Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Dřevohostice
Advertisements

Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Příprava Operačního programu Doprava Konference Integrované dopravní systémy Žďár nad Sázavou 19. května 2014 Fond soudržnosti Evropský fond.
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Silnice nebo železnice
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
seminář pro žadatele k 2. výzvě IROP „Územní plány“
Praha 22. výzva IROP „TELEMATIKA PRO VEŘEJNOU DOPRAVU“ Praha.
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Podpora veřejné dopravy z fondů EU v programovém období Konference Integrované dopravní systémy Žďár nad Sázavou 16. května 2016.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM - aktuální stav Workshopy SMS ČR leden 2015.
Praha SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 18. výzva IROP „PODPORA BEZPEČNOSTI DOPRAVY A CYKLODOPRAVY“
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Financování dopravní infrastruktury Priorita mandatorní výdaje – EU – Národní Finanční rámec mld. Kč Nesmyslný střednědobý výhled.
Operační program Doprava Ministerstvo dopravy ČR Fond soudržnosti Evropský fond pro regionální rozvoj Evropská unie Investice do vaší budoucnosti.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
Integrovaný regionální operační program a udržitelná městská mobilita 1.Česko – Slovenská konference Integrované plánování a plány udržitelné městské mobility.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro dopravní infrastrukturu Brno,
Možnosti financování cestovního ruchu z operačních programů.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Zkušenosti a přínosy ROP Střední Morava pro rozvoj Olomouckého kraje Ing. Jiří Rozbořil hejtman Olomouckého kraje předseda Výboru Regionální rady regionu.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Strategie a bariéry při využívání prostředků OPD2 a CEF k realizaci infrastrukturních projektů Mgr. Milan Feranec Ministerstvo dopravy ČR Fond soudržnosti.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace.
Snižování podpory z hlediska příjmů projektů – pozice OP Doprava
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
ITI Pražské metropolitní oblasti. ITI - nový nástroj Evropské komise - Výchozími dokumenty jsou Strategie EU 2020 a návrhy nařízení Evropské komise -
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Výzvy OP Doprava Dopravní konference Pardubice
Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko, Úřad Regionální rady Dopravní infrastruktura v ROP Datum: Místo: Prezentuje: Praha Jiří.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM
Financování výstavby a modernizace dopravní infrastruktury v ČR
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Pracovní skupina Dopravní systémy a telematika
Podpora dopravní infrastruktury z fondů EU
Problematika podpory infrastruktury městské drážní dopravy
Ing. Zbyněk Hořelica, ředitel SFDI
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Integrovaný regionální operační program
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Pracovní skupina RSK pro dopravu Informace o výzvách IROP
Pracovní skupina Cyklodoprava
Pracovní skupina Modernizace vozového parku
PŘÍPRAVa A REALIZACE projektů IROP
IROP aktualizace Rámce pro podporu infrastruktury a investic
Výzvy v oblasti regionálního školství
PODPORA BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ DOPRAVY
Pracovní skupina Terminály veřejné dopravy a P+R
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Aktuální dotační příležitosti IROP
Pracovní skupina Silniční infrastruktura II.
Podpora infrastruktury městské drážní dopravy z OP Doprava
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Integrovaný regionální operační program – IROP
Dotační program pro rok 2019
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Seminář pro žadatele 322/06_16_038/CLLD_16_01_120
Transkript prezentace:

Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP Odbor regionálního rozvoje

OP Doprava 11 km rekonstruovaných nebo modernizovaných železničních tratí (závazek příjemců 149 km) 4 km nově postavených silnic (závazek příjemců 96 km) 0 nově pořízených nebo modernizovaných vozidel pro drážní dopravu (závazek příjemců 0), v textu OP plánováno 125

Výzva č. 28: Pořízení a modernizace železničních kolejových vozidel Alokace z Fondu soudržnosti: 7,73 mld. Kč Výzva vyhlášena 30.6.2017 Příjem žádostí do 29. 6. 2018 Oprávnění žadatelé: Vlastníci dopravních prostředků provozovaných v železniční dopravě, objednatelé regionální železniční

13 nově pořízených vozidel pro veřejnou dopravu (závazek příjemců 196) 0 km rekonstruovaných nebo modernizovaných silnic (závazek příjemců 44 km) 0 vytvořených parkovacích míst (závazek příjemců 1230) 0 nových nebo rekonstruovaných přestupních terminálů (závazek příjemců 22) 0 km nově vybudovaných cyklostezek a cyklotras (závazek příjemců 53 km)

Integrovaný regionální operační program PRIORITNÍ OSA 1, SC 1.1: Rekonstrukce, modernizace a výstavba vybraných úseků silnic II. a III. třídy s napojením na TEN-T Kontinuální výzva č. 70: od března 2017 do prosince 2018 Kritéria přijatelnosti: Projekt je realizován na prioritní regionální silniční síti Projekt je zařazen do regionálního akčního plánu

Stav čerpání výzvy č. 70

Podpora bezpečnosti dopravy a cyklodopravy PRIORITNÍ OSA 1, SC 1.2: Podpora bezpečnosti dopravy a cyklodopravy Druhá výzva na cyklodopravu byla ukončena 7.9.2017 Nízkoemisní a bezemisní vozidla Telematika pro veřejnou dopravu Výstavba a modernizace přestupních terminálů Druhá výzva je otevřena do 27.9.2017 Projekty podávané v rámci ITI

Výzva č. 72 Cyklodoprava II

Výzva č. 73 Výstavba a modernizace přestupních terminálů II

Výzva č. 50 Udržitelná doprava – integrované projekty ITI

Děkuji za pozornost