Kamila Jurčeková a Nela Balcárková Vine and dishes Kamila Jurčeková a Nela Balcárková Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jejich obsahem. This project is co-funded by the European Commission. This publication reflects the views of the author only and the Commission cannot be held responsible for any use of the information contained therein.
Wine and dishes Kamila Jurčeková and Nela Balcárková
White wine
Veltlínské zelené boiled beef poultry fried fish
Ryzlink Vlašský vegetable dishes soup freshwater fish ripened cheese fine pastries
Ryzlink rýnský appetizers veal meat sweet desserts
Rulandské bílé smoked fish meat paté goat cheese
Red wine
Modrý Portugal poultry (chicken) pasta cheese
André grilled meat venison soft cheese
Svatovavřinecké dark meat venison goose
Frankovka venison dark meat steak cheese sausages
This project is co-funded by the European Commission. This publication reflects the views of the author only and the Commission cannot be held responsible for any use of the information contained therein. Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jejich obsahem.