BSE České Budějovice o. s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
VÍTÁMVÁS CUP Hlavní myšlenka turnaje Cílem našeho projektu je integrace handicapovaných a zdravých mladých lidí prostřednictvím.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
FC Slovan Rosice, z.s..
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
Spolupráce organizací občanské společnosti na úrovni EU
1. APA – Zkratky Sportovní federace, asociace, výbory APA Svět – ČR
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Nábor mladých fotbalistů
SPOLUPRÁCE FAČR, KFS A OFS Václav Kohout, sekretář PKFS
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Dobrovolníci neslyšícím a SP
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Jedu.cz|Individuální fundraising 2.0 – jak na to?
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

BSE České Budějovice o. s. Malý klub s velkými úspěchy!

BSE České Budějovice o. s. V roce 2005 Ministerstvo vnitra úřední přijímá a potvrzuje stanovy BSE České Budějovice, stáváme se registrovaným sdružením a plnoprávným členem ČASG (Česká Asociace Stiga Game) V současné době máme 12 členů

Poslání a cíle organizovat pravidelné i příležitostné akce ve Stiga hokeji a vytvářet pro ně odpovídající podmínky vytvářet široké možnosti užívání svého sportovního vybavení v rámci tréninků i veřejných akcí také pro zájemce z řad veřejnosti, zejména pak mládeže vytvářet ekonomickou základnu pro plnění svých cílů, vést své členy k dodržování všech morálních a etických zásad a ducha fair play svou činností napomáhat zejména mládeži k hodnotnému využití volného času účastnit se dle možností ostatních (zejména národních) soutěží ve Stiga hokeji spolupracovat se sportovními svazy i jednotlivci (ČSTV aj.) za účelem zkvalitnění herních podmínek

Činnost Hráči BSE České Budějovice pravidelně pořádají vlastní soutěž ve Stiga hokeji, která je otevřena rovněž pro širokou veřejnost Pravidelná účast členů nejen na turnajích pořádané ČASG, ale také na mistrovstvích Evropy a světa

Spolupráce Řadu let úspěšně spolupracujeme s ČASG a ČSTV Již 4 roky BSE České Budějovice pomáhá pořádat turnaje Stiga hokeje pro handicapovanou mládež v Brně, kde velká část členů našeho sdružení studuje na vysokých školách

Největší úspěchy 18. příčka na Mistrovství světa družstev (2010) hráčky BSE České Budějovice obsazují kompletní stupně vítězů na Mistrovství Republiky v kategorii žen (2009) 7. místo v kategorii družstev na MR (2009) 1. a 3. místo v kategorii žen na MR (2009) Rok 2007 a bronzové medaile v kategorii ženských družstev z Mistrovství světa v Moskvě. Reprezentaci ČR kompletně tvořily hráčky BSE České Budějovice!

Největší úspěchy II MR 2007, opět zlatá a stříbrná medaile v kategorii žen pro BSE České Budějovice 6. místo v kategorii juniorů (MR 2007) 11. místo na MR v kategorii družstev, titul v kategorii žen (2008) Mistrovství Evropy a stříbrná medaile v kategorii žen, členky BSE ČB rovněž pomohly získat bronzová medaile v kategorii ženských družstev (2008) Naši hráči se pravidelně umisťují v nejlepších skupinách na turnajích Českého poháru

Členové Jiří Herrmann Aneta Jackowská (předsedkyně) Martin Kouba Petr Linka Daniel Matějka Marek Matějka František Marek (tajemník) Jiří Novotný Lukáš Paclík Tibor Varga (hospodář) Anežka Vargová Marie Vargová

Proč podpořit právě nás? Jsme mladý perspektivní kolektiv se zájmem o Stiga hokej, se snahou o jeho propagaci a také propagaci našeho města a firem, které zde sídlí Jsme velká parta, která pořádá i akce mimo Stiga hokej Chceme nabídnout zejména mladým lidem možnost aktivně trávit svůj volný čas Vlastní stále aktualizované webové stránky s vysokou návštěvností a možností prezentovat právě Vás Námi pořádaný turnaj přiláká do Českých Budějovic několik desítek návštěvníků včetně několika handicapovaných sportovců. Turnaj tak pomáhá vzájemně integrovat lidi bez zdravotního postižení se svými handicapovanými protějšky!

Děkujeme!