Vladimír Bajzík / 11. ledna 2018

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA Hodnocení finanční politiky (politiky kapitálové struktury)
Advertisements

TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Informační centra Moravskoslezského kraje – pomocník na cestě k využití CT ve výuce Soutěžní přehlídka TOPík 2012 Využití ICT prostředků při bilingvní.
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
KATEDRA HODNOCENÍ TEXTILIÍ
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Praktická cvičení – efektivní součást výuky, nebo luxus? Martin Vejražka Ústav lékařské biochemie 1. LF UK v Praze.
Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava Inovace výuky odborných předmětů na bázi řízení projektu Jana Šarmanová Libor Holub Radoslav Fasuga.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 575/1, Praha 8 16 Snímků Projekt CZ.2.17/3.1.00/34025.
Mgr. Alena Lukáčová, Ph.D., Dr. Ján Šugár, CSc.
E-learning na vysokých školách ? Jaroslava Mikulecká Petra Poulová Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
- projekt FRVŠ Inovace předmětu Alternativní a augmentativní komunikace - tematický okruh – F5A PROJEKT 2590/2011.
GRANT FRVŠ ZA ROK 2008 GRANT FRVŠ ZA ROK 2008 rozvojový projekt LABORATOŘ STANDARDIZACE, ÚDRŽBY, ŽIVOTNOSTI TEXTILNÍCH VÝROBKŮ 1736/ 2008/A/a Nositel grantu:TECHNICKÁ.
Cesta k modernímu vzdělávání
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Vnitřní oponentní řízení rozvojových projektů ZČU za rok 2011 INKLUZE-11: Systém podpory znevýhodněných studentů: Podpora integrace zdravotně handicapovaných.
Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA Hodnocení úrovně likvidity.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
E-learningové aktivity na MU Luděk Matyska
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze 8
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Investiční rozvoj UTB ve Zlíně v období 2011 až 2015 Investiční rozvoj UTB ve Zlíně v období 2011 až 2015.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Porada s řediteli škol a školských zařízení
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Organizace a řízení logistiky
Zabezpečení personálu a infrastruktury logistiky
Liberecký inspektorát ČŠI
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB
FRMU 2015 – č INOVACE TRSU PŘEDMĚTŮ PSYCHOLOGICKÝCH
Přednáška Jan Dvořák.
Vsázíme na vzdělání Praha
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu
SAMMER SCHOOL OF PATTERNING 2017
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
ZKVALITNĚNÍ SOFTWARE ODBORNÉ UČEBNY KOD 12179
Užití UV kamery pro průmyslové a medicínské aplikace
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
IP Alena Kopáčková (DFP)
Ještěd F Kleci studentská soutěž na fakultě umění a architektury
Mgr. Martin Krause, DiS. Mgr. Marie Froňková
Inovace počítačové učebny
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Podpora pedagogické praxe u předmětů odborné praxe studentů FZS TUL
Příprava double degree programu Business Administration
Transkript prezentace:

Vladimír Bajzík / 11. ledna 2018 Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení Vladimír Bajzík / 11. ledna 2018

Zařazení do IP 2017 Prioritní cíl: Vnitřní soutěž Interní číslo: 12344 Cíl: Inovace řady předmětů vyučovaných na KHT. Účel: Zefektivnění výuky předmětů, které svým zaměřením v rámci cvičení nebo přednášek napomohou rozvoji samostatnosti studentů. Anglická mutace: - rozšíření nabídky zahraničním studentům, - pro studenty v české formě studia - jejich lepší jazykové vybavení. Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Kontrolní ukazatelé Různé výukové pomůcky a přednášky v e-learningové formě Indikátory: Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Tvorba posterů na kapa deskách Stručná charakterizace přístrojů v ČJ a AJ Odolnost proti povrchovému smáčení Testování managementu vlhkosti M290 MMT Ohybová tuhost FRANK-PTI-558566 Dynamická splývavost Ohybová tuhost TH-7 Spektrofotometr 2500d Minolta Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Návody na obsluhu přístrojů Přístroje: M290 MMT sem foto Pavla Permetest Spektrofotometr Instruktážní video: Vytvoření instruktážního videa pro práci s přístrojem bending tester Frank PTI-558566 Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Manuály Byly vytvořeny pro přístroje v ČJ a AJ - Alambeta FX 3300 Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Katalog referenčních vzorků Katalog funkčních sportovních materiálů Katalog textilií pro stavebnictví Sem fot Lída Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Inovované studijní materiály E-learning pro předměty: Projektový management Odborná komunikace Informační a komunikační technologie Transfer phenomena in textile fibres and technology Inovace cvičení s využitím pomůcek Komfort textilií – vytvořeny především návody na cvičení a manuály v české a anglické verzi pro samostatnou práci. Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Proškolení studenti V průběhu LS 2017 a ZS 2017 byli studenti seznamováni a proškolováni s využitím pomůcek Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018

Čerpání finanční dotace Přidělené prostředky (běžné finanční prostředky) 87 tisíc Kč Z toho: Mzdy 21 tisíc Kč Odvody 8 tisíc Kč Materiál 48 tisíc Kč Služby 10 tisíc Kč Čerpání 86,035 tisíc Kč Odvody 7,14 tisíc Kč Služby 9,895 tisíc Kč Inovace předmětů Katedry hodnocení textilií pro efektivní práci studentů ve cvičení /11.1.2018