Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST.
Advertisements

Národní program udržitelnosti I
OP VVV a OP Z Ing, Jan ŠILD, partner HOPE GROUP s.r.o.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
1 Informativní schůzka k předkládání návrhů výzkumných záměrů s termínem zahájení od 1. ledna 2005 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha,
České vysoké učení technické v Praze
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Připraveno v rámci projektu „Projektové financování vysokých škol“ podpořeného FRVŠ pod číslem 72/2011
MŠMT - Odbor 32 Financování výzkumu a vysokých škol Ing. Petr Valášek
Asistivní technologie a asistivní život ATIS workshop , Praha Mgr. Filip Novotný Odbor sociálních služeb a sociální práce Ministerstvo práce.
Národní program výzkumu III Konference SCHP Praha 23.ledna 2007.
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Koordinace resortních politik výzkumu a vývoje Seznámení s Národní politikou výzkumu a vývoje České republiky na léta Ministerstvo školství,
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
Aktuální úkoly MŠMT v oblasti VaVaI Josef Janda. Obsah prezentace 1. Mezinárodní spolupráce ve VaV Programy EU Infrastruktury VaVaI 2. Lidé 3. Instituce/NPV.
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
Aplikovaný výzkum v ČR Inovace 2005 Praha,
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
ZASEDÁNÍ PŘEDSEDNICTVA RVŠ ( ) STRUČNÁ INFORMACE MŠMT 1. ZÁKON O VYSOKÝCH ŠKOLÁCH 2. ZÁKON O FINANČNÍ PODPOŘE STUDENTŮ 3. PŘÍPRAVA ROZPOČTU 2012.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Národní inovační politika ČR na léta 2005–2010 F. Hronek, sekretariát Rady pro výzkum a vývoj Seminář „Inovační potenciál ČR a program EUREKA“
Informace z oblasti výzkumu (Předsednictvo RVŠ, ) Tomáš Opatrný.
Referenční proces v České republice Jakub Stárek 11. března 2011 Praha, Hotel Pyramida Konference k procesu přiřazování úrovní kvalifikací v ČR k úrovním.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ 19. března 2015.
Náplň podprojektu “AKADEMIK 06” v oblasti přípravy akademických pracovníků v oblasti přípravy projektů VaV Legislativa, interní předpisy a postupy, smlouvy,
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období květen - listopad 2008 (3 řádná zasedání: , a )
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období červen – listopad 2009 (3 řádná zasedání: , a )
Sněm RVŠ1 Financování VaV Sněm RVŠ2 Financování - institucionální podpora Návrh RVV na r (po krácení, před MPŘ): MŠMT - VZ +
1 Gymnázia z pohledu statistických dat Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Sněm RVŠ1 2. zasedání sněmu Rady vysokých škol 18. května 2006.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2012 Prezentace pro 9. zasedání sněmu RVŠ dne Doc. PhDr. Petr Zemánek, CSc. Listopad 2011.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Aktuality Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
Dotační projekty Vysokého Mýta
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
1 Strategie vzdělávací politiky ČR do roku 2020 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Výzkum a vývoj A NĚKTERÉ DALŠÍ SOUVISLOSTI…. Výzkum a vývoj v ČR  Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace  Zákony, týkající se VaV  Informační systém,
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
TECHNOLOGICKÉ CENTRUM AV ČR a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
1 Systémový rámec terciárního vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Individuální projekty národní Skupiny pro výzkum a vysoké školství.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
Zlín 14. září 2016 Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje FORMÁLNÍ DOPRACOVÁNÍ RÁMCE PRO INVESTICE DO INFRASTRUKTRURY Pracovní.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
1 Název Programu INTER-EXCELLENCE Termín vyhlášení: březen 2016 Doba trvání: 2016 – 2024 Poskytovatel v průběhu tohoto období opakovaně vyhlašuje veřejné.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2017
Program EUPRO II podprogram INTER-INFORM
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
NÁRODNÍ PROGRAM UDRŽITELNOSTI II (NPU II)
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Kde jsme a kam jdeme na cestě k digitální ekonomice?
Operační program VaVpI spuštěn
kulatý stůl 19. července 2011, C081, od hod
Aktuality Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
Příprava operačních programů
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Transkript prezentace:

Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007

Program Informace o veřejných soutěžích Informace k NPV II Hodnocení výzkumných záměrů a projektů VaV

Informace o veřejných soutěžích 20.6.2007 byla vyhlášena veřejná soutěž pro programy mezinárodní spolupráce ve VaV (KONTAKT, COST, EUREKA, INGO a EUPRO) Předpokládá se, že koncem července bude vyhlášena veřejná soutěž programu NPV II (2B, 2C, 2E)

Národní Program Výzkumu II Národní programu výzkumu II byl schválen usnesením vlády č. 272 ze dne 9. března 2005. Veřejné soutěže projektů vyhlašují MPO a MŠMT. MPO odpovídá za vyhlášení programu Trvalá prosperita.

Národní Program Výzkumu II MŠMT vyhlašuje programy 2B - Zdravý a kvalitní život 2C - Informační technologie pro znalostní společnost 2D - Sociálně-ekonomický rozvoj české společnosti 2E - Lidské zdroje

Národní Program Výzkumu II Na základě první veřejné soutěže bylo zahájeno řešení výzkumných projektů 1. července 2006 121 projektů. V červenci 2007 bude vyhlášena další veřejná soutěž na předkládání návrhů projektů.

NPV II Výše podpory

Hodnocení výzkumných záměrů a projektů VaV Výzkumné záměry jsou v letošním roce hodnoceny na základě předložených průběžných zpráv na pracovištích řešitele. Projekty programů 1K, 1M, NPV II a LC jsou v letošním roce hodnoceny na základě předložených průběžných zpráv.

Ing. Václav Hanke, CSc. odbor programů výzkumu a vývoje MŠMT Děkuji za pozornost Ing. Václav Hanke, CSc. odbor programů výzkumu a vývoje MŠMT