PACHOVÝ OHRADNÍK - K čemu slouží

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnosti zakázané v lese zákon 289/1995 Sb. §20
Advertisements

Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
Život v lese na podzim Mgr. Iveta Honzejková.
CYKLONA EMMA A JEJÍ PROJEVY V HOŘICÍCH Bc. Radek TOMÁŠEK.
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Mechanizační prostředky na ochranu rostlin
DOPRAVA VYPRACOVALA: VERONIKA STEINOVÁ C1.B. Co je doprava Doprava je způsob přemisťování objektů z místa na místo. Těmito objekty rozumíme osoby, předměty,
Přemnožení spárkaté zvěře a zákon o myslivosti. Oplocený objekt Sv. Anna v Brdech Počet stromků ve fázi odrůstání: v oplocence 6088 ks/ha, mimo oplocenku.
Potravinová bezpečnost a soběstačnost Co změní novela zákona o potravinách? Žofínské fórum Marian Jurečka ministr zemědělství 16. října 2014.
OBEC ROSTOKLATY kraj :Středočeský okres :Kolín obec s rozšířenou působností : Český Brod počet obyvatel : 480.
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_ 03.
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm
PESTICIDY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Fungicidy, obchodní název Předmět:
STŘETY ZVĚŘE SE SILNIČNÍMI MOTOROVÝMI VOZIDLY
2.Marketingové prostředí
Jak z mého pohledu snížit podíl dopravních nehod motocyklistů Autor: Julie Dlouhá ZŠ a MŠ Hrabišín, 8. třída.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Ochrana plodin proti škodlivým činitelům
Opakování poškození abiotickými činiteli
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO165 Název.
Ochrana přírody Za předpokladu použití psacích potřeb a mapy České republiky.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Pojištění.
Hasící přístroje Kateřina Jedličková
VÝCHOVA SPOTŘEBITELE EKOLOGICKY ŠETRNÉ POTRAVINY.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Ing. Jaroslava Engelová12. listopadu 2015 Použití přípravků na OR, ochrana podzemních a povrchových vod, ohlašovací povinnosti.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
FORENZNÍ IDENTIFIKAČNÍ ZNAČENÍ JÍZDNÍCH KOL ČESKÁ REPUBLIKA – SLOVENSKÁ REPUBLIKA SPOLUPRÁCE V OBLASTI OCHRANY MAJETKU Setkání obecních a městských policií.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Roztoky – výpočet koncentrace II, ředění Číslo vzdělávacího materiálu: ICT9/12 Šablona: III/2 Inovace.
Opatření EGAP ke zlepšení podmínek pojištění 3 EGAP založen v roce 1992 specializovaná státní úvěrová pojišťovna pojišťování teritoriálních a tržně nepojistitelných.
PRVNÍ ZDRAVOTNÍ PORADENSKÁ ve spolupráci s advokátní kanceláří.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 4. Vliv činnosti člověka na prostředí Název sady: Základy ekologie pro.
9.B, 15 let Ak.Heyrovského Chomutov Ústecký kraj Kontakt na školu:
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Bc. František Vlasák, DiS. Název materiálu: VY_52_INOVACE_F.7.Vl.16_Světelné_jevy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 23 Název školy: Střední průmyslová.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
Přejezdový můstek postřikového rámu
Činnost Policie ČR v dohledu nad silničním provozem, rozbor činnosti dopravní policie za rok plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha.
Pojištění BYTOVÝCH DOMŮ
Novela veterinárního zákona
Potravní vazby Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Ošetření dle ročního období
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Prázdniny vyhodnocení plk. Ing. Tomáš LERCH.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_17_ lesní zvířata
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Vláhová bilance jako ukazatel dostupné vody v krajině
Krajské ředitelství policie hl. m
DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ROK 2012
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až září roku 2013 a technický stav vozidel plk.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až říjen roku 2013 plk. Ing. Tomáš LERCH
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Senioři v dopravě kpt. Mgr. Miroslav ŠIMEČEK
Daně.
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Základní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace
Bc. Ivana Francová, SOU Liběchov Chemická ochrana rostlin Chemická ochrana rostlin je dnes nejrozšířenější, využívá velkého množství ochranných látek zvaných.
Dopravní nehodovost v Pardubickém kraji 2018
Transkript prezentace:

PACHOVÝ OHRADNÍK - K čemu slouží Výrobce ODOUR, s.r.o. Černošice www.antifer.cz

Co je to PACHOVÝ OHRADNÍK a k čemu slouží Antifer je velmi ředěná směs chemicky nezávadných látek simulující lidský pach a odrazující zvěř z prostor polí a luk Látky nejsou zdraví nebezpečné ani jinak škodlivé Obsah chemických látek ve výrobcích Antiferu je zdraví neškodný Obsah chemických látek ve výrobcích Antiferu je šetrný k přírodě a snadno odbouratelný Látky mohou být aplikovány jako roztok, PU pěna, nebo jako koncentrát 20.9.2018

Antifer je určen k ochraně: zemědělských polních kultur před poškozováním volně žijící zvěří zahrádkářských, sadařských či vinařských ploch od nájezdu a okusu divoké zvěře proti ztrátám na lovné zvěři, při zabránění vstupu zvěři na silnice a jiné dopravní cesty silnic a dopravních cest před pobíhající zvěří - zamezení pojistných škod, úrazů lesních školek a oplocenek - usměrnění zvěře v přírodě, zachování zvěře v honitbách zvěře, zejména mláďat při senoseči Český výrobce Snadná dostupnost a flexibilita Nízká cena Variabilita cen pro velkoodběratele Vysoká účinnost Výzkum, inovace poradenství 20.9.2018

Výhody přípravku Vyhodnocení opatření SERVISNÍ SLUŽBY ANTIFER 3 TYPY RŮZNÝCH PACHŮ : ČLOVĚK, LK, MEDVĚD RŮZNÉ TYPY APLIKACÍ: ROZTOK,PĚNA KONCENTRÁT SNADNÁ APLIKACE RŮZNÉ TYPY APLIKÁTORŮ A ÚCHYTŮ VELKO-OBJEMOVÁ BALENÍ RYCHLÉ JEDNÁNÍ DLOUHO-TRVAJÍCÍ ÚČINEK SERVISNÍ SLUŽBY Výhody přípravku Vyhodnocení opatření Institut ekologie a chovu zvěře, s.r.o. Ing. František Havránek, CSc. 20.9.2018

Čemu zabrání ANTIFER – senoseče 20.9.2018

Čemu zabrání ANTIFER – Okusům a poškození plodin 20.9.2018

Čemu zabrání ANTIFER – Okusům a poškození plodin 20.9.2018

Srážky se zvěří posledních 19 let bylo zmařeno na 30 lidských životů právě po střetu se zvěří V roce 2012 bylo zaznamenáno 5 953 nehod s lesní zvěří a domácím zvířectvem. ročně na našich silnicích a dálnicích zahyne zhruba Zvěř Počet, ks Zajíci 144 000 Srnčí 129 000 Bažanti 39 000 Kuny 19 000 Lišky 17 000 Prase divoké Pokud bychom údaje, které vyplývají z výše uvedeného průzkumu, přepočítali na celostátní úroveň, tak by se celkové náklady pohybovaly: Musíme k tomu ale připočítat i tzv. náklady na navrácení jedince do přírody. Zde se částky podle druhů zvěře pohybují od 25 000 Kč u velkých býložravců až po 3 100 Kč u bažanta obecného. V součtu škod nejsou zahrnuty škody na zdraví, úmrtí a škody na dopravních cestách. Typ škody po střetu vozidel se zvěří Škody Náklady na opravu vozidel 1 304 mil. Kč Náklady na navrácení zvěře do přírody 3 277 mil. Kč Celková kompenzace škod 4 581 mil. Kč 20.9.2018

20.9.2018

Mapy nejčastějších nehod 20.9.2018

Celkové škody na majetku při srážkách se zvěří leden-srpen 2013 20.9.2018

Celkové škody srážky se zvěří a úmrtí - 2013 20.9.2018

Produkty Spray (červený modrý a zelený) Postřikovač 1 l Jednoduchá aplikace. K balení dostanete 5 ks koberečků s úchytem + rukavice Návod: Koberečky se rozvěsí ve vzdálenosti 5-20m (podle typu zahrady a míst, kam zvěř chodí). Na kobereček se třemi střiky naaplikuje pachový ohradník. Aplikaci je nutné provádět po směru větru! Dle počasí doporučujeme postřik 1x za 3 -5 týdnů opakovat. Litrové balení Antiferu postačí až na 3 km obvodu zahrady.   Postřikovač 20 l Slouží pro větší zahrádkářské plochy (sady, obory apod.). Způsob aplikace je stejný jako u litrového balení postřiku. Objem vystačí na rozlohu 60km. Cena produktu narůstá z ceny postřikovače. Možnost zakoupení 20l soudku bez postřikovače nebo velkokapacitní 20l balení. Pěna Postačí na 2,5-3 km Jednoduché použití, pěna se nanese na pevný povrch (kámen, patník,dřevěnou tyč). Výhoda: není nutné zavěšovat koberečky, vhodné pro domácí použití Nevýhoda: Nevzhledné bobky Po 14 dnech nutné pěnu rozříznout Nutné zakoupit pistoli Spray Obdobné použití jako u mechanického rozprašovače Vystačí na cca 3km Výhoda: Minimální riziko potřísnění se kapalinou. Nelze plnit, odpad se musí správně likvidovat (nevhazovat do ohně). Spray (červený modrý a zelený) PU Pěna - na rozdíl od jiných dodavatelů zimní použití i za mrazu Úchyty na patníky, či ploty Nasákavé vložky do patníků Náhradní roztok do znovu oživení pěn 20.9.2018

Příklad výrobků a aplikátorů PU PĚNA ROZTOKY KONCENTRÁT 20.9.2018  

Dotazy ? 20.9.2018