Letní škola EkoInkubátor

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Advertisements

Projekt č. 4 Mediální a osvětové nástroje kultivace lidských zdrojů
Základní škola, Brno, Štolcova 16
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
IS MU krůček po krůčku.
1. Ročníkový pohovor Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Projekt empirického výzkumu
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI 7. února 2013.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
8 Případové logistické studie Servisní logistika prof. Ing. Václav Legát, DrSc. Ing. Martin Stávek Katedra jakosti a spolehlivosti strojů Technická fakulta.
1 PROJEKT: „Podpora stavebních oborů“ VÝSTUPY PROJEKTU VÝSTUPY PROJEKTU ÚVODNÍ SEMINÁŘ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním.
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.
Petr Novák  Osnova prezentace 1.Encián se představujeEncián se představuje 2.ZaměstnanciZaměstnanci 3.Prodej programůProdej programů 4.OdběrateléOdběratelé.
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Rašovcová.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Příprava stáže, kontaktování institucí Tereza Řehořová. Štěpánka Silná
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
CZ.1.07/2.2.00/ Centrum interaktivních a multimediálních studijních opor pro inovaci výuky a efektivní učení Těší mě, já jsem IS, Informační systém.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Jazyková škola Slůně – Networking COFFEE CONNECT Martin Špát Tomáš Nesrsta.
Možné problematické body hodnocení projektových žádostí přijatých v rámci výzvy č. 36 k oblasti podpory 1.2 OP LZZ Ing. Milan Kvapil Odborný referent odboru.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
Ochrana divoké přírody očima české veřejnosti 2015 Zpráva z reprezentativního výzkumu Jan Krajhanzl, Jan Skalík, Ondřej Špaček, Tomáš Chabada, Karel Čada,
Propagace Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat.
AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Eva Šimková Brno,
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Cesta k uplatnění na trhu práce
„Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Projekt registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ je hrazen v rámci Operačního programu Zaměstnanost.
Serendipity o. s. Aplikace virtuálního veletrhu
Optimalizace nabídky bydlení pro studenty
Statutární město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Reklamní předměty Jindřich Anděra (učo: ) David Šiška (učo: )
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Bc. Nikol Fišerová, DiS., Bc. Šárka Mrázková
Městská knihovna jevišovice
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
DVOŘÁKOVÁ, Renata KOŠAŘOVÁ, Lenka PRNKA, Lukáš ŠRUBAŘOVÁ, Hana
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Letní škola EkoInkubátor Kamila Zmeškalová Eva Tobolová Ondřej Havlena Jindřich Anděra Free Powerpoint Templates

Hlavní problém nízký počet uchazečů (nízký zájem) konkurence nedostatečná informovanost studentů

… je jen na Tobě, jestli dáš přírodě šanci. Cíl kampaně získat pro letní školu 35 účastníků zvýšit povědomí o EkoInkubátoru mezi studenty … je jen na Tobě, jestli dáš přírodě šanci.

Cílová skupina Primární cílová skupina Sekundární cílová skupina studenti ESF a FSS MU Sekundární cílová skupina studenti ostatních VŠ v ČR kromě pražských VŠ, ekonomické zaměření, ekologie či ochrana přírody

Komunikační kampaň hromadný email informace na webu ESF a FSS nástěnka na ESF a FSS pozvánky v ISu MU spořič obrazovky letáky tramvaj reklama na FB propagační stánek úvodní stránka v IE na počítačích FSS a ESF

Návrh letáku

Návrh plakátu

nástěnky, propagační stánek, koleje, menzy,… Rozpočet Položka Umístění Počet ks Doba trvání Celkem v Kč Plakát A4 tramvaj 50 1 měsíc 5 400,- nástěnky, propagační stánek, koleje, menzy,… 150 1 200,- Leták A5 propagační stánek 500 2 300,- Reklama Facebook 650,- Rezerva 450,-

Termíny Položka Datum konání Termín konání Letní školy EkoInkubátor 15. – 24. 8. 2011 Přihlašování do 30. 6. 2011 Informace na webu FSS a ESF 14. 2. 2011 Nástěnky na fakultách 21. 2. 2011 Pozvánky v IS MU 21. 2. 2011, 16. 5. 2011 Hromadný email 21. 2. 2011, 23. 5. 2011 Tramvaj březen 2011 Spořič obrazovky březen, duben 2011 Propagační stánek, letáky v týdnu od 14. – 18. 3. 2011 Reklama na Facebooku květen 2011

Časový harmonogram Položka Časový fond Příprava 2 hodiny Propagační stánek 24 hodin Plakáty 8 hodin Hromadné emaily, pozvánky v IS, reklama na FB, informace na webu,… 4 hodiny Rezerva

Kontrola porovnáním počtu přihlášených studentů v IS MU kontrola rozpočtu kontrola časového harmonogramu zpětná vazba pomocí dotazníků

Děkujeme za pozornost.