PT – E550WVP Základní specifikace:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© Adastra, 2008 Keyboard Robot Hardwarové pomůcky pro testování aplikací aneb Jednočip – nejlepší přítel testera Kamil Řezáč.
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Ratio-tec Počítačky bankovek, třídičky a počítačky mincí, detekce bankovek a časový zámek.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Periferní zařízení počítače
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
T r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v.
Nová tiskárna štítků PT-H105 Snadné a rychlé značení Produkt Tiskárna štítků PT-H105 V dodávce se zařízením TZe-231, 4 m startovací pásky Klíčové vlastnosti.
HARDWARE ICT Mgr. Milan Šimek. ARCHITEKTURA PC Skříň Monitor Klávesnice Myš Další příslušenství (accessories)
Systém opětného zapnutí (OZ)
PT-D200 PRODUKTOVÁ PREZENTACE. PT-D200: úvod Produkt Tiskárna štítků PT-D200 Uvedení do prodeje Červenec 2012 Součástí dodávky TZe-231: 4 m startovací.
Základní součásti PC Základní Škola.
Tisková řešení Monínec Jan Martof.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Přednášející: Luboš Langhammer Lanbot. .NET MF v robotice  Výhody platformy  Automatický sklad  Snobot  Robrouk  Lynx  Soutěže.
2N ® Helios IP Uni Produktová prezentace
Vstupní a výstupní zařízení
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Nokia x6  V současnosti nejvyspělejším modelem Nokia xSeries je Nokia X6  v ČR prodává ve verzi s 16 GB vnitřní paměti.
WiFi fenomén bezdrátových sítí
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Hardware 2.
GSM Lift Watch.
NOKIA N93i. Hlavní funkce 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss Nahrávání videa v DVD kvalitě rychlostí 30 snímků za sekundu Pomocí rozšiřitelné.
Imobilizér s palubním počítačem Lubomír Sehnálek SLE4.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Druhy baterií a jejich využití
Popis obvodu 8051.
Informatika - Klávesnice, polohovací zařízení akademický rok 2013/2014
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – základní ovládání VY_32_INOVACE_01 Sada 26 Základní.
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
Univerzita třetího věku kurz ECDL
HARDWARE.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Inkoustová tiskárna
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky PC link Obor:Elektrikář.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII – 6 PC TECHNIKA Obor:Elektrikář.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
2N ® Helios IP Safety Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
PT – P750W Základní specifikace:
ATV324LD 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Chytrý zámek.
RBC070/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC040/1 011 – robotický vysavač robo.com3
.NET Micro framework 2012 PRaha
RBC – robotický vysavač robo.com3
RBC050/1 011 – robotický vysavač robo.com3
Prodloužený držák na monitor s vertikálním upevněním
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
HARDWARE ICT Mgr. Milan Šimek.
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
iFIS: Inventura majetku
Klávesnice Denisa Procházková 1.A.
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Datasheeet: PT-D210VP Specifikace: Advanced Specification Sheet
Autor: Mgr. Václav Chvál
RBT – robotický vysavač KYROS
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

PT – E550WVP Základní specifikace: Tisk na TZe a HSe pásky šířky 6, 9, 12, 18 a 24 mm Potisk smršťovací bužírky (HSe) PC konektivita (USB, WiFi) Automatický odstřih a poloodstřih Rychlost tisku až 30mm/s Grafický LCD displej s podsvícením Klávesnice QWERTZ 384 symbolů (elektrikářské, telekomunikační, bezpečnostní…) Tisk čárových kódů Snadný přístup k často používaným funkcím Napájení: baterie, dobíjecí Li-ion akumulátor nebo AC adaptér Součástí dodávky: praktický kufřík, adaptér, dobíjecí akumulátor, pásky TZe-S251 a TZe-FX231 Aplikace: docela úspěšný model, model určen k základním jednoduchým popisům, absence možnosti zadávání čárových kódů, symbolů

PT – E550WVP grafický LCD podsvícený displej ochranná guma PC konektivita USB, WiFi snadný přístup k často používaným funkcím tisk na TZe pásky 6, 9, 12,18, 24mm + potisk bužírky !! Aplikace: docela úspěšný model, model určen k základním jednoduchým popisům, absence možnosti zadávání čárových kódů, symbolů klávesnice QWERTY dobíjecí bateriový blok