období – diskuse o systematické.
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ pro školní rok 2018/2019

DOBRÝ START Tento kroužek je určen především pro žáky 1.tříd a pracuje podle Metody dobrého startu (MDS).  V čem je MDS dětem prospěšná? Připravuje děti na školní výuku čtení, psaní a počítání. Podporuje rozvoj řeči, zrakového a sluchového vnímání, hrubé a jemné motoriky, prostorové orientace, vnímání rytmu, koncentraci pozornosti, rozšiřuje slovní zásobu. Pomáhá dětem se specifickými poruchami učení (dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie…). Pro žáky : 1. tříd Vedoucí kroužku: Simona Čabanová Čas: středa 11.50 – 12.35 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: č. 242

ANGLIČTINA PRO DĚTI Angličtina pro děti má jeden prioritní cíl – naučit děti nebát se mluvit anglicky. Gramatika, čtení a psaní jsou důležité, ale mnohem důležitější je zkoušet mluvit spontánně, bez obav, že udělají chybu. Střídání různých aktivit v hodinách udrží dětskou pozornost a zajistí zábavu. Pro děti : 3. a 4. tříd. Vedoucí kroužku: Radka Hrušková Čas: úterý 15.15 - 16.05 Cena: 800,- Kč / pololetí Učebna: č. 110

ANGLIČTINA HROU Kroužek Angličtiny je nadstavba k povinné výuce anglického jazyka . Jedná se o zábavné učení angličtiny pomocí anglických her a interaktivní tabule.  Cílem je, aby děti získaly schopnost porozumět a ztratily ostych komunikovat. Pro žáky: 5. a 6. tříd. Vedoucí kroužku: Jana Velebová Čas: středa 13.40 – 15.25 Cena: 800,- Kč / pololetí Učebna: č. 110

PĚVECKÝ SBOR Kroužek sborového zpěvu vedený tradiční i netradiční formou je vhodný pro chlapce i děvčata, kteří mají zájem o zpěv a hudbu. Pro žáky: 7. – 9. tříd Vedoucí kroužku: Radim Keith Čas: pondělí 14.15 – 15.00 Cena: 300,- Kč Učebna: č. 112

HRA NA FLÉTNU Hra na hudební nástroj je skvělým koníčkem pro všechny děti. Nejenže si mohou rozvinout svůj cit pro hudbu, ale také procvičit plíce. Žáci si osvojí základy hry na flétnu spojené s dechovou gymnastikou a hlubokým bráničním dýcháním, které má blahodárné účinky při prevenci a zmírňování dýchacích obtíží. Pro žáky: 2. tříd, 1. tříd (kteří chodili v MŠ) Vedoucí kroužku: Marta Kosobudová Čas: úterý 13.00 – 13.45 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: č. 244

KERAMIKA V tomto kroužku si děti hravou formou vyzkouší základní principy práce s keramickou hlínou -modelování z hroudy, práci se šablonou, vykrajování z plátu. Při tvorbě s hlínou budou moci uplatnit svou kreativitu a zapojit fantazii. Současně si domů odnesou osobité výrobky. Pro žáky : 5. – 9. tříd Vedoucí kroužku: Barbora Košatová Čas: pondělí 14.00 – 15.30 Cena: 950,- Kč / pololetí (cena zahrnuje materiál) Učebna: č. 127

ZDRAVOTNÍ TĚLESNÁ VÝCHOVA Zdravotně orientované cvičení je zaměřeno na zpevnění vnitřního stabilizačního systému, zlepšení koordinace, flexibility, rovnováhy i fyzické kondice. Pro žáky : 1.- 5. tříd Vedoucí kroužku: Simona Čabanová Čas: středa 12.45 – 13.30 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: č. 239

JÓGA Praktikování jógy by dětem mělo přinášet především radost z pohybu. Děti se mohou nenásilnou a zábavnou formou naučit zacházet správně a ohleduplně se svým tělem i emocemi. Pro žáky : 3.- 5. tříd Vedoucí kroužku: Alice Nejmanová Čas: středa 13.40 – 14.25 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: malá tělocvična

KROUŽEK VYBÍJENÉ Kroužek je zaměřen na osvojení pravidel a nácvik hry vybíjená a slouží jako příprava pro školní a jiné soutěže. Jeho cílem však kromě samotné hry je i všestranný rozvoj pohybových schopností a dovedností, vytváření základních pohybových návyků a vztahu k pohybové aktivitě. Při výuce je herní a soutěživou formou zvyšována i obratnost a fyzická kondice žáků. Pro žáky: 4. a 5. (6.) tříd. Vedoucí kroužku: Renáta Michaliková Čas: středa 12.45 – 13.30 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: tělocvična

KROUŽEK VOLEJBALU Sportovní zájmový kroužek „volejbal “ je určen všem dětem od 12 let. Budeme se učit, jak se aktivně pohybovat, pracovat s míčem, strategicky uvažovat a zvládnout základní pravidla. Cílem bude rovněž sestavit družstvo dívek a chlapců, kteří budou reprezentovat školu na školních přeborech a soutěžích. Pro žáky: 6. – 9. tříd Vedoucí kroužku: Renáta Michaliková Simona Čabanová Vilma Michelčíková Čas: středa 13.40 – 14.25 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: tělocvična

KROUŽEK POČÍTAČŮ Kroužek počítačů je zaměřen na získání znalostí a dovednosti při práci s počítačem. Chybět nebude ani práce v prostředí Internetu, kde se děti naučí vyhledávat informace, používat e-mailovou schránku a práci s tiskárnou. Pro žáky: 2. – 5. tříd Vedoucí kroužku: Jan Marek Čas: úterý 13.40 – 14.25 středa 13.40 – středa 13.40 - 14.25 Cena: 500,- Kč / pololetí Učebna: č. 108

DESKOVÉ HRY Chceme si zahrát, zdokonalit se ve hře, porovnat síly s kamarády a vyzkoušet si hry, které doma nemáme. Jaké máme hry? Ligreto je velmi jednoduchá karetní hra pro trénování postřehu. Pro její hraní postačí, když umíte počítat do deseti. Ve hře Blafuj si můžete ověřit svoje schopnosti v oblasti předstírání a odhadu spoluhráče. A při Vysokém napětí se naučíte, jak se zachovat při stále se měnících podmínkách hry a nakonec vyhrát. Děti, se kterými se scházíme v odpoledním kroužku, mohou přinést i vlastní hry, které si s nimi zahrajeme. A tak neváhejte a přijďte se mezi nás podívat. Můžete si s námi zahrát Citadelu, Osadníky z Katanu, Bang nebo šachy. Při příjemně stráveném odpoledni získáte nejen nové kamarády, ale také zkušenosti v jednotlivých pro někoho možná i neznámých hrách. Pro žáky: 3. – 9. tříd Vedoucí kroužku: Petra Imlaufová Miloslav Rychetský Čas: středa 14.00 – 15.30 Cena: 500,- Kč Učebna: č. 119

ČESKÝ JAZYK PRO 9. TŘÍDU Náplní kroužku bude opakování a procvičování učiva jako příprava na přijímací zkoušky na střední školy. Pro žáky: 9. tříd Vedoucí kroužku : Marie Svobodová Čas: středa 14.00 - 14.45 Cena: 800,- Kč *) Učebna: č.117 *) činnost kroužku trvá nepřetržitě od září do přijímacích zkoušek na střední školy. Cena je stanovena za celé období .

MATEMATIKA PRO 9. TŘÍDU Náplní kroužku bude procvičování úloh, které se často vyskytují u přijímacích zkoušek na střední školy. Úlohy budou čerpány z různých zdrojů. Rovněž budou využity přijímací testy CERMATu. Pro žáky: 9. tříd Vedoucí kroužku : Petra Imlaufová Jana Ondroušková Čas: pondělí 14.00 – 14.45 Cena: 1.000,- Kč *) Učebna: č. 109, 131 *) činnost kroužku trvá nepřetržitě od září do přijímacích zkoušek na střední školy. Cena je stanovena za celé období a je v ní zahrnut pracovní sešit.

Zájemci o zájmový kroužek vyplní přihlášku (www. zscelakovice Zájemci o zájmový kroužek vyplní přihlášku (www.zscelakovice.cz/dokumenty-a-formulare/formulare-ke-stazeni ) a odevzdají ji vedoucímu kroužku nebo třídnímu učiteli nejpozději do 10.9.2018. (Chybějící časy provozu kroužků budou doplněny dle rozvrhů.) Otevřeny budou pouze kroužky s počtem zájemců 7 a více. Otevřené kroužky zahájí svou činnost v týdnu od 17.9.2018.