Vítáme Vás v Luhačovicích

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanská iniciativa pro výstavbu dopravní infrastruktury na Moravě
Advertisements

Regionální dimenze sítě TEN-T
Libor Lukáš předseda SRDIM
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Žijeme aktivně a zdravě Motto: Kdo si hraje, nezlobí.
Význam infrastruktury pro konkurenceschopnost v kontextu kohezní politiky a budoucí priority ČR Ing. Lukáš Hampl 1. náměstek ministra dopravy.
Ing. Antonín Blažek Náměstek generálního ředitele pro osobní dopravu
Potřeby dopravní infrastruktury z pohledu krajů Ing. Jaroslav Drozd statutární náměstek hejtmana ZK Dopravní politika ČR, sektorové strategie a OPD2 Priority.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Konference Nová adresa pro Vaše podnikání
Dopravní infrastruktura na Moravě současnost a budoucnost
1 Školy jako centra celoživotního učení a uznávání Jana Bydžovská KONFERENCE MŠMT K VYUŽÍVÁNÍ ESF VE VZDĚLÁVÁNÍ
Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Strategická průmyslová zóna Holešov Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínský kraj.
Společná budoucnost Evropy a jejich měst Městská dimenze jako jedna z priorit kohezní politiky Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
Plány Ředitelství silnic a dálnic na rok 2007 Tisková konference Pondělí Praha.
Česká republika: povrch, poloha
Fakulta managementu a ekonomiky
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Přínosy dopravní infrastruktury Praha, Mariot, Petr MOOS Fakulta dopravní ČVUT v Praze.
Naplňování cílů dopravní politiky EU v ČR
Statutární město Ostrava
Silnice nebo železnice
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Prvouka pro 3. třídu NAŠE VLAST.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
SUMP - Plány udržitelné městské mobility Ministerstvo dopravy , Žďár nad Sázavou.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Financování dopravní infrastruktury v roce 2016 Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Klára Dostálová, náměstkyně pro řízení sekce regionálního rozvoje Ing. Tomáš Sklenář, ředitel odboru územního plánování.
Strategická průmyslová zóna Holešov. lokalita v srdci Evropy.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Seminář RHSD JMK Aktuální situace v dopravě Ing. Václav Horák, náměstek hejtmana srpen 2012 Pohled JMK na priority dálničních a silničních staveb pro současné.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
1 V. Ročník mezinárodní konference Střední Morava křižovatka dopravních a ekonomických zájmů 24. září 2015 Luhačovice Potřeby dalšího rozvoje dopravní.
Strategie a bariéry při využívání prostředků OPD2 a CEF k realizaci infrastrukturních projektů Mgr. Milan Feranec Ministerstvo dopravy ČR Fond soudržnosti.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Fakta a mýty o přípravě dopravní infrastruktury v ČR Ostrava Libor Lukáš předseda SRDIM.
Nadřazená dopravní infrastruktura Zlínského kraje
Financování výstavby a modernizace dopravní infrastruktury v ČR
Chytrý Jihomoravský kraj ?
D49 – R6 a rozvoj střední Moravy a Slovenska
Infrastruktura ve Středočeském kraji
Ing. Zbyněk Hořelica, ředitel SFDI
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Strategické úkoly MD Pardubice
Integrované projekty měst
Ing. Pavel Ševčík, Ph.D. technický ředitel
Střední Morava křižovatka dopravních a ekonomických zájmů
Stav přípravy a realizace prioritních projektů železniční infrastruktury v regionu střední a východní Moravy Ing. Mojmír Nejezchleb VII. ročník mezinárodní.
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Prezident SPS Ing. Václav Matyáš
Výsledky projednávání
NNO partner pro rozvoj kraje
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Vítáme Vás v Luhačovicích
Sdružení železničních nákladních dopravců ČR
Transkript prezentace:

Vítáme Vás v Luhačovicích VII ročník mezinárodní konference Vítáme Vás v Luhačovicích Libor Lukáš předseda 21. 9. 2017

Příprava a realizace infrastrukturních projektů v ČR Křeček polní dokázal zablokovat výstavbu dálnice napříč Zlínským krajem Obyvatelé dál jezdí po přetížených centrech měst a jsou vystaveni nepříjemným účinkům dopravy

infrastrukturních projektů v ČR Příprava a realizace infrastrukturních projektů v ČR

infrastrukturních projektů v ČR Příprava a realizace infrastrukturních projektů v ČR V oblasti dopravní infrastruktury ČR nedohání Evropu ale naopak Evropa nám utíká a rozdíly se prohlubují. k 1.7.2016 = 1 223 Předpoklad podle OPD2 Klíčovou oblastí pro zlepšení situace ve výstavbě DI je dnes legislativa Máme nástroje k naplnění skutečných potřeb rozvoje dopravní infrastruktury ve srovnání s vyspělou Evropou ???

Jsme občanským spolkem PRO NĚCO – zřetelnou alternativou vůči BOŘIČŮM všeho druhu www.infrastrukturamorava.cz žádost o Vaši osobní podporu formou podpisu na petičním archu

Česko-slovenské dopravní spojení – cesta k prosperitě Mezinárodní propojení D49 – R6 Hulín - Púchov

Přejeme úspěšný pracovní den a mnoho podnětů z dnešního setkání Libor Lukáš předseda Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě www.liborlukas.cz