Kamila Jurčeková a Nela Balcárková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
5th project meeting France Saint Jean d´Angely May 2014 ZŠ a MŠ Hranice, Šromotovo, příspěvková organizace.
Advertisements

Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
Výsledky průzkumu zaměstnanosti v Jihomoravském kraji
SCIENTIX - online komunita pro vzdělávání v oblasti STEM The work presented in this document is supported by the European Commission’s FP7 programme –
Složitá a slavnostní menu
Posilování zaměstnanosti mladých lidí prostřednictvím kreativních a kulturních průmyslů.
HAVLÍČKŮV BROD Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního učení. Tento projekt byl realizován.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola a mateřská škola Bělá pod Pradědem The Seasons The Comenius Multilateral Project Earth Day.
Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního u č ení. The Czech Republic Tento projekt.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
STATE HOLIDAYS IN THE CZECH REPUBLIC Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního učení.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Jak postupujeme vpřed v testování? Jak se nám daří vytvářet denní buildy? Stíháme opravovat chyby? Jak kvalitně chyby opravujeme?
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Helena Zikmundová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Podpora pro partnery zdroje pro obchodníky, studie návratnosti, případové studie atd. René Klčo Partner Account Manager.
Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního učení. OUR SCHOOL Tento projekt byl realizován.
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
NÁZEV ŠKOLY : Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_3B_09_Food and drink 1 TÉMA.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Název školy: ZŠ Pardubice – Spořilov Autor: Ing. Miluše Uhlířová Název: VY_22_INOVACE_ANGLICKÝ JAZYK1_15. AT THE RESTAURANT Téma: At the restaurant Číslo.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ29 Název školy SPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ22 Název školySPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ36 Název školy SPŠ a.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ24 Název školy SPŠ a.
Main region of south Moravia Michal Šoukal, Michal Matocha, Lenka Pokorná Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
Project Imp.Ac.T “Improving Access to HIV/TB testing for marginalized groups ” „Zvýšení dostupnosti testování na HIV a TBC skupinám.
G Traditional cooking vs. Fast food Adam Hlavatý Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá.
Kliknutím lze upravit styl předlohy. Typical daily meals Food in the past Jakub Jambor, Jakub Baštinec Tento projekt byl realizován za finanční podpory.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Dagmar Suchomelová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6/09_Daily meals TEMA: DINNER ČÍSLO PROJEKTU:
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují.
Typical Czech dishes Drápalová Tereza, Kuklová Klára, Havlíková Veronika, Dubová Veronika Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.
Střední škola služeb a řemesel Stochov, J. Šípka 187 příspěvková organizace EU peníze školám Projekt Evropské peníze Stochovu reg. č. CZ.1.07/1.5.00/
Scenery of the South Moravia Region Veronika Havlíková Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá.
G Castles and Fortifications of South Moravia Region Castles and Fortifications of South Moravia Region Jakub Baštinec, Martine Formánek, Adam Hlavatý,
Kliknutím lze upravit styl předlohy Wine Varieties Nguyen Ann Tam, Nikola Bradáčová, Veronika Kroutilová Tento projekt byl realizován za finanční.
ETOLOGIE SAVCŮ Projekt zpracovali žáci třídy 8.A ve školním roce 2014/15: Makak vepří – Martin Nejedlý, Štěpán Valenta Lachtan jihoafrický – Vladimír Zeman,
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Nabídka pro SPOLEČNOST :
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
BIRD MIGRATION Střední průmyslová škola chemická Poděbradská 94
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Leoš Janáček Eva Holmanová, Nguyen Anh Tam, CharlotaHodová, Martin Hanuš Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací.
Cvičení: A. Popište, v sekvenčním pořadí, analýzy, které musí být uskutečněny před rozhodnutím, jestli vaše spolešnosti odpovídá Marketingovému plánu.
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Digitální učební materiál
Brno Jakub Jambor, Céline Pires
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Describing photos. Food
A healthy life with wine
Digitální učební materiál
Gregor Johann Mendel Nela Balcárková, Michal Bušík, Veronika Cuová, Jakub Jambor, Veronika Kroutilová Tento projekt byl realizován za finanční podpory.
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.
National symbols Mgr. Zuzana Hnátová.
Food 9. února 2013 VY_32_INOVACE_150212
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
GENDER EDUCATION ADVANCING COMPETENCES IN CONTEXT OF CHANGING EUROPE
Transkript prezentace:

Kamila Jurčeková a Nela Balcárková Vine and dishes Kamila Jurčeková a Nela Balcárková Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jejich obsahem. This project is co-funded by the European Commission. This publication reflects the views of the author only and the Commission cannot be held responsible for any use of the information contained therein.

Wine and dishes Kamila Jurčeková and Nela Balcárková

White wine

Veltlínské zelené boiled beef poultry fried fish

Ryzlink Vlašský vegetable dishes soup freshwater fish ripened cheese fine pastries

Ryzlink rýnský appetizers veal meat sweet desserts

Rulandské bílé smoked fish meat paté goat cheese

Red wine

Modrý Portugal poultry (chicken) pasta cheese

André grilled meat venison soft cheese

Svatovavřinecké dark meat venison goose

Frankovka venison dark meat steak cheese sausages

This project is co-funded by the European Commission. This publication reflects the views of the author only and the Commission cannot be held responsible for any use of the information contained therein. Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jejich obsahem.