DOPLŇ SLOVA NA SPRÁVNÉ MÍSTO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rady pro ženy.
Advertisements

Bitva u Verdunu Německo vz. Francie
Zdravá strava- básnička
. Tisíc ostrovů - anebo taky "Kraj ptačího ducha", jak oblast pro desítky druhů ptáků, kteří zde hnízdí, nazývali kanadští Indiáni - je neskutečně krásný.
LEXIAGUO I se nachází jihozápadně od Kunming v oblasti Jün-nan, v 900 m.n.m., v odlehlé oblasti Číny. Je to kraj bez infrastruktury, dopravy a ubytování,
Český jazyk Souhlásky tvrdé a měkké - shrnutí
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
1. rada Aby brambory neklíčily, je potřeba vložit do pytle s bramborami jablko. Ne, správně je: Kupte očištěné brambory nebo hranolky, dejte je do mrazničky.
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
Věta je celek složený ze slov. Ta jsou v ní uspořádána podle určitých pravidel. Úkol: Zkus slova uspořádat tak, aby vznikla smysluplná věta. a)Plejtváci.
Slovenský kopov.
Při vysvětlování nepoužívejte slova příbuzná!
Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Králíček Sam Ester Chytilová. O mně Jmenuji se Sam Je mi 9 měsíců Narodil jsem se Pocházím z vesničky Zaječov.
Zájmena Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Únor 2013 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace HONZA A HOLIČ Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU-
Jagdteriér.
Poznáváme zvířata podle stop
MŮJ SBOR Viktor Baláž. Komu patří sbor?  Matouš 24:45 Když pán ustanovuje nad svou čeledí služebníka, aby jim včas podával pokrm, který služebník je.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Připouštění Je-li samice v říji a Vy již toužíte po tom, aby po kotci běhali mladí králíci, nezbývá nic jiného, než samici připustit samcem – bez toho.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_250 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
 V současnosti je ohrožen, ve volné přírodě zbývá asi posledních 5000 kusů.  Dosahuje délky asi 3,5m a největší samci váží až 150kg, samice jsou podstatně.
Můj králík.
Zajícovci (Lagomorpha)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
Citáty z knihy Malý princ
Základní větné členy Shoda přísudku s podmětem 6. ročník.
Procvičení písmen S, s Spěchej, spěchej, zajíci,
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_ grafické znázornění věty jednoduché Název sady: Český jazyk.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_14_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_KARLŮV MOST Název: KARLŮV MOST.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vendulka Kudlíková. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Čj mluvnice ‒ VII. třída PODMĚT a PŘÍSUDEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. L. Gregoríková. Dostupné z Metodického.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_36_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU (ŘEŠENÍ)
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_HUDEBNÍ VÝCHOVA_HUDEBNÍ NÁSTROJE (KŘÍŽOVKA) Název:
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_09_Zima Téma: Zima Číslo.
© Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových Ostrava VY_32_INOVACE_BOHACOVA.BIOTER.03.
Pepíčka zkouší trenér zvířat (str. 224)
Rady pro ženy.
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
URČETE JEDNOTLIVÁ ROČNÍ OBDOBÍ
Skloňování podstatných jmen
CÍSAŘOVY NOVÉ ŠATY (ŘEŠENÍ)
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
ČESKÝ JAZYK 4. ROČNÍK VY_32_INOVACE_13_03_tvrdé a měkké souhlásky.
Opera Obr. 01 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková.
VY_32_INOVACE_Mat_III_09 Párové souhlásky znělé/neznělé
Rozdělení hudebních nástrojů
Opakování pověstí (1. – 7.) O praotci Čechovi, Krok a jeho dcery,
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_III.Vu_ZVÍŘATA.
Základní hudební pojmy
Opakování Osmisměrka.
Rady pro ženy.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie, o. p. s
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_194_ČJ3
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Moje prázdniny Markéta Školová.
Marie Rottrová
VY_32_INOVACE_35_CJ_ 2 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
pedagogických pracovníků (NÚV).
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Věcné učení VY_32_INOVACE_10_11_smysly člověka (chuť)
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
VY_52_INOVACE_03_02_Olomoucký kraj
Já Baryk Napsal Petr Albrecht Ilustroval Petr Albrecht.
Transkript prezentace:

DOPLŇ SLOVA NA SPRÁVNÉ MÍSTO Já Baryk a můj zajíc DOPLŇ SLOVA NA SPRÁVNÉ MÍSTO Obr. 01 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Nastal __________ měsíc sněhuláků. Tomuto měsíci předchází měsíc ___________. Mláďata lidí si chodí hrát na _____________. Tam nachází Baryk zaječí ____________. LEDEN STOPY STRÁŇ ÚNOR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Stopování je Barykův _____________. Barykův __________ ovšem běhá daleko rychleji než on. Když se Baryk zajíci přiblíží, začne zajíc_____________ Zajíci totiž mají dlouhé nohy a mohou tak rychleji _______________ KLIČKOVAT POSKAKOVAT KONÍČEK UŠÁK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Psi mají __________ de luxe. Je tak mimořádný jako Mount Everest mezi _______________. Orchidej mezi ________________. Olomoucké tvarůžky mezi ____________. KVĚTINAMI ČUMÁK HORAMI VŮNĚMI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Zajíci ale dokážou psí čumák ____________. Vždy se jim podaří stopu ________________. Baryk proto rád vzpomíná na to, jak jednou svého zajíce _______________. Chytil zajíce a už ____________ ho v zubech. ZAMOTAT DOBĚHL OBELSTÍT DRŽEL Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Zajíc však Barykovi sdělil, že je _____________. Nemusí totiž vůbec _____________. Stačí mu voda z ________________ stravy. Baryk se tedy rozhodl tohoto zajíce __________. A zajíc už na Baryka nikdy neudělal dlouhý nos. PUSTIT VÝJIMEČNÝ ROSTINNÉ PÍT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková