Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oprava chybného znaku v souborech xml. Když hlásí webová kontrolní služba pro IS VaVaI (kontrola před odesláním dat do RIV) upozornění, že máte v souboru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oprava chybného znaku v souborech xml. Když hlásí webová kontrolní služba pro IS VaVaI (kontrola před odesláním dat do RIV) upozornění, že máte v souboru."— Transkript prezentace:

1 Oprava chybného znaku v souborech xml

2 Když hlásí webová kontrolní služba pro IS VaVaI (kontrola před odesláním dat do RIV) upozornění, že máte v souboru chybné znaky. Otevřeme seznam chyb

3 Upozornění na chybný znak

4 Znak si zkopírujeme (označíme a zkopírujeme ctrl C) a konkrétní soubor xml otevřeme v poznámkovém bloku nebo v programu PSPad. To děláme proto, abychom zjistili, v kterém záznamu a poli je chybný znak.

5 Otevřeme vyhledávací okno pomocí klávesy ctrl F a vložíme znak. Chybný znak Číslo záznamu, které zkopírujeme a vyhledáme v klientovi, abychom mohli znak opravit Znak je v poli anotace

6 Záznam vyhledáme v klientovi pod systémovým číslem Znak, který je potřeba opravit Otevřeme editaci ab

7 Záznam uložíme a musíme znovu udělat výstup z klienta X 3.2 a znovu projet kontrolní webovou službou, jestli již nehlásí upozornění.


Stáhnout ppt "Oprava chybného znaku v souborech xml. Když hlásí webová kontrolní služba pro IS VaVaI (kontrola před odesláním dat do RIV) upozornění, že máte v souboru."

Podobné prezentace


Reklamy Google