Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Plánovaný rozvoj služeb
Ing. Stanislava Správková
Proces nastavení sítě služeb péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Mgr. Barbora Wenigová Karlovy Vary, Karlovy Vary,
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Cíl této brožury je podat ve stručné formě a z praktického pohledu základní informace o sledování růstu dítěte, zjištění jeho odchylky, určení příčiny.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
Mgr. Břetislav Košťál, DiS. ambasador projektu "Na vlastní kůži" Deinstitucionalizace a reforma péče o duševní zdraví v ČR Konference Na vlastní kůži 19.4.
Odborné sociální poradenství Poradna KLÍČ. Historie Pilotní projekt „Klíč“, odborná práce s 21 rodinami (problémový rozvod, výchovné problémy dětí,
Podpora metodických a koordinačních jednání terénních sociálních pracovníků v Litvínově 05/2011 Kateřina Dosoudilová.
Důležitost propojování sociální a zdravotní péče pro duševně nemocné- jak by měl vypadat úspěšný systém začleňování osob s psychiatrickou diagnózou MUDr.Lenka.
Vytvoření sítě služeb péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Fokus.
Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Psychiatrické nemocnice a jejich role MUDr. Jaromír Mašek Psychiatrická nemocnice Havlíčkův Brod
Úzkostné poruchy DAVID BERNARD. Volba tématu  Téma bylo zvoleno na základě:  zájmu o danou problematiku  pohybu v oblasti úzkostných poruch  osobních.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
4. Setkání koordinační skupiny , Hospodářská komora Hollabrunn 2011: Společně na trhu práce Vysočina – Dolní Rakousko, reg. č. M00190.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Jihlava 25. listopadu 2014.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Komunitní plánování sociálních služeb ve městě Brně Bc. Monika GALKO DiS. Odbor sociální péče MMB Konference „Plánování rozvoje sociálních služeb – dobrá.
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková.
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
(pro jednání výboru pro zdravotnictví)
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním II.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Webová poradna APERIO jako součást služeb pro rodiče
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
Odbor podpory projektů
Sociální práce a veřejné opatrovnictví
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Ing. Stanislava Správková
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Plán – harmonogram realizace cílů
Ing. Alice Hříbalová - VP
Ing. Stanislava Správková
Individuální projekt Karlovarského kraje Vytvoření sítě služeb péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Shrnutí.
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Klíčové aktivity projektu
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
MAP II – klíčová aktivita 4
„Kick Off“ platformy Social Life Science
PRACHATICE VYUŽITÍ DOBROVOLNÍKŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH
Konference „Financování sociálních služeb“
Transkript prezentace:

Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví MUDr. Jan Stuchlík: Obsah projektu

Časový harmonogram

Průběh Destigmatizace Mapování Vzdělávání Komunitní plánování Focus groups Dotazníky Strukturovaná interview Zprávy, zpětná vazba Vzdělávání Komunitní plánování Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Krajská koncepce péče o duševně nemocné Pilotní služby v okrese Karlovy Vary 2 realizované 2 připravené

Aktivity projektu Mapování Komunitní plánování Pilotní model služeb Mgr. Barbora Wenigová Komunitní plánování Pilotní model služeb MUDr. Jan Stuchlík

Vzdělávání Témata Cílové skupiny Formy Duševní nemoci (sociální a medicínský pohled) Psychosociální rehabilitace Rodiny duševně nemocných (péče o děti) Problematika příspěvku na péči Opatrovnictví Systém služeb Cílové skupiny Poskytovatelé (potenciální poskytovatelé) služeb Pracovníci OÚ a KÚ Formy Kurzy a semináře Stáže Konference sociální psychiatrie

Destigmatizace Webové stránky On-line poradna Bezplatná anonymní poradna (minimálně 2 x v průběhu projektu), Mediální výstupy (tiskové konference, články v odborných časopisech), Plakáty, brožury Překlad a distribuce knihy SHUNNED (Thornicroft G.)

Péče o duševně nemocné – jaká ? Sociální ? Zdravotní ?

Děkuji za pozornost