SádkyCarpCZ Jacko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V RODINĚ, V RODINNÉM ŽIVOTĚ jsou uspokojovány psychické potřeby dítěte (ale také rodičů): 1. přísun podnětů 2. smysluplný svět 3. životní jistota 4. vlastní.
Advertisements

„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Baťovo odpovědné podnikání Stanislav Knotek, RC Zlín Distriktní konference Košice 23. května 2009.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Rýchorská bouda. Historie   Rok 1927 Klub českých turistů => postavení Rýchorské boudy (ubytování, hospoda, taneční zábavy)   V poválečném období.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Přírodopis 7 Autor: Mgr. Iveta Votápková Sladkovodní a mořské ryby Pětilístek: ryby
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Ú ČETNICTVÍ JSI Ježková Štolfová Ivana. NĚCO O MĚ Rok narození 1986 Vzdělání 2007 SŠP Smiřice - Podnikání 2008 VŠ v Pardubicích – ekonomika a menagement.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Venustez. Historie ● Naše firma byla založena 18. září 2008 ● Od té doby je prosperující ● Naše firma se nachazí v Uherčicích v ● Jihomoravském kraji.
Papercraft Vytvořeno: Žáky 9.A ze základní školy v Mladé Boleslavi.
 Pocházíme z Moravskoslezského kraje, z Města Albrechtic v okrese Bruntál.  Jsme žáci sedmých a osmých tříd základní školy.  Vznikli jsme v rámci projektu.
Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | Jan Ernest ČESKÝ PRŮMYSL V ROCE 2013 Tisková konference, 6. listopad 2013, Praha.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Dětský účet Předmět: Finanční gramotnost Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová skupina: 8 ročník základní.
Elektrikáři-papo. Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském.
1. Podnikání 1.část členění organizací podnikání (definice podnikání, kdo může podnikat) obchodní firma živnostenský rejstřík živnosti (podmínky, druhy,
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
2 Marketingové koncepce
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Dětský domov a Základní škola Liptál
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Odbor finanční.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra dopravy a logistiky Racionalizace svozových a rozvozových aktivit ve vybrané společnosti.
Den vody Prchalová Zdeňka 2. stupeň Základní školy speciální
Systém odměňování pracovníků
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Prezentace k obhajobě bakalářské práce
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Propojení odborného vzdělávání s praxí ve firmách
Projekt: Šance pro každého žáka
Společenská odpovědnost ve školství
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Účetnictví – význam informací
Základní informace o poskytovateli
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Klíčová témata projektu
Vzdělávání.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
VY_32_INOVACE_Pel_II_17 Soustavy rovnic – slovní úlohy5
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Zdroje financování majetku - PASIVA
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Rozvoj pracovních programů pro osoby se zdravotním postižením
Ing. Veronika Dostálková MBA
Loucký klášter ve Znojmě
DE 5 Vydělávání peněz dnes a v budoucnosti (20)
Microsoft Dynamics NAV - Navision
KATALOG ZBOŽÍ zpracování.
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Štikovský rybník, k.ú. Štikov
VY_32_INOVACE_Fi_III_28 Název Státní znaky sousedních zemí
Spartan Dairy FVHE/2220/47.
Organizace práce na prodejně
SITUACE NA TRHU PRÁCE JIŘÍ KOLÁŘ,
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

SádkyCarpCZ Jacko

Naše firma vznikla v malé zapadlé vesničce u hranic s Rakouskem. Kde vnikla Naše firma vznikla v malé zapadlé vesničce u hranic s Rakouskem.

Kdy a proč vznikla firma Tato firma vznikla 15 . září v roce 2012. Na základě vekého vyběru rybníků v naší lokalitě jsme se rozhodli jsme se podnikat v rybářství. Založení naší firmy pomohla finanční hotovost od firmy MYSLIVECKÉ POTŘEBY JANÁK.

Obor podnikání Obor naší firmy je chov ryb na potravinářské a další zpracování jak v potravinářském průmyslu, tak k dalšímu chovu v sádkách, rybnících,řekách a potocích.

Budoucnost Do budoucna plánujeme rozšíření naších prodejen do větších měst a dalších prostorů k chovu v okoli a v současnosti máme 15 zaměstnancu a planujeme nabírat další zaměstnance. DĚKUJEME ZA POZORNOST!!!!!