Překlad balíčků v Ubuntu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Jaroslav Parma.  Instalace programu ABBYY Fine Reader 10 Trial  Co to je PDF soubor  Práce s PDF dokumenty  Programy pro práci s PDF dokumenty.
Advertisements

K-base – Středočeská alternativa Freebase
Knihovny současnosti 2011, České Budějovice 13. – 15. září 2011
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Workflow Foundation Základy a architektura
Program Systém vedení praxí. Program Systém vedení praxí  zjednodušení administrativních prací při umísťování žáků na provozní pracoviště ve firmě 
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Satelit – nadpozemské řešení digitalizace TV příjmu červen 2009.
Týmová spolupráce s využitím Google Code
Co je Linux? Základní pojmy
Pravidelné zálohování dat
Webová aplikace: Publikační systém. Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)
NetSuite – snídaně. Agenda NetSuite snídaně – obsah, význam, vize Český balíček DPH v roce 2015 Uživatelské nastavení prostředí NS, vývojové nástroje,
Kdo je AWS? Anglická firma s pobočkou v Praze Inovativní přístup k vývoji softwaru Vývoj podnikových aplikací na zakázku Specializace na Windows Azure.
3D modelář – práce se světlem v interiéru VY_32_INOVACE_Arch2r0120Mgr. Jiří Mlnařík.
Debian Unixová distribuce. Historie První zmínka pochází z 16. srpna Zakladatelem je Ian Murdock, který v té době studoval na univerzitě. Je vytvářen.
Textový editor.
Dokumentace objektů a zveřejnění funkcí
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
EAL Evolutionary Algorithms Library in VC++, Maple and OpenGL.
Algoritmizace a programování Vývojové diagramy - 03
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Spolupráce s 1. LF UK vývoj webové aplikace Anatonomina 2 Tomáš Skopal KSI MFF UK.
Drážní úřad v resortu dopravy Konference technologická platforma Interoperabilita železniční infrastruktury Drážní úřad – Rail Authority.
Oprava chybného znaku v souborech xml. Když hlásí webová kontrolní služba pro IS VaVaI (kontrola před odesláním dat do RIV) upozornění, že máte v souboru.
LCG2 LCG2 software Jiří Kosina. LCG2 – přehled ●... některé slajdy budou podobné loňským... ● ● GRID, který bude sloužit ke zpracování.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Petr Šetka solutions architect Mainstream Technologies, s.r.o.
DOBROVOLNÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY
PUR Qt projekt Bc. Jan Cupal. Návrh  Cílová skupina – technicky zdatní senioři  Prvotní návrh - 7 obrazovek  Návrhové vzory – Escape hatch, Hub and.
Microsoft Hosting Community II Program: 18: :10 Zahájení – Hosting Team, Microsoft 18: :40 Automation for Hosted Exchange – Jan.
Balíky Hlavní balík - main - zatím jsme s jiným nepracovali Rozdělují tzv. namespaces = množiny jmen pro proměnné $lemma = "cukr"; znamená $main::lemma.
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
Tvorba internetových stránek David Šmehlík, FlareWare.cz Předpoklady -dobrý nápad, předem musíte vědět, o čem chcete vytvořit stránku -dostatek podkladů.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY transparentní novela zákona Vlastimil Fidler 1.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
ELRC Seminář, Praha, Jan Hajič (MFF UK) Jak je možno se zapojit? 1.
Jak se lokalizuje svobodný a otevřený software Petr Kovář Otvorený softvér vo vzdelávaní, výskume a v IT rešeniach, 3. července 2010.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Ilona Trtíková Ústřední knihovna ČVUT Březen 2011.
Práce s textem VY_32_INOVACE_Mul4a0214Mgr. Jiří Mlnařík.
TŘINÁCTÉ ZASEDÁNÍ Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území Barokní refektář Dominikánského kláštera u sv. Jiljí Jilská 7a, Praha 1.
 červenec 2014 – vláda schválila návrhy operačních programů a programy byly odeslány Evropské komisi = začátek tzv. formálního vyjednávání.  říjen 2014.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Redakční systém pro web nezávislých herních vývojářů
Tato prezentace byla vytvořena
Inf Bezpečný počítač.
Evidence aplikací a jejich dokumentace
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
JavaFX Tools Michal Škvor Software Developer SUN Microsystems 1.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vybudování Technologického centra MěÚ Vyškov
Operační systémy Emanuel Soule.
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4A_09 TÉMA: MS_WORD
SOUČASNOST KN OCMB David Slavata.
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
Instalace programů do Linuxu
Hostování vlastních NuGet balíčků
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
konference Jak se žije malotřídkám Praha
STÁŽ A JEJÍ PŘÍNOS.
Transkript prezentace:

Překlad balíčků v Ubuntu Richard Richter Překlad balíčků v Ubuntu

Launchpad Platforma pro hostování projektů Code hosting, Bug tracking, Translations, Ubuntu package building and hosting Projekty mohou využít jen část služeb a oddělit různé části vývoje Možná nekonzistence dat, například v případě překladů, když je oficiální překlad řešen pomocí upstream OSP - Richard Richter

Launchpad – Rosetta (překlad) Po zaregistrování si stačí vybrat projekt a pustit se do překladu Systém schvalování Zamezí sabotáži a chybným překladům Návrhy překladů z jiných projektů Pro základ není potřeba žádných technických znalostí OSP - Richard Richter

Jak se zapojit do překladu Pomocí Launchpad Rosetty Ideální pro projekty využívající Rosettu pro překlad Jinak se překlad nemusí dostat do ostatních distribucí Přes Upstream Editace PO souborů a odeslání koordinátorovi překladů Po delší spolupráci možnost dostat právo zapisovat přímo do projektu a ne skrze koordinátora OSP - Richard Richter

Profil OSP - Richard Richter

Překlad OSP - Richard Richter

OSP - Richard Richter

Můj vklad do překladů Plasma-widget- quickaccess Ubiquity-slideshow- ubuntu Dokumentace Ubuntu Software Center OSP - Richard Richter

Zdroje http://wiki.ubuntu.cz/Lokalizace https://launchpad.net/ https://launchpad.net/~vokabakov OSP - Richard Richter