Rytmické doprovody Já do lesa nepojedu Obr. 01

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Advertisements

Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Tomáš Rachůnek Název prezentace (DUMu): Komolá tělesa Tematická oblast: Povrchy a objemy těles Ročník:1. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
LOGICKÉ DVOJICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Gošová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_42_INOVACE_12_10 Název materiáluZákladní.
VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF.
AnotacePracovní list k procvičení znalostí o jednoduchých strojích AutorDagmar Kaisrová JazykČeština Očekávaný výstup Plynulé čtení s porozuměním.Výchova.
TŘENÍ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_18_29.
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
OPAKOVÁNÍ(KŘÍŽOVKA), MUZIKÁL
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_04_01_ žlázy s vnitřní sekrecí.
VY_32_INOVACE_18_04_podstatná jména (souhrnné opakování)
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Matematika a její aplikace - geometrie pro 1.stupeň.
KOZA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Název prezentace (DUMu): Chemické procesy v olověných akumulátorech
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Vojtěch Kawan Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_HUDEBNI_CINNOSTI_02.
Zařízení na přepravu teplých pokrmů a nápojů
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Materiál je určen pro žáky od 4.třídy.
VY_32_INOVACE 18_Travička zelená Autor Mgr. Iva Dušková
LEŽET Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Finanční gramotnost Základní pojmy
B I N G O vzory podstatných jmen
Typy orchestrů a jejich obsazení
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4B_13
CO VŠECHNO VÍM O HODINÁCH
OVCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Pohybová (kinetická) energie tělesa
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
JABLÍČKO podzimní tvoření
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
VYJMENOVANÁ SLOVA P Popis hry:
VYJMENOVANÁ SLOVA B Popis hry:
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2012 Ročník
KOČKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_113_PR4 Předmět: Přírodověda.
Prvouka pro 2.tř. Domácí zvířata III/2 2.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
KVÍZ S NOTIČKAMI DO PÍSNIČKY
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_28_01_stavba nervové soustavy.
Opakování učiva (průřez)
Úvod do geometrie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Pořadí obrázků – domeček
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře
Rozumíš mi 2 HRAČKY Čtecí list:
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4B_17
Interaktivní hry z matematiky a českého jazyka
Rozmanitost přírody – interaktivní test – liška obecná
Rozdělení hudebních nástrojů
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_Vl_03_Vodstvo ČR
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_07_Halloween Anglický.
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3A_05
Název prezentace (DUMu): Lomená funkce
Pořadí obrázků – auto Postup práce:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Rozumíš mi 1 Zvířata Čtecí list:
Co je jinak-čtení s porozuměním
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
V dílně Hádáme … 1. Zatlučeme s ním hřebík. 2. Vyvrtáme s ní díru.
3/4 takt 3. ročník.
Transkript prezentace:

Rytmické doprovody Já do lesa nepojedu Obr. 01 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Já do lesa nepojedu 1. 2. 3. Poznej správnou předehru k písni Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Já do lesa nepojedu Já do le- sa ne –po – je- du já do le – sa ne – pů - jdu kdy – by na mě haj – ný při – šel on by mě vzal se – ky - ru. Se -ky – ra je za dva zla - tý a to – půr – ko za to - lar, kdy - by na mě haj – ný při – šel on by mě to vše - cko vzal. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková

VYSVĚTLIVKY K RYTMICKÝM VARIANTÁM Já do lesa nepojedu VYSVĚTLIVKY K RYTMICKÝM VARIANTÁM Mušlička (propletené prsty, lehké údery dlaní o sebe) Plesknutí do stehen Dupnutí Tleskání dvěma prsty do dlaně Tlesknutí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Makovičková