Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Advertisements

Veslařský oddíl TJ Bohemians Praha
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
Oddělení mládeže a sportu
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Teorie atletické přípravy dětí a mládeže
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Judo Sokol Praha Vršovice
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
Florbal.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
HÁZENÁ 2.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
Florbal Patrik Převrátil.
CURLING.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Řízení sportovního tréninku
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
BK Kondoři Liberec.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Sady 5. května Plzeň
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Badminton CLICK.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
FC Slovan Rosice, z.s..
Program MŠMT VIII v roce 2017
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Nábor mladých fotbalistů
Sportovní klub Strupčice
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
České akademické hry 2016, Univerzita Pardubice
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BEACHVOLEJBAL.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje HodnoceNÍ ROKU 2015

Obecné shrnutí: Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje při SOU a SOŠ Horky n/J ve spolupráci s BK 1973 DELTACAR Benátky n/J funguje od 1.7.2014. Za téměř 1,5 roku se podařilo stabilizovat a systematizovat práci s mládeží, která dává předpoklad pro výchovu juniorských a seniorských reprezentantů ČR. Nejlepší juniorští hráči mají možnost plynulého přestupu do seniorských družstev, která hrají extraligu a druhou ligu. Na druhé straně dáváme možnost široké základně dětí věnovat se olympijskému sportu jenž v současné době prožívá velkým boom a být v kolektivu, který nejenže pomáhá jejich sportovnímu růstu, ale zároveň je formuje jako člověka po sociální stránce.

Členská základna: Miniton pro předškolní děti (cca.10 dětí) Přípravka U9-U11 44 (včetně pobočky TJ Sokol Milovice ) Mladší žáci U13 18 Starší žáci U15 14 Junioři U17 + U19 9

Domácí soutěže: Družstvo žáků U15 obsadilo 1.místo na Mistrovství ČR v Hustopečích Družstvo juniorů U19 obsadilo 7.místo na Mistrovství ČR v Českém Krumlově Mistrovství ČR jednotlivců U13: Kateřina Zuzáková ( 1.místo dvouhra,1.místo čtyřhra,1.místo mix), Lída Kusá 3.místo mix Mistrovství ČR jednotlivců U15: Cristian Savin (1.místo dvouhra, 1.místo mix), Kateřina Zuzáková (3.místo čtyřhra) Mistrovství ČR jednotlivců U19: Denisa Šikalová (1.místo čtyřhra)

Zahraniční soutěže: Mládež se pravidelně zúčastňuje zahraničních turnajů na Slovensku a v Německu. Juniorští reprezentanti se pak zúčastňují turnajů evropského okruhu, které se započítávají do evropského a světového juniorského žebříčku. Denisa Šikalová se na jaře roku 2015 zúčastnila Mistrovství Evropy juniorů v Polsku. V současné době jsou v kádru juniorské reprezentace tři naši hráči. Denisa Šikalová (ročník 1997).V současné době 46.místo na světovém žebříčku juniorů ve čtyřhře. V roce 2015 získala 1.místo na MMJ ČR ve čtyřhře, 3.místo na MMJ ČR v mixu, 2.místo na MMJ Estonska ve čtyřhře. Cristian Savin (ročník 2000).V současné době 29.místo na světovém žebříčku a 12. místo na evropském juniorském žebříčku. V roce 2015 získal 2.místo na MMJ Švédska, 3.místo na MMJ Litvy. Kateřina Zuzáková (ročník 2002).Vítězka několika mezinárodních turnajů v kategoriích U13 a U15.

Olympiáda dětí a mládeže 2015: Letní olympiády dětí a mládeže se zúčastnila hned trojice hráčů ze Středočeského badmintonového centra Cristian Savin, Vojtěch Mišutka, Kateřina Zuzáková doplněni o Petru Janošovou (BaC Kladno). Středočeští badmintonisté velkou měrou přispěli ke konečnému vítězství Středočeského kraje v hodnocení krajů. Cristian Savin se stal jedním z nejúspěšnějších sportovců her, když zvítězil ve dvouhře, ve čtyřhře s Vojtěchem Mišutkou a ve smíšené čtyřhře s Kateřinou Zuzákovou. Ta přidala bronzovou medaili ze čtyřhry dívek s Petrou Janošovou a čtvrté místo ze dvouhry.

Cíle pro rok 2016: Obsadit post trenéra mládeže na plný úvazek. Nadále pracovat na vzdělávání trenérů mládeže. Pokračovat v systematizaci sportovní výchovy mládeže. Pracovat na ještě širší členské základně, především pak vytvářet pobočky v blízkých vesnicích. Obsadit všechny věkové kategorie na Mistrovstvích ČR a získat co největší počet medailových umístění. Pro juniorské reprezentanty je pak cílem účast na Mistrovství Evropy, a kvalitní výkony na evropských turnajích.

Organizační schéma a trenérský tým: Petr Martinec Prezident klubu Mgr.Jaroslav Fröhlich Šéftrenér mládeže U13 - U17 II.třída trenér Extraliga + Elite junioři Mgr.Jaroslav Fröhlich II.třída, trenér U13,U15 Lukáš Zevl trenér U13, U15 Bc. Josef Richtr U9-U11 Trenéři přípravky: Petr Martinec II.třída Kateřina Hončová IV.třída Lukáš Zevl III.třída Ondřej Kadlec II.třída

Závěr: Pevně věřím, že dosavadní spolupráce založená na podpoře vedení Středočeského kraje bude pokračovat i v letech budoucích. Jelikož podpora sportovních center, která velmi dobře pracují s mládeží a mají zároveň zajištěn přechod juniorů i do soutěží dospělých je tím správným směrem k výchově sportovců. Závěrem bych rád poděkoval za podporu vedení Středočeského kraje a vedení SOU a SOŠ Horky n/J za velmi dobrou spolupráci v realizaci tohoto projektu. Petr Martinec-prezident BK 1973 DELTACAR Benátky n/J www.badminton-benatky.cz