Autor: Mgr. Renata Václavíčková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_08_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Advertisements

RISKUJ! VY_22_INOVACE_68 Anglický jazyk 9. ročník
Grammar – Verb „to be“ Střední odborná škola Otrokovice
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ZÁKLADNÍ PŘEDLOŽKOVÉ VAZBY MÍSTNÍ
Kde je ta knížka? Kde jsou ty boty? Kde je ta mapa? Kde jsou moje rukavice? Kde je ten slovník? Kde jsou moje brýle? Kde je moje taška? Kde jsou moje klíče?
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
„Předložky místa“ at home home at school to school at work to work * at University.
stručný přehled a závěrečné procvičení
13.1 In the town Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Anglický jazyk Autor: Zuzana Tonderová.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Označení DUM 14 _ 06 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Moje vlast, moje bydliště Mapové značky VY_32_INOVACE_03 Sada 9
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_07_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Členy u jmen a názvů – 8.ročník
Elektronická učebnice - II
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: MGR. JAROSLAVA KULÁČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_618_ANGLICKÝ JAZYK_MĚSTO TEMA: Město ČÍSLO PROJEKTU:
GIVING DIRECTIONS Vypracovala: Mgr. Věra Sýkorová
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_118.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zdeňka Hrstková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
O Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov O Bc. Lucie Ševčíková O VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_18 O Téma: My town – Svoboda nad.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Miroslava Cenková NÁZEV:VY_32_INOVACE_09B_20 Město TEMA:My a svět kolem nás ČÍSLO.
Anotace Žáci si zopakují, jak říci v angličtině, kde co ve městě je a procvičí si nejdůležitější slovíčka. Naučí se, jak se v angličtině zeptat, kde něco.
VY_22_INOVACE_AJK.24 Autor: Martina Majtánová Datum vytvoření: březen 2012 Ročník: I.stupeň (4. – 5.ročník) Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Matematika pro 1. stupeň č. DUMu: VY_32_INOVACE_13_Písemné odčítání do 1000 s přechodem ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Jméno.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Angličtina pro 2. stupeň Č. DUMu: VY_22_INOVACE_07_SLOVESO CAN.
VY_22_INOVACE_63 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. My family. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Me and my family 2.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_ ANGLICKÝ JAZYK NA II. STUPNI ZV-LMP (AJ)
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 5 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová a clothes shop a book shop a shoe shop a music shop a pet shop.
MÍSTA Locative sg NÁMĚSTÍ-NA NÁMĚSTÍ NA NÁDRAŽÍ NÁDRAŽÍ.
Opakování slovní zásoby
Angličtina pro 2. stupeň ZŠP a ZŠS Uherský Brod
Č. DUMu: VY_22_INOVACE_11_THE HOUSE II
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Autor: Mgr. Eva Procházková
PEXESO – Místo, kde žiji ruský jazyk
Černý Petr Místo, kde žiji − rusky
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Ruština pro začátečníky
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Věcné učení pro nižší stupeň ZŠS
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
Ruský obrázkový slovník XXXVIII Místo, kde žiji − Место, где я живу
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Jméno autora: Mgr. Alena Mášová
VY_22_INOVACE_07 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Pens and pencils. School třída únor 2011 Mgr. Kateřina Šujanová.
Autor: Marta Drozdová Název : VY_32_INOVACE_03AJ_5tr_BUDOVY
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Autor: mgr. Renata Václavíčková
Téma (název prezentace)
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Autor: Mgr. Eva Procházková
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
Transkript prezentace:

Autor: Mgr. Renata Václavíčková ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.0961 Angličtina pro 2. stupeň Č. DUMu: VY_22_INOVACE_20_IN THE TOWN Autor: Mgr. Renata Václavíčková

Anotace: Prezentace slouží k procvičení slovní zásoby Anotace: Prezentace slouží k procvičení slovní zásoby. Je určena žákům 9. ročníku. VM byl vytvořen v únoru 2012.

HOSPODA HOSPITAL KNIHOVNA MARKET NEMOCNICE SHOP HOTEL PUB KINO Spoj, co k sobě patří. HOSPODA KNIHOVNA NEMOCNICE HOTEL KINO OBCHOD RESTAURACE TRŽIŠTĚ HOSPITAL MARKET SHOP PUB RESTAURANT HOTEL CINEMA LIBRARY

Pokračuj ve spojování… PARK MUSEUM SCHOOL THEATRE PARKING BUS STOP POST CAFÉ STATION POŠTA DIVADLO PARK NÁDRAŽÍ MUZEUM KAVÁRNA ŠKOLA PARKOVIŠTĚ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA

POST POŠTA CINEMA KINO HOSPITAL NEMOCNICE STATION NÁDRAŽÍ LIBRARY Překládej. POST CINEMA HOSPITAL STATION LIBRARY PUB BUS STOP MARKET THEATRE POŠTA KINO NEMOCNICE NÁDRAŽÍ KNIHOVNA HOSPODA ZASTÁVKA TRŽIŠTĚ DIVADLO

ČTYŘSMĚRKA T B U S S T O P H Y I S L I T S O P R S T A T I O N A A E R T A E H T R R S C I N E M A K B U P P A R K S I I O M S H O P Y N L H L O O H C S G T O W H O T E L N

RESTAURANT - RESTAURACE HOTEL - HOTEL CINEMA - KINO LIBRARY - KNIHOVNA ŘEŠENÍ HOSPITAL - NEMOCNICE MARKET - TRŽIŠTĚ SHOP - OBCHOD PUB - HOSPODA RESTAURANT - RESTAURACE HOTEL - HOTEL CINEMA - KINO LIBRARY - KNIHOVNA

PARK - PARK MUSEUM - MUZEUM SCHOOL - ŠKOLA THEATRE - DIVADLO PARKING - PARKOVIŠTĚ BUS STOP – AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA POST - POŠTA CAFÉ - KAVÁRNA STATION - NÁDRAŽÍ

TAJENKA: THIS IS MY TOWN ČTYŘSMĚRKA: BUS STOP, POST, STATION, THEATRE, CINEMA, PUB, PARK, SHOP, SCHOOL, HOTEL, LIBRARY, HOUSE, HOSPITAL, PARKING TAJENKA: THIS IS MY TOWN