8.6.2018 Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
3. Životní cyklus a procesy projektu
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
CIS Cizinecký informační systém
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
DIGITÁLNÍ POVODŇOVÉ PLÁNY (dPP) ÚVODNÍ INFORMACE Plzeň strana 1 Digitální povodňové plány Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje – 14.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Potřeby obcí a jejich financování v období Ing. Dan Jiránek XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Správní a dopravně správní evidence - IISSDE RNDr. Jiří Malátek Zástupce ředitele OIVS MV
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
2. Životní cyklus a procesy projektu
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Starosti starostů s evropskými fondy, Praha
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Evropský návratový fond (ENF)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

8.6.2018 Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)

Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 8.6.2018

Cíle projektu Hlavním cílem projektu je naplnění požadavků v oblasti výkonnosti a robustnosti kladené na národní stranu schengenského informačního systému. Specifickým cílem je obnova infrastruktury se zaměřením na zvýšení výkonnosti v parametrech rychlosti zpracování požadavků přicházejících z centrálního systému zejména formou posílení oblasti aplikačních serverů, optimalizací výkonnosti databázové vrstvy. Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 8.6.2018

Důvody realizace Realizace tohoto projektu umožní České republice splnit technické specifikace výkonnosti, dostupnosti a katalogu nejlepší praxe pro národní řešení NS-SIS II. V dlouhodobém horizontu umožní další výkonnostní růst, spojený s nárůstem počtu uživatelů i nároků připojených národních i evropských systémů. Technologie bude dostatečně flexibilní, aby umožnila budoucí doplnění potřebné pro nárůst ze 70 milionů záznamů až na stanovených 100 milionů záznamů předpokládaných Evropskou komisí pro databázi centra a tedy i národních kopií. Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 8.6.2018

Základní informace o projektu rozpočet projektu: 45 012 000 Kč příspěvek z FVH 33 759 000 Kč (75%) žadatel 11 253 000 Kč (25%) žadatel: Ministerstvo vnitra – Policie České republiky statutární zástupce žadatele: RNDr. Petr FUČÍK, CSc. vedoucí projektu: Ing. Jaroslav BERÁNEK odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 1. května 2012 – 28. února 2013 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH 2011 - 02 Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 8.6.2018

Klíčové aktivity Dodávka HW a SW Instalace dodaného HW a SW Integrace dodaných HW a SW komponent Služby zprovoznění a konfigurace obslužných prvků nové infrastruktury v prostředí technologie databázového centra Policie ČR Testování Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 8.6.2018

Kontaktní údaje Mgr. Markéta Havlová Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů   tel.: 974 834 582 intranet: pp.kpef.havlova@pcr.cz Internet: kpef4@mvcr.cz Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 8.6.2018