FC Šumavské Hoštice pořádá oslavy 45. výročí založení klubu. Dne 27. 7

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Advertisements

SPORT – Spišská Nová Ves
OLYMPIJSKÉ HRY.
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
Vážení milovníci historie motorismu !
ÚSTÍ U VSETÍNA.
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s. Poslední aktualizace úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý,
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Ing. František Knížek uvádí dokument Momentky z oslav 20. výročí Českého svazu vědeckotechnických společností
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
TJ SLAVIA PÍŠŤ TJ SLAVIA PÍŠŤ Jaro 2011 /
Web zábavního areálu – plavecký bazén Michaela Janečková.
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
FIRE DANCE 2013.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
SK ŽEBĚTÍN Sportovní fotbalový klub založeno 1940
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
XXVII. Silvestrovské derby
OLYMPIJSKÉ HRY.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
ATLETIKA.
Aktuální formy gymnastiky a tance
Olympijské hry.
MRS MO Břeclav, o. s. pořádá
720.let od první písemné zmínky
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Sparta.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Statistika Co děláš doma, když přijdeš ze školy?.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
Losovací aktiv OFS Mělník ročník
Okresní přebor - MUŽI - JARO 2016
FIRE DANCE 2017.
FC Slovan Rosice, z.s..
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Ústav tělesné výchovy FaME UTB ve Zlíně, Mgr.Zdeněk Melichárek,PhD.
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Sportovní klub Strupčice
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
Základní škola Valašské Klobouky
KTV PRŽNO Říjen 2015.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
LEDEN 40 LET CHARTY S KONCERTEM THE PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE
Radenín Kozmice - Sviny
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
Infokanál Obce Březnice
FIRE DANCE 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
FIRE DANCE 2019.
Infokanál Obce Březnice
Transkript prezentace:

FC Šumavské Hoštice pořádá oslavy 45. výročí založení klubu. Dne 27. 7 FC Šumavské Hoštice pořádá oslavy 45. výročí založení klubu. Dne 27.7.2013 od 14:30 hod. Sportovní areál v Š.H. Vstupné 50,- 45 let Program: 14:30 Zápas Šumavské Hoštice vs. Střelské Hoštice - přípravky 15:30 Zápas Šumavské Hoštice vs. Střelské Hoštice - žáci 16:45 Zápas Šumavské Hoštice staří páni vs. Šumavské Hoštice (1x30 min.) 17:30 Zápas Šumavské Hoštice vs. Internacionálové ČR (2x30 min.+ po 5PK- FC Š.Hoštice -1.pol. staří páni, 2.pol. Muži „A“) 19:00 Autogramiáda Internacionálů – hudba, tanec