Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Advertisements

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 3. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Vážení milovníci historie motorismu !
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé.
Průběh léčebného pobytu batolat a předškolních dětí – oddělení P1
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
kic Koordinační a informační centrum
DIDO (Online informační portál pro hendikepované) Projekt DIDO, Posilování civilní společnosti v předvstupním procesu: Grantová podpora neziskových organizací.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Projekt UNIV 2 Kraje Proměna škol v centra celoživotního učení Program dalšího vzdělávání Obsluha a programování CNC obráběcích strojů Autoři projektu:
MRS MO Břeclav, o. s. pořádá
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Ukázka struktury standardu Příloha článku Ověření standardů kvality komunitní školy − dílčí výsledky mezinárodního projektu.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Autor: Jana Lískovcová Vedoucí práce: PaedDr. Petr Pexa.
Univerzita třetího věku UJEP
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR: Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 ÚVODNÍ SEMINÁŘ K PROJEKTU
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
VIII. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb podzimní víkendový pobyt vozíčkářů a jejich přátel Březiny 2015 Akce se koná v areálu Dětského.
Ringoturnaj let.
SOBOTA 7.ČERVNA DĚTSKÝ DEN od – dovednostní soutěže
PLÁNOVANÉ ŠKOLÍCÍ AKCE 2017 MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ČKS
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
Obecní úřad Hošťálková
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb 1. kurz jak se slabší a hendikepovaní ubrání napadení… Akce se koná 25.-27.4.2014 v areálu Dětského bezbariérového centra Březiny v obci Kateřinice. Setkání je podpořeno v rámci výzvy č. 1/2014 obce Kateřinice a pod záštitou starosty p.Zubíčka. Hlavní program: 25. 4. 2014 odpoledne: - 17:00 zahájení kurzu sebeobrany (teoretická část) (Ruská Systema) - 20:30 večerní povídání o potápění vozíčkářů (foto, video ukázky) 26. 4. 2014 - 08:00 snídaně - 09:00 představení speciálního vozidla Elbee (s možností otestování) - 10:00 ukázka sportovních vozíků (Handbike) - 12:00 oběd - 13:00 hlavní část kurzu sebeobrany (Ruská Systema) (praktická část) - 19:00 večeře - 20:30 večerní povídání o cestovaní na handbicích (foto, video ukázky) - (změna programu vyhrazena)

Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů Akci pořádá Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Jste všichni srdečně zváni a to nejenom účastníci, ale každý kdo by nám chtěl pomoci, případně nás podpořit… číslo účtu: 243740425/0300 Bližší informace a přihlášky na: email: m.o.v@email.cz MoravskaOrganizaceVozickaru@seznam.cz tel.: 733 588 434 Petr Adámek