Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Štikovský rybník, k.ú. Štikov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Štikovský rybník, k.ú. Štikov"— Transkript prezentace:

1 Štikovský rybník, k.ú. Štikov
Rybářský klub České republiky, z.s. schválený produkční podnik akvakultury Štikovský rybník, k.ú. Štikov

2 Rybářský klub České republiky, z.s.
Humburky 59, Nový Bydžov IČ: DIČ: CZ web: Schválený produkční podnik akvakultury: veterinární schvalovací číslo (IČ): Na základě nájemní smlouvy uzavřené v roce 2017 je RKČR smluvní stranou Povodí Labe, s.p., který byl pověřen hospodařit s majetkem státu.

3 Proces legalizace podmínek chovu ryb dle příslušných právních předpisů
zaregistrování rybochovné zařízení u Českomoravského spolku chovatelů a přidělení speciálního čísla CZ dle podmínek manipulačního řádu zaevidování hospodářství v LPIS u Státního zemědělského intervenčního fondu včetně zákresu do mapy zpracování pohotovostních plánů I. a II a jejich schválení Státní veterinární správy ČR (MVDr. Knap)

4 Realizace základní údržby 2017/2018
sekání travních porostů podél hráze osazení bezpečnostní lávky informační cedulí a novým zámkem odstranění popadaných stromů z vodní hladiny odstranění náletových dřevin a invazivních keřů v břehovém pásmu rybníka kompletní vyčištění okolí od komunálního odpadu

5 Projektový záměr 1) Štikovský rybník jako veřejné centrum pro občany pravidelná údržba zeleně a okolí rybníka umístění dřevěných laviček v okolí rybníka vytvoření naučné stezky prostřednictvím informačních desek o fauně a floře, historii rybníka rybník jako centrum pro veřejně prospěšné aktivity, společenské a kulturní akce (např. rybí slavnosti, otevírání a zavírání vody, vytvoření míst pro tělesně postižené, potřeby SDH apod.) 2) Rybniční hospodaření zarybnění rybníka tržním kaprem a línem v souladu se zákonem 99/2004 Sb. umožnění občanům bez nutnosti vlastnit rybářský lístek odlov ryb udicí v rámci hospodářské těžby ryb (děti, dospělé osoby) stabilizace prostředí pro řádnou ochranu přírody a krajiny (nebude nutnost rybník vypouštět)


Stáhnout ppt "Štikovský rybník, k.ú. Štikov"

Podobné prezentace


Reklamy Google