MORAVA – ORAVA SPOLU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Projekt rozvoje sítě měst v regionu Weinviertel – jižní Morava Projekt zur Entwicklung eines Städtenetzwerkes Weinviertel - Südmähren MĚSTA ZAPOJENÁ DO.
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Kvalitní vzdělání pro každé dítě v každé škole Konference SKAV 2013.
NZDM KLÍDEK PROSTOR PRO, o. s. Tým sociálních pracovnic
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Poloha Krajské město: Brno Počet obyvatel:
Kvalitní vzdělání pro každé dítě v každé škole
Zlínský kraj.
49.1 Zlínský kraj – poznáš jeho dominanty?
Ekologicko – charitativní projekt Haima První akce proběhla na podzim 2000 Probíhá dvakrát do roka na podzim a na jaře. Studenti sbírají.
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
MEDIACE PRO PEDAGOGICKÉ PRACOVNÍKY garant vzdělávací akce Mgr. David Karel, Ph.D. Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Creditinfo Czech Republic Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8.září 2011.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
European Literature Heritage in Context Culture 2000 Doc. Dr. Wilken Engelbrecht (Univerzita Palackého v Olomouci)
Gateshead – město s inspirací Gateshead – město s inspirací Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod duben 2004 duben 2004 Zlata Houšková Zlata Houšková.
COMENIUS Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Zlínský kraj.
Školení: vhodné fungování a zapojení nástrojů územních politik Ostrava,Hotel Brioni
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Pracovní podmínky 12. března 2015 Zdroj dat: anketa OSZSP ČR.
prezentace1 Zaměstnavatelé v komunikaci se středními školami Jaroslava Raisová.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A 29. DUBNA 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ JIHLAVSKÉ SÍDELNÍ AGLOMERACE Mgr. Tereza Chloupková, oddělení strategického rozvoje města Jihlavy Mgr. Tomáš Koukal, vedoucí.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
Vsetín Město ve kterém žiji
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE (RIS) PETR CHLÁDEK.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
EdTRANS Transition from School to Work AT - CZ Evropská územní spolupráce Rakousko – ČR Projekt je spolufinancován Evropskou unií, Evropským.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Schrack Technik spol. s r.o.
Šablony OP VVV a podpora nadání
ZPRÁVA O STAVU RESORTU Alena Losová členka Rady Libereckého kraje
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Aktuální informace o stavu
Informace o úpravách webu
KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
Mezinárodní spolupráce
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Skupina Trim Tourism.
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Krajský metodický kabinet ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI
Výsledky dotazníkovÝCH šetření
JAK (SLEDOVAT), HODNOTIT A (PODPOROVAT) UČITELE
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

MORAVA – ORAVA SPOLU

PROČ SE MŮŽEME POTKAT? Díky podpoře Regionu Bílé Karpaty jsme mohli realizovat projekt pro žáky Střední školy obchodně technické s. r. o. ve Zlíně a Strednej odbornej školy polytechnickej v Dolnom Kubíně v období březen- duben 2015

CO JE NAŠÍM CÍLEM? Chceme navázat dlouhodobou spolupráci, která by obohatila činnost pedagogů obou škol, ale hlavně přinesla žákům škol možnost sblížení dříve společné kultury, a to v oblasti jazyka, tradic a dějin v kontextu současných reálií obou zemí.

CO SPOLU PODNIKNEME? Potkají se vedoucí pracovníci obou škol, učitelé, mistři a zaměstnanci, ale především žáci obou škol!

KDY A KDE? Na lyžovačce v Dolnom Kubíně - věříme, že Kubínská hoľa začátkem března neroztaje! Na jaře ve Zlíně, abychom si užili zeleně parků, ale také rytmu průmyslového krajského města.

SETKÁNÍ - STRETNUTIE