Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Evropská sociální politika Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze Prof. Martin Potůček, PhD., vedoucí kurzu
Podpora metodických a koordinačních jednání terénních sociálních pracovníků v Litvínově 05/2011 Kateřina Dosoudilová.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou AUTOR: Bc. Hana Králíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_11- 09_Národní divadlo TÉMA: Národní divadlo ČÍSLO PROJEKTU: CZ.
Programové období 2014 – 2020 a proces SEA Mgr. Zuzana Plešková Ministerstvo životního prostředí 14. února 2014.
Zkušenosti města Valašské Meziříčí s rozvojovými projekty Město Valašské Meziříčí Zdeněk Studeník Praha
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Desatero problémů Chrudimi otevřena 1. etapa obchvatu doprava rozdělena Pce - Žďár i Pce - Vysové Mýto po obchvatu vybudování okružní křižovatky.
SEMESTRÁLNÍ PROJEKT B Učebna UF 219 pátek h.
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
Projekt „Diagnostika stavu znalostí a dovedností žáků v česko–slovenské příhraniční oblasti se zaměřením na jejich rozvoj“ Fyzika pro 3. stupeň Autor:
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Monika Deutschová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Vysoká škola.
Setkání se studenty přijatými na FCHT Petr Zámostný proděkan pro pedagogickou činnost.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
CESTA PRO CHYTROU BUDOUCNOST. SMART CITIES Teorie?Koncepce? Realita? Neohraničený urbanistický koncept Informační technologie pro efektivní správu měst.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
První informativní setkání
Maturitní zkoušky 2014 ke dni
Kalkulátor emisí skleníkových plynů
Procesní management v oddělení logistiky
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky 2018 – Mgr. Hana Bodnarová.
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Školní fórum Jarní škola NSZM - Litoměřice
Podpůrná opatření prvního stupně
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Problematika studentů se sluchovým postižením na VŠ
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Vliv změn ve Studijním a zkušebním řádu na registrace a zápis studentů
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Spolupráce ASZ a města Břeclav Mgr. Břetislav Fiala
Genetika Organizační pokyny Bezpečnostní pokyny
Odhalení příčin studijních neúspěchů u studentů EF TUL a jejich řešení
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Územní plán Liberec.
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
IRP 2017 (Internacionalizace) Výměnná laboratorní praktika FM TUL/HSZG
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 3: Internacionalizace
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Program workshopu a harmonogram soutěže Bohatství Země
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Klíčové aktivity projektu
Akční plán - plánované společné aktivity
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017 Prioritní cíl : Internacionalizace Fakulta Umění a Architektury TUL

JAPONSKO - SPOLEČNÉ ARCHITEKTONICKÉ WORKSHOPY Navázání dlouhodobé spolupráce s japonskou univerzitou Meijo v Nagoje (MUN)

Řešitelé - Vedoucí workshopu Mgr. A. Zdeňka Němcová Zedníčková Ph. D Řešitelé - Vedoucí workshopu Mgr.A. Zdeňka Němcová Zedníčková Ph.D. KUR FUA TUL Makoto Tanida Dr.Eng. KA MUN Katedra Urbanismu Fakulty umění a architektury TUL usiluje o navázání a rozvoj spolupráce s Katedrou Architektury Meijo Univerzity v Nagoji. Cílem je spolupráce na společných projektech- workshopech, výměny pedagogů a vzájemné seznámení se s rozdíly ve fungování výuky v Japonsku a u nás.

Indikátory Workshop v Japonsku Prezentace TUL v Japonsku Prezentace hostujícího pedagoga TUL v Japonsku Pedagog FUA vycestovaný do Japonska na 9 dní Splněno na 100%

Zadání workshopu Řešení problému integrace reemigrovaného obyvatelstva za pomocí architektonických prostředků Pro účely dlouhodobé spolupráce FUA TUL a FA MUN zvolili řešitelé ve svých zemích lokality s podobnou problematikou a vhodné pro dlouhodobější a opakované využití pro architektonická a urbanistická zadání různých rozsahů. V ČR byla zvolena lokalita Ralska, kde je mimo jiné výrazná komunita Volyňských Čechů, navrátivších se potomků českých emigrantů a v Japonsku byla vybrána lokalita Toyota City kde se nachází velmi výrazná reemigrovaná komunita třetí a čtvrté generace Japonců vystěhovaných do Brazílie. První společný workshop se uskutečnil na podzim 2016 v Ralsku a stejně jako tento workshop v Nagoje testoval možnosti využití videa jako výstupu analytické fáze architektonického projektu, který může sloužit jako srozumitelný prostředek pro komunikaci se zainteresovanou veřejností v průběhu navrhovacího procesu.

Program workshopu na Meijo University Nagoya 16.10. - 20.10.2017  Po 16.10. Přednáška – Architektonické styly v české architektuře Prezentace videí vzniklých na předchozím společném workshopu studentů FUA TUL a FA MUN v Ralsku 2016 Instrukce k programu a průběhu workshopu Rozdělení studentů do skupin Prezentace tvorby storyboardu a teoretická příprava před prací v terénu

Út 17.10. Exkurze do lokality workshopu - Chiryu Toyota City Setkání se zástupci místní správy, s dobrovolníky a místními občany Samostatná práce studentů v terénu – natáčení videí z lokality a rozhovorů s místními občany

St 18.10. Prezentace storyboardů a konceptu videí Samostatná práce studentů na zpracování videa Čt 19.10. Konzultace se studenty Pá 20.10. Finální prezentace studentských videí Přednáška – Představení TUL, FUA a práce Katedry Urbanismu

Masaharu Takasaki - Tokyo Hiroyuki Wakabayashi - Kyoto Bonus Během návštěvy Japonska proběhla i setkání se dvěma významnými, světově uznávanými japonskými architekty, na kterých došlo k předběžnému přislíbení možné budoucí spolupráce buď formou přednášky na půdě TUL či vedením architektonického workshopu. Masaharu Takasaki - Tokyo Hiroyuki Wakabayashi - Kyoto

Děkuji za pozornost Mgr. A. Zdeňka Němcová Zedníčková Ph. D Děkuji za pozornost Mgr.A. Zdeňka Němcová Zedníčková Ph.D., TUL Makoto Tanida Dr.Eng., Meijo University Nagoya