ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Advertisements

VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Co je nového v ZWCAD ? Vývojový tým ZWCAD+.
Základní škola a mateřská škola Bzenec
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Tvorba webových stránek
PEVNÝ DISK POČÍTAČE.
Materiál – Ocel a povrchové úpravy
Vzhled prezentace - šablony
IT začátečníci - Word Modul 3.
Modelování v AUTOCADU Křivky v prostoru, modelování z těles a povrchů,
Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)
Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
4.2 Struktura povrchu - předepisování
1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi.
Schémata Druhy a typy schémat
Textový editor opakování Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Tvorba výkresové dokumentace ve strojírenství v prostředí Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace, Husova 283 Autoři : KREUTZIGEROVÁ Olga, URBAN.
Hromadná korespondence
GIMP – úpravy fotografií
TEXTOVÝ EDITOR.
6. Grafická dokumentace desek plošných spojů..
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.16/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Textový editor.
Téma: Vektorizace obrázků -10. díl
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
ROZLOŽENÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Vlastnosti stránky a tisk
Autor: Jakub Černek jakub(zavináč)cernek.cz µŠkolení Efektivnějšího využívání PowerPointu 2003.
KONSTRUOVÁNÍ 3 Presentace výsledků konstrukční činnosti týmu č LINEÁRNÍ VEDENÍ -Michal Student -Petr Student -Pepa Student -Tomáš Student.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
Publikování a export výkresů Přednáška č.5. Témata přednášky e-Transmit Publikování Publikování v síti WWW Export výkresů.
Montáž otopných těles Střední odborná škola Otrokovice
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz PUBLICITA PROJEKTŮ OP LZZ.
Tisky parametry tisku tisk z modelu tisk z rozvržení.
Grafické systémy II. Ing. Tomáš Neumann Interní doktorand kat. 340 Vizualizace, tvorba animací.
Uživatelský software 1./2 A4 kabinet Aut – suterén / 15 cvičení (4 témata) - na konci.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Ing. Zatloukal Martin Název prezentace (DUMu): 3. Seznámení s programem Autodesk „Inventor“ – CAD Název sady: CNC.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Ovládání a přizpůsobení prostředí AutoCADu uživatelské rozhraní možnosti nastavení profily.
SP3 - ARCHICAD PRVKY 3D - NL OBJEKT ing. arch. Vladimíra Jínová.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
SP3 - ARCHICAD NAVIGÁTOR VLASTNÍ VÝKRESOVÉ ŠABLONY TABULKA + RÁMEČEK ing. arch. Vladimíra Jínová.
Nastavení stránky a tisk
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
KÓTOVÁNÍ určení rozměrů nebo polohy předmětu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Textový Editor.
Geografické informační systémy
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Přehled pro vytvoření šablony
SP3 - ARCHICAD PRVKY 3D - TERÉN - NL SÍŤ
SKLADBA PC 1 OP VK VYT 2.1 Skříň PC
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
SP4 - RD STUDIE v ARCHICADU
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Bloky – tvorba a vkládání
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
Transkript prezentace:

ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN

ROVINNÉ (2D) SYMBOLY DWG

ÚDAJE A INFORMACE O VÝROBKU VE 2D – VŠECHNY INFORMACE POŽADOVANÉ PROJEKTANTEM - OBSAŽENÉ VE STEJNÉM SOUBORU MĚŘÍTKO 1:1 V CAD, MĚŘÍTKO 1:10 PŘI TISKU NA LIST A4 PŘEDNÍ A BOČNÍ OBRÁZKY ROZMĚRY OTVORŮ INFORMACE O VÝROBKU NÁZEV A ČÍSLA VÝROBKŮ MONTÁŽ ČIŠTĚNÍ 6/26/2018 Prezentace/autor

PŘÍKLAD INFORMACÍ O VÝROBKU Zásobník papírových ručníků Katrin velikosti S, šedý plast 95310 a zásobník papírových ručníků Katrin velikosti S, bílý plast 95312 Možnost výběru - lze si vybrat funkci bez klíče nebo s klíčem Před vyprázdněním zásobníku lze doplnit balíčkem s novými ručníky Lze vkládat ručníky Katrin C-fold, Non Stop, One Stop a Zig Zag Kompaktní velikost, ideální pro malé toalety Montáž Snadná montáž, zadní deska zásobníku je opatřena několika otvory, takže vrtání dalších otvorů není nutné. Čištění Povrch je správnou kombinací matného povrchu a jednoduchostí čištění. Zásobník lze čistit vlhkou tkaninou a mírným mýdlovým roztokem. Společnost Katrin nabízí kompletní řešení zásobníků pro splnění potřeb každé toalety na trhu. Pro více informací o našem sortimentu navštivte stránky www.katrin.com. 6/26/2018 Prezentace/autor

KNIHOVNA PRVKŮ GDL

KNIHOVNA PRVKŮ GDL Informace o prvcích GDL: GDL = Geometric Description Language Prvky GDL jsou prvky, které zahrnují nejen výrobek v 3D formátu, ale také informace o výrobku a jeho množství s minimálními prostorovými požadavky. Projektant může prvky GDL používat v prostředí ArchiCAD a také v široké řadě jiných mezinárodních CAD prostředí. Prvek GDL se velmi blíží skutečnému vzhledu vašeho výrobku, což projektantům rovněž pomáhá při vizualizaci. Výrobce výrobku může v části informace o výrobku ukládat libovolné informace o výrobku. V prvku GDL lze uložit informace o různých povrchových materiálech a výběru komponent pro znázornění různých variant pro projektanta. 6/26/2018 Prezentace/autor

S POMOCÍ PRVKŮ GDL MŮŽE PROJEKTANT MODELOVAT VÝROBKY KATRIN DO PROSTORU VE FORMÁTU 3D Projektant si vybere správný výrobek z knihovny prvků GDL. Celou skupinu výrobků lze do modelu umístit případně pomocí jednoho prvku. Výrobky se automaticky umístí do správných poloh, co se týče jejich montážních výšek a vzájemného umístění. 6/26/2018 Prezentace/autor

VIZUALIZAČNÍ OBRÁZKY MODELOVANÉHO PROSTORU 6/26/2018 Prezentace/autor

VÝKRES PROFILU A PLÁNU TÉHOŽ SOUBORU 6/26/2018 Prezentace/autor

INFORMACE JSOU UVEDENY V UŽIVATELSKÉM ROZHRANÍ INFORMACE JSOU UVEDENY V UŽIVATELSKÉM ROZHRANÍ. VÝROBEK SE VYBERE Z KNIHOVNY A UMÍSTÍ DO MODELU. 6/26/2018 Prezentace/autor

ODSTÍN LZE ROVNĚŽ VYBRAT Z UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ ODSTÍN LZE ROVNĚŽ VYBRAT Z UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ. NABÍDKA ODSTÍNŮ JE VIDITELNÁ U VÝROBKŮ, KTERÉ MAJÍ DVĚ VARIANTY ODSTÍNU. 6/26/2018 Prezentace/autor

Děkuji vám! Pavel Kozelský Sales Director CEE other Mobil: +420 602 133 377 pavel.kozelsky@metsatissue.com Katrin. At hand. 6/26/2018 Prezentace/autor

LINDSTRÖM LINDSTRÖM

TORK

STERISOL