Autor: Irena Drápalíková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Advertisements

Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA Hodnocení finanční politiky (politiky kapitálové struktury)
Webové nástroje, komunikace
Můj blog Veronika Partiková
Jazyk HTML Název školyZákladní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektuCZ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky pomocí.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Funkce programu Microsoft Word 2010 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
Ústřední knihovna FSS MU ÚK FSS MU, místnost 1.30, Martin Krčál Sociální sítě sdílejte, komunikujte a spolupracujte online.
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Word 2007 se na rozdíl od předcházejících verzí ovládá pomocí pásu karet, který najdete v horní části obrazovky. Pás je rozdělen na jednotlivé karty,
REDAKČNÍ SYSTÉMY REDAKČNÍ SYSTÉMY aplikace určené k publikování informací na internetu redakční systémy používají on-line redakce, státní instituce,
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
XHTML Tvorba webových stránek. Vývoj značkovacích jazyků HTML – HyperText Markup Language  Značkovací jazyk pro vytváření www stránek. Pomocí značek.
Tvorba www stránek ODKAZY ICT 4.ročník. Vložení odkazu ODKAZY K propojení jednotlivých souborů K propojení jednotlivých souborů K přechodu na jiný web.
Icq Zuzana Jírová.
Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ POLE
Členské příspěvky 2005 – 2010 Analýza struktury členské základny, výše členských poplatků a dopad na rozpočet ČSA.
Struktura strany + stanovy Jiří Lameš Předseda klubu Praha 21.
Voki.com Tento jednoduchý nástroj oživí výuku anglického jazyka a je i velice oblíbený u dětí, které pracují na projektu etwinningu. Je dostupný na internetu,
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
ENCYKLOPEDIE FORMULE 1 Stanislav Kolman 4.B 2013/
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
Internetový portál AT Konference 2011 Filip Škuta.
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_257 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Co je to Elektronická pošta, zkráceně je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické systémy. K širokému rozšíření u.
Typy elektronické komunikace
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě.
Tvorba videoserveru Zdeněk Špulák. Obsah co je to videoserver cíle projektu použité technologie a programy použité kodeky splnění cílů závěr.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Jak vyhledávat informace na Internetu?
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
David Klíma- 1 - Elektronická pošta Slouží k přenosu zpráv po internetu Každý uživatel má - zavináč Klimad – uživatelské.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
Multimediální elektronická komunikace
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Chcete-li vydělávat prostřednictvím síťového marketingu, potřebujete síť spolupracovníků.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Tvorba internetových stánek V programu Microsoft FrontPage Petr Neterda
Online nástroje pro sběr a administraci dotazníků Ladislava Suchá , Brno Zdroj obrázku: bredmaker, Sxc.hu.
Interaktivní mapy. Mapa a Internet Mapy jsou významným zdrojem informací, skrze které lidé vyjadřují své dojmy o místech. Každá mapa je pohledem na.
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Knihovny – zdroj informací OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
ORSOFT RADNICE OPEN – ÚVODNÍ SEZNÁMENÍ Petra Hoffmanová.
Jan Mánek. O čem budu povídat? Digitální fotografie – Google PICASA Slideshow z fotografií Bubliny v obrázcích Prezentace na internetu Dokumenty na internetu.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Dlouhodobý vývoj zahraničního obchodu České republiky V Praze, dne 6. října 2008.
KNIHOVNA Jihomoravského muzea ve Znojmě se představuje - základní knihovna se specializovaným knihovním fondem, zapsaná podle zákona v evidenci knihoven.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
Novinky ve verzi 5.8. Confluence 5.7 – nové zkušenosti se soubory, které podporují téměř všechny fáze cyklu spolupráce (nahrávání, komentáře, editace,
Efektivní komunikace – cesta k úspěchu Modul II - Komunikace
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
MojeID a veřejná správa
Vyhledávání v Internetu
Využití sociálních sítí pro propagaci regionálních potravin
Nástroje pro manažerské řízení vývoje
PRÁCE S WMS SERVERY - Praktická ukázka.
Oblastní zpravodajský portál
HTML Vojtěch novotný 9.a.
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
TRANSGREEN v praxi Michaela Běčáková AOPK ČR , RP Správa CHKO Beskydy
Anonymní FTP Anonymní FTP:
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Autor: Irena Drápalíková 19.11.2014

Co je Reddit? Seznam odkazů, které lidi zaujaly na internetu. Ostatní uživatelé o nich mohou hlasovat. Příspěvky se vkládají do tzv. podredditů. Název je zkratkou věty „I read it.”

Redditoři Po registraci možnost hlasovat, komentovat a vytvářet nové podreddity. Naprostá anonymita Registrace je zdarma. Prémiový „zlatý” účet Karma uživatele

Podreddit Komunity lidí zajímající se o stejné téma. Každý má svou vlastní hlavní stránku.

Hlasování, komentáře Jsou nejvýznamnějšími funkcemi Redditu. Komentovat lze příspěvky ostatních uživatelů. Hlasovat lze o příspěvcích, i o samotných komentářích.

Závěr Nástroj spíše pro zábavu. Vzhled působící nedodělaným dojmem. Poměrně složitá struktura stránky pro nováčky.

Zdroje https://www.reddit.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Reddit

Děkuji za pozornost.