Praxe Rotenburg 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

CRM a konkurenceschopnost vybraných firem Jan Němeček Univerzita Hradec Králové.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Posouzení nepříznivé sociální situace
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Elektronický archiv územně plánovacích dokumentů obcí - územní plány obcí Karlovarského kraje.
Jak řešíme zaměstnávání OZP a náhradní plnění u nás Kateřina Grusová Kateřina Grusová Městský úřad Jilemnice Městský úřad Jilemnice.
Ing. Jiří Šilhán.  řízení a podpora spolupráce  správa dokumentů  správa dalších typů dat  správa obsahu - Content Management System (CMS)  řízení.
* ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY * JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE * ANGLICKÝ JAZYK * SLOVNÍ ZÁSOBA * CLOTHES * VY_32_INOVACE_AJ_VE_02 * Vypracovala:
Aktuální rizika dobrovolnického programu v nemocnicích a význam metodických doporučení MUDr.Ivana Kořínková Garant a konzultant zdravotně sociálních dobrovolnických.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Virtuální průvodce po Grazu, Brusselu a Rožďalovicích Mezinárodní projekt.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
2009/2010 Střední průmyslová škola strojnická Olomouc Slovanské gymnázium Olomouc Christelijk Lyceum Veenendaal.
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
„Pomáháme imigrantům stát se našimi spoluobčany.“ Příprava učitelů na výuku češtiny jako cizího jazyka Mgr. Lenka Pavelková, MSc. 1.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Pilotní tréninky hotel Zlatý Orel K1- K14 Výsledky hodnocení tréninku kompetencí: Bilanční workshop hotel Troyer
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge.
Výstava CERN Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Praxe v Rotenburg Tomáš Petružálek. Před praxí Odevzdání životopisu Přijetí na praxi Ústní pohovor Motivační dopis Jazyková příprava 1.Týdně 60 minut.
Německo. Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_NJ.9.A.05_deutschland Datum : Ročník :
Praxe Německo Rotenburg 2015 Hana Pšenicová, P3B.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Prioritní osa 2 Výzva 2.3 Lidské zdroje ve Výzkumu a vývoji Mgr. Filip Týc Odbor programů výzkumu.
 Odborná praxe v Rottenburgu (Wümme)  Datum konání: –  Jak: Díky programu EU Leonardo da Vinci  Praxe se účastnilo 6 dívek ze 3.
Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Helena Krištofová
Vojtěch Plíva Portsmouth
Praxe v Německu – Rotenburg –
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
Praxe Rotenburg (wümme), Německo Diana Dorosh, A3C.
ROTENBURG (WÜMME) Lenka Bitarová –
Praxe Německo Rotenburg
Erasmus Slovensko - Nitra.
PRAXE V ROTENBURGU Dominika Kefurtová.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Zahraniční praxe Rotenburg Wümme –
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Rotenburg Wümme – Karolína Hanková.
PRAXE V NĚMECKU květen 2013.
Praxe Rotenburg –
Michaela Niklová Portsmouth
Obhajoba diplomové práce
Odborná praxe v Německu 2014
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Halloween Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Krajský úřad Karlovarského kraje
Transkript prezentace:

Praxe Rotenburg 2013

Jazyková animace třídenní příprava na praxi osvojení známých věcí rozšíření slovní zásoby, zejména v oblasti administrativy procvičování komunikace jazyková animace pro mě byla velkým přínosem získané znalosti jsem využila při praxi

Očekávání od praxe seznámení se s pracovními návyky a podmínkami v Německu rozšíření znalosti Německého jazyka osvojení si dosavadní znalosti Německého jazyka obávala jsem se, že se nebudu schopna zapojit do pracovního procesu

Landkreis Rotenburg Prohlídka oddělení- finanční oddělení, oddělení pro správu budov, veterinární oddělení seznámení s chodem oddělení práce na recepci vyřizování telefonních hovorů veterinární odbor – návštěva Zeven - Jatka

Výlety výlet do Brém – prohlídka Starého města Bremerhaven – Klimahaus Hamburg – přístav Rotenburg – Bullensee, projížďka na koních

Zhodnocení praxe získání mnoha užitečných znalostí a zlepšení v německém jazyce zlepšení kooperace a komunikace nahlédnutí do každodenního života obyvatel Rotenburgu prožití atmosféry německých svátků nezapomenutelné zážitky přínos do osobního ale i pracovního života