Seminář k výběrovému řízení 2018

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Seminář k výběrovému řízení 2014
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Seminář k výběrovému řízení 2013 Způsob přihlášení do výběrového řízení.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.: ,
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
Koordinovaný přístup a ESIF Jan Mochťák.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
Jednání MT KP Ostrava TyfloCentrum Ostrava,o.p.s. náměstí Msgre Šrámka 1760/4 Ostrava.
 Smlouva o poskytnutí účelové dotace čl. V., odst. 14 (Pověření poskytováním SOHZ čl. IV., odst. 13) a dále Metodika PK část XIII., odst. 13  mezní.
Mechanismus finanční podpory sociálních služeb formou vyrovnávací platby 1.
Jednání MT KP Ostrava MENS SANA, o.p.s. Centrum trénování paměti Bulharská 1561/7, Ostrava-Poruba.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Pravidla řízení o stanovení a přiznání finanční podpory JMK pro rok 2017 Pravidla řízení o stanovení a přiznání finanční podpory JMK pro rok 2017 OSV JMK.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Vyhodnocení Programu prevence kriminality Výzvy kola Programu prevence kriminality –1. řádné – ukončeno v únoru 2013 –2. pro obce spolupracující.
Postup pro aktualizaci sítě sociálních služeb v Olomouckém kraji Pracovní setkání Olomouc
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
S eminář k výběrovému řízení na poskytování peněžních prostředků v oblasti sociální péče na rok od 9.00 hod., zasedací místnost č. 306,
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Pravidla řízení o stanovení a přiznání finanční podpory Jihomoravského kraje pro rok 2018 v oblasti podpory poskytování sociálních služeb Obecná východiska.
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Podání žádosti o dotaci na rok 2017
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Dotační programy v oblasti školství v roce 2009
Dotační programy v oblasti školství v roce 2009
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Vyúčtování dotací za rok 2013 Rozdělení dotací v roce 2014
Transkript prezentace:

Seminář k výběrovému řízení 2018 Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Seminář k výběrovému řízení 2018

Program Program na poskytování peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2018 Podmínky pro oblast protidrogové prevence (kód SVZ/PP) a prevence kriminality (kód SVZ/PK) Strategie protidrogové politiky SMO na období 2016-2020 Strategie prevence kriminality SMO na období 2017-2021 Podávání žádosti (Portex/EvAgend) Dotazy

Program na poskytování peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2018 volný čas kód KVA/VČ podpora osob s handicapem kód SVZ/H prevence kriminality kód SVZ/PK protidrogová prevence kód SVZ/PP rodinná politika kód SVZ/RP sociální péče kód SVZ/SP zdravotnictví kód SVZ/ZDRAV školství kód ŠaS/ŠKOL

Program na poskytování peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2018 lhůta pro podání žádostí je stanovena na období od 23. 10. 2017 do 03. 11. 2017 finanční objem: prevence kriminality - 7,6 mil. Kč (max. 500 tis.) protidrogová prevence - 1,7 mil. Kč (max. 300 tis.) kontaktní osoby: Mgr. Štěpán Vozárik - 599 443 860, svozarik@ostrava.cz Bc. Tomáš Pavelec - 599 443 860, tpavelec@ostrava.cz

Program na poskytování peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2018 výše peněžních prostředků musí být v žádosti zaokrouhlena na celé tisícikoruny v případě jakýchkoliv změn, je žadatel povinen bez prodlení změny oznámit a doložit je o poskytnutí dotací rozhodne zastupitelstvo města na návrh rady města informace o vyhlášení výběrového řízení včetně Programu a Podmínek jsou zveřejňovány na webových stránkách www.ostrava.cz

Podmínky pro oblast protidrogové prevence Témata podpory: A) Sociální služby 1. Odborné sociální poradenství pro osoby závislé na návykových a omamných látkách. 2. Kontaktní centra pro osoby ohrožené závislostí na návykových látkách. 3. Terapeutická komunita pro osoby závislé na návykových látkách. 4. Terénní programy pro uživatele návykových nebo omamných psychotropních látek. 5. Služby následné péče pro osoby závislé na návykových látkách. 6. Telefonická krizová pomoc pro osoby ohrožené zneužíváním návykových látek. 7. Realizace rozvojových opatření vyplývajících ze schválené Strategie. B) Související aktivity 1. Programy protidrogové primární, selektivní a indikované prevence. 2. Ambulantní léčba závislostí na návykových látkách, včetně patologického hráčství.

Podmínky pro oblast protidrogové prevence Do výběrového řízení se žadatel přihlašuje prostřednictvím: a) informačního systému PorteX v případě, že se žadatel hlásí do tématu podpory A) b) prostřednictvím elektronického formuláře aplikace EvAgend v případě, že se žadatel hlásí do tématu podpory B)

Podmínky pro oblast prevence kriminality Témata podpory: 1. Rozvoj systému prevence 2. Pomoc a poradenství obětem 3. Práce s pachateli 4. Řešení problémů v sociálně vyloučených lokalitách 5. Prevence kriminality dětí a mládeže 6. Průřezová a další specifická opatření Podrobněji viz prezentace Strategie

Podmínky pro oblast prevence kriminality Do výběrového řízení se žadatel přihlašuje prostřednictvím: prostřednictvím elektronického formuláře aplikace EvAgend

Podmínky pro oblast prevence kriminality Finanční limity témat podpory: a) pobytové akce – max. 400 Kč/účastník/den b) odborné činnosti (lektor, supervizor) – max. 500 Kč/hodina Žadatel: FO a PO s výjimkou městských obvodů a jimi zřízených příspěvkových organizací, příspěvkových organizací města a Policie České republiky

Podmínky pro oblast protidrogové prevence a prevence kriminality kritéria hodnocení jednotlivých projektů: max. 100 bodů, minimum 51 bodů formální náležitosti hodnocení služby/aktivity v praxi potřebnost projektu/služby cílová skupina dostupnost služby/aktivity pro uživatele realizace služby/aktivity financování a rozpočet projektu výstupy projektu specifická kritéria dle oblasti podpory

Podmínky pro oblast protidrogové prevence a prevence kriminality žádost musí splňovat Podmínky příslušné dotační oblasti popř. vyhlášeného Programu a být v souladu se Strategií předložené žádosti posuzuje příslušná komise nebo pracovní skupina rady města Ostravy peněžní prostředky s výjimkou víceletých projektů jsou poskytovány pouze na realizaci projektu v kalendářním roce 2018 neuznatelné náklady

Podmínky pro oblast protidrogové prevence a prevence kriminality k žádosti je nutno doložit v listinné podobě další povinné přílohy vyplněnou žádost o poskytnutí peněžních prostředků prostřednictvím elektronického formuláře odeslat do databáze odevzdat žádost v jednom podepsaném originále s povinnými přílohami v tištěné verzi nesvázané pevnou vazbou – pošta, podatelna MMO, datová schránka

Strategie protidrogové prevence SMO na období 2016-2020 primární prevence léčba a sociální začleňování minimalizace rizik snižování dostupnosti NL a rizikovosti hazardního hraní koordinace a spolupráce, financování, monitoring, evaluace

Strategie protidrogové prevence SMO na období 2016-2020 Doporučená spoluúčast města na financování sociálních služeb – dle MSK: terénní služby – 20% ambulantní – 25% pobytové, OSP – 30%

Strategie protidrogové prevence SMO na období 2016-2020 Realizace rozvojových opatření vyplývajících ze schválené Strategie: zaměstnanec pracující s lidmi před koncem VTOS terénní pracovníci zaměstnanec pro osoby závislé na hazardní hře zdravotní pracovník

Způsob přihlášení

Způsob přihlášení

Způsob přihlášení

Způsob přihlášení

Způsob přihlášení

Způsob přihlášení - sociální služby Do výběrového řízení se žadatel přihlašuje prostřednictvím informačního systému PorteX. Žádáte o dotaci poprvé? Je nutné zřídit přístup do systému

Informační systém PorteX www.portex.ostrava.cz Pokud žádáte poprvé požádejte o zřízení přístupu do systému

Informační systém PorteX a povinné přílohy Součástí systému PorteX rozpočet personální zabezpečení finanční zdroje ukazatele projektu

Žádost EvAgend

Žádost EvAgend

Žádost EvAgend

Žádost EvAgend

Žádost EvAgend

Odeslání žádosti EvAgend Žádost EvAgend Odeslání žádosti EvAgend

Odeslání žádosti Žádost ve formuláři EvAgend odešleme přes symbol zeměkoule Žádost vytiskneme včetně povinných příloh, jsou součástí žádosti – „sestava.xls“ na konci žádosti EvAgend (netiskneme Report/náhled projektu) Doplníme ostatní povinné, popř. nepovinné přílohy a odešleme poštou nebo doručíme na podatelnu SMO

Podpora V případě dotazů týkajících se jednotlivých položek žádosti a povinných příloh či technických obtíží systému nás kontaktujte: Oblast Protidrogové prevence: Mgr. Štěpán Vozárik Tel.: 599 443 860 e-mail: svozarik@ostrava.cz Oblast Prevence kriminality: Bc. Tomáš Pavelec e-mail: tpavelec@ostrava.cz

Děkujeme za pozornost